Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Mac or PC??? Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 04 Νοέ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 13, 2011 10:02 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

How about both?

Ένταξη: 12 Νοέ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 13, 2011 10:50 am
Τίτλος:

Melkor1431 έγραψε:

Χαχαχαχαχαχαχαχα να σε καλα Melkor1431 με πέθανες στο γέλιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 01 Μάρ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 13, 2011 10:56 am
Τίτλος:

One Tooth Grin

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 14, 2011 1:27 pm
Τίτλος:

Επέστρεψα ανανεωμένος και... κρυολογημένος.

Τι καλύτερη επιστροφή από ένα tl;dr ποστ λοιπόν;

Το ζήτημα που ανοίξατε είναι από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στην ιστορία των υπολογιστών.

Δυστυχώς βλέπω ότι κανένας δε μίλησε ιδιαίτερα αντικειμενικά. Θα επιχειρήσω εδώ λοιπόν να σας πω 5 πραγματάκια για τα λειτουργικά, όσο το δυνστόν πιο αντικειμενικά. Πάμε...

Περί Linux:

Περί Windows:

Περί Mac:

Περί Hacintos, Vmware, VirtualBox, Wine:

Συνοψίζω εδώ για να μην είναι αναγκσμένοι όλοι να διαβάσουν τα παραπάνω:

Καταλληλότητα με σειρά προιτεραιότητας:

Για κοινούς χρήστες: Windows, Linux (υπό προϋποθέσεις), Mac (για όσους έχουν να τα σκάσουν)
Για μέσους χρήστες: Windows, Mac, Linux
Για προχωρημένους χρήστες: Linux, Windows, Mac
Για απλή επαγγελματική χρήση*: Windows, Linux, Mac
Για απαιτητική επαγγελματική χρήση*: Mac, Windows, Linux ή Linux, Windows, Mac για πολύ συγκεκριμένες εφαρμογές.

*Προϋπόθεση η υπάρξη κάποιου τμήματος IT για τη σωστή εγκατάσταση του λογισμικού, αλλά και τη σωστή προμήθεια υλικού.

Linux
Pros: ανοιχτό και δωρεάν, παραμετροποιήσιμο
Cons: έλλειψη προτύπων, δύσχρηστο από απλούς χρήστες

Windows
Pros: διαδεδομένο, εύκολη ανάπτυξη εφαρμογών, μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, εύχρηστο από απλούς χρήστες, ύπαρξη προτύπων
Cons: μη βελτιστοποιημένο, στόχος πολλών επιθέσεων

Mac
Pros: στιβαρό και βελτιστοποιημένο, πανέμορφο design
Cons: πανάκριβο, υπερβολικά κλειστό, μικρή ποικιλία εφαρμογών, δύσκολη ανάπτυξη εφαρμογών

Αυτά από μένα, καλό flaming! Twisted Evil

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 12 Μάρ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 14, 2011 2:10 pm
Τίτλος:

Πάλι καλά που ήρθε το αφεντικό να βάλει τα πράγματα στη θέση τους...
Εγώ προσωπικά βγάζω καντήλες με ότι φέρει ως logo το <δαγκωμένο μήλο>.

Gpower2 έγραψε:
Επέστρεψα ανανεωμένος και... κρυολογημένος.

Δεν παίζει να υπάρχει πιο άκυρο μες το κατακαλόκαιρο... big smile
Τι τα θέλετε τα ξένα!!! Whistling
(Πάντως με δυο μπανάκια στη θάλασσα θα ανοίξουν όλα...)

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 14, 2011 3:22 pm
Τίτλος:

Τα περαστικά μου gpower2.

Έχεις απόλυτο δίκιο ότι ανοίξαμε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα.
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω πως εάν θες ένα υπολογιστή για να σερφάρεις να παίζεις παιχνίδια η καλύτερη λύση είναι Windows. Εάν θες κάτι τέλειος επαγγελματικό για παράδειγμα κάτι το οποίο έχει σχέση με Networks ή Web Servers σίγουρα η καλύτερη λύση είναι το Linux και εάν θες κάτι ενδιάμεσο αυτών των δυο είναι το Mac.

Εάν μιλήσω προσωπικά λόγο δουλειάς ασχολούμαι με Photoshop, Flash, In Design, Illustrator πιστεύω πως το Mac είναι καλύτερο. Από την άλλη η Adobe δεν φτιάχνει τέτοια προγράμματα για Linux και με τα Windows έχεις τα γνωστά προβλήματα πως κάθε φορά που πρέπει να ξεκινάς το PC πρέπει να τρέχεις από πίσω Antivirus, Spyware, Zombie ware, anti-τσοντο-ware και άλλα πολλά για να μπορείς να δουλέψεις σωστά με αποτέλεσμα εκεί που είχες 4GB Ram να θες άλλα 4 για όλα αυτά τα προγράμματα. Το καλό η Adobe βγάζει όλα αυτά τα προγράμματα και σε Mac και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Για να είσαι ευχαριστημένος με ένα Mac είναι αρκετό να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη. Εγώ προσωπικά θέλω να κάνει τα πιο κάτω:

1) Τρέχει Adobe προγράμματα; Ναι.
2) Τρέχει MS Office; Ναι.
3) Μπορώ να σερφάρω στο διαδίκτυο; Ναι.
4) Τρέχει MSN και Skype; Ναι.
5) Μπορώ να δω anime και ταινίες σε X264, H264, DIVX, MPEG etc; Ναι.
6) VMware/Parallels Desktop σε περίπτωση που θέλω να τρέξω παράλληλα Windows; Ναι.
7) Utorrent και Filezilla για Mac υπάρχει; Ναι.
8) Υπάρχει πρόγραμμα για να αποσυμπιέσω Zip και Rar αρχεία; Ναι επίσης μπορείς και με Linux (Unix) command lines.
9) Παιχνίδια μπορώ να παίξω; Μερικά παιχνίδια όπως WoW, Starcraft 2 ναι μπορείς όμως για άλλα μπορεί να χρειαστείς Dual boot, στο προσφέρει αυτό ένα Mac; Ναι με το Boot Camp.
10) Εάν θέλω να τρέξω ένα Web Server: Όπως υπάρχει το WAMP (Windows), LAMP (Linux) υπάρχει και το MAMP για Macs.

Από την στιγμή που αυτός ο υπολογιστής καλύπτει τις ανάγκες μου τι με σταματά να το αγοράσω;

Αυτό που θα σταματήσει τους περισσότερους είναι η τιμή. Πανάκριβα τα Macs όπως επίσης και ότι άλλο βγάζει η Apple (iPad, iPhone, iPod…). Όμως για την τιμή εγώ είπα την λύση και είναι εδώ που δεν συμφωνώ με τον gpower2. Ένα Hackintosh είναι πραγματικά όπως ένα κανονικό Mac απλός τα drivers αντί να τα γράφουν οι εταιρίες μπορεί να τα γράφει ο γείτονας σου η ο κολλητός σου.  Προβλήματα όπως κρασαρίσματα δεν θα έχεις. Έχει 1 μήνα που βγήκε το OSX Lion και 1+ χρόνο που χρησιμοποιώ Hackintosh και είμαι πολύ ευχαριστημένος όπως και στο OSX Snow Leopard.

Που θέλω να καταλήξω. Όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν πως τα Macs δεν είναι καλά σε σύγκριση με τα Windows δεν είναι αλήθεια. Linux, Windows, Mac και τα 3 λογισμικά έχουν τα μειονεκτήματα τους και τα πλεονεκτήματα τους αλλά πάντα είναι καλό να διαλέγεις ένα λογισμικό που να κάνει αυτό που θέλεις. Διότι να πας να αγοράζεις ένα Mac για να παίζεις παιχνίδια και στο τέλος να λες τα Macs δεν υποστηρίζουν παιχνίδια και για αυτό τον λόγο τα Windows είναι καλύτερα για εμένα είναι λάθος.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 03 Οκτ 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 14, 2011 6:51 pm
Τίτλος:

είδα ότι πολλοί μίλησαν για την τιμή του mac σε σχέση με τα πάμφθηνα pc.θέλω να πω πως σε αυτό το κομμάτι τις τιμής έρχονται τα ίδια λεφτά και ο λόγος?το imac που πείρα και ανέφερα πιο πάνω τα χαρακτηριστικά του κόστισε 1189 euro αν έπαιρνα pc μπορεί να στοίχιζε πιο πολύ και ο λόγος το ότι δεν είναι all in one όπως τα imac.θέλω να πω ότι όλοι λέμε ότι τα pc είναι πιο φθηνά αλλα δεν κοιτάμε όλο το πακέτο αλλα μονο τον πύργο.σε αντίθεση με τα imac δεν ισχύεει αυτό γιατί όταν αγοράζεις imac παίρνεις οθόνη πύργο ηχεία κάμερα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο όλα σε 1 οποτε ναι τα mac είναι πιο ακριβά.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 01 Μάι 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 14, 2011 7:00 pm
Τίτλος:

Το ubuntu το έχει ακουστά κανείς??
Ξέρετε αν αξίζει??

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 04 Μάι 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 14, 2011 7:05 pm
Τίτλος:

εγώ πάντως χρησιμοποιώ windows γιατί είμαι μαζοχιστής και φτιάχνομαι όταν μου βγάζει προβλήματα.
ακόμα δε περισσότερο μαρέσει να υπάρχει πρόβλημα και επειδή βαριέμαι να ψάξω τι φταίει, να το αφήνω για κάνα χρόνο να με τυρρανάει και μετά τσουυυυυυυπ! να φτιάχνεται από μόνο του!

όχι πείτε μου, ποιος άλλος πέρα από τα windows προσφέρει τέτοιες συγκινήσεις?

Ένταξη: 17 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 14, 2011 8:49 pm
Τίτλος:

Φίλε Γάδριελ, έχω vista, ναι VISTA. Πότε antivirus, ποτέ antispyware, firewall απενεργοποιημένα, τα πάντα όλα. 3 χρόνια κλείνω σύντομα. 3 με το ίδιο install. Είμαι pro και δε κολλάω ιούς και τέτοια ή δε με κρεμάει η registry; E δε θα το έλεγα.

Mainstream με λίγο προς power user είμαι. Επίσης να ξέρεις ότι το MacOS έχει και αυτό ιούς και spyware και από όλα. Το ότι εσύ ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω και δεν κολλάς, δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλές το λογισμικό.

Επίσης η microsoft, ναι αυτή η σατανική εταιρεία, η ελεϊνή, κάνει τα πάντα για να κρατάει backwards compatibility σε βάθος ΠΕΝΤΑΕΤΙΩΝ. Ότι hardware και να έχεις θα συνεργαστεί με το πλεον σύγχρονο λειτουργικό της.

Βέβαια δεν είναι μόνο η Microsoft. Οι κατασκευαστές οι ίδιοι βγάζουν πρωτίστως τους drivers. Τώρα αν οι πιο πολλοί έχουν χεσμένη την apple, δικαίωμα του, μιας και ο Jobs κάθε φορά που σηκώνεται από το κρεβάτι και έχει πάλι αιμορροϊδες τραβάει μηνύσεις και πλακώνεται αριστερά δεξιά. Βλέπε διένεξη με adobe.

Επίσης, αν πάρεις apple υπολογιστή στην Ελλάδα και χρειαστείς service, πες αλεύρι, η RAINBOW σε περιμένει. Δε θα πω τίποτα για το χάλι τους μαύρο και το θράσος τους. Googlare και θα τα δεις και μόνος σου.

http://www.youtube.com/watch?v=GZfJOK_Ywmk&feature=related
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Νοέ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 14, 2011 9:38 pm
Τίτλος:

Gadr33l έγραψε:
Τα περαστικά μου gpower2.

Έχεις απόλυτο δίκιο ότι ανοίξαμε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα.
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω πως εάν θες ένα υπολογιστή για να σερφάρεις να παίζεις παιχνίδια η καλύτερη λύση είναι Windows. Εάν θες κάτι τέλειος επαγγελματικό για παράδειγμα κάτι το οποίο έχει σχέση με Networks ή Web Servers σίγουρα η καλύτερη λύση είναι το Linux και εάν θες κάτι ενδιάμεσο αυτών των δυο είναι το Mac.

Εάν μιλήσω προσωπικά λόγο δουλειάς ασχολούμαι με Photoshop, Flash, In Design, Illustrator πιστεύω πως το Mac είναι καλύτερο. Από την άλλη η Adobe δεν φτιάχνει τέτοια προγράμματα για Linux και με τα Windows έχεις τα γνωστά προβλήματα πως κάθε φορά που πρέπει να ξεκινάς το PC πρέπει να τρέχεις από πίσω Antivirus, Spyware, Zombie ware, anti-τσοντο-ware και άλλα πολλά για να μπορείς να δουλέψεις σωστά με αποτέλεσμα εκεί που είχες 4GB Ram να θες άλλα 4 για όλα αυτά τα προγράμματα. Το καλό η Adobe βγάζει όλα αυτά τα προγράμματα και σε Mac και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Για να είσαι ευχαριστημένος με ένα Mac είναι αρκετό να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη. Εγώ προσωπικά θέλω να κάνει τα πιο κάτω:

1) Τρέχει Adobe προγράμματα; Ναι.
2) Τρέχει MS Office; Ναι.
3) Μπορώ να σερφάρω στο διαδίκτυο; Ναι.
4) Τρέχει MSN και Skype; Ναι.
5) Μπορώ να δω anime και ταινίες σε X264, H264, DIVX, MPEG etc; Ναι.
6) VMware/Parallels Desktop σε περίπτωση που θέλω να τρέξω παράλληλα Windows; Ναι.
7) Utorrent και Filezilla για Mac υπάρχει; Ναι.
8) Υπάρχει πρόγραμμα για να αποσυμπιέσω Zip και Rar αρχεία; Ναι επίσης μπορείς και με Linux (Unix) command lines.
9) Παιχνίδια μπορώ να παίξω; Μερικά παιχνίδια όπως WoW, Starcraft 2 ναι μπορείς όμως για άλλα μπορεί να χρειαστείς Dual boot, στο προσφέρει αυτό ένα Mac; Ναι με το Boot Camp.
10) Εάν θέλω να τρέξω ένα Web Server: Όπως υπάρχει το WAMP (Windows), LAMP (Linux) υπάρχει και το MAMP για Macs.

Από την στιγμή που αυτός ο υπολογιστής καλύπτει τις ανάγκες μου τι με σταματά να το αγοράσω;

Αυτό που θα σταματήσει τους περισσότερους είναι η τιμή. Πανάκριβα τα Macs όπως επίσης και ότι άλλο βγάζει η Apple (iPad, iPhone, iPod…). Όμως για την τιμή εγώ είπα την λύση και είναι εδώ που δεν συμφωνώ με τον gpower2. Ένα Hackintosh είναι πραγματικά όπως ένα κανονικό Mac απλός τα drivers αντί να τα γράφουν οι εταιρίες μπορεί να τα γράφει ο γείτονας σου η ο κολλητός σου.  Προβλήματα όπως κρασαρίσματα δεν θα έχεις. Έχει 1 μήνα που βγήκε το OSX Lion και 1+ χρόνο που χρησιμοποιώ Hackintosh και είμαι πολύ ευχαριστημένος όπως και στο OSX Snow Leopard.

Που θέλω να καταλήξω. Όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν πως τα Macs δεν είναι καλά σε σύγκριση με τα Windows δεν είναι αλήθεια. Linux, Windows, Mac και τα 3 λογισμικά έχουν τα μειονεκτήματα τους και τα πλεονεκτήματα τους αλλά πάντα είναι καλό να διαλέγεις ένα λογισμικό που να κάνει αυτό που θέλεις. Διότι να πας να αγοράζεις ένα Mac για να παίζεις παιχνίδια και στο τέλος να λες τα Macs δεν υποστηρίζουν παιχνίδια και για αυτό τον λόγο τα Windows είναι καλύτερα για εμένα είναι λάθος.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 14, 2011 10:18 pm
Τίτλος:

bezdim έγραψε:
Φίλε Γάδριελ, έχω vista, ναι VISTA. Πότε antivirus, ποτέ antispyware, firewall απενεργοποιημένα, τα πάντα όλα. 3 χρόνια κλείνω σύντομα. 3 με το ίδιο install. Είμαι pro και δε κολλάω ιούς και τέτοια ή δε με κρεμάει η registry; E δε θα το έλεγα.

Mainstream με λίγο προς power user είμαι. Επίσης να ξέρεις ότι το MacOS έχει και αυτό ιούς και spyware και από όλα. Το ότι εσύ ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω και δεν κολλάς, δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλές το λογισμικό.

Επίσης η microsoft, ναι αυτή η σατανική εταιρεία, η ελεϊνή, κάνει τα πάντα για να κρατάει backwards compatibility σε βάθος ΠΕΝΤΑΕΤΙΩΝ. Ότι hardware και να έχεις θα συνεργαστεί με το πλεον σύγχρονο λειτουργικό της.

Βέβαια δεν είναι μόνο η Microsoft. Οι κατασκευαστές οι ίδιοι βγάζουν πρωτίστως τους drivers. Τώρα αν οι πιο πολλοί έχουν χεσμένη την apple, δικαίωμα του, μιας και ο Jobs κάθε φορά που σηκώνεται από το κρεβάτι και έχει πάλι αιμορροϊδες τραβάει μηνύσεις και πλακώνεται αριστερά δεξιά. Βλέπε διένεξη με adobe.

Επίσης, αν πάρεις apple υπολογιστή στην Ελλάδα και χρειαστείς service, πες αλεύρι, η RAINBOW σε περιμένει. Δε θα πω τίποτα για το χάλι τους μαύρο και το θράσος τους. Googlare και θα τα δεις και μόνος σου.

Φίλε Bezdim όπως είπα ο καθένας μας χρησιμοποιεί το λογισμικό που τον βολεύει. Όπως είπε και ο gpower2 και εγώ το κάθε λογισμικό έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του. Εάν εσένα σε βολεύουν τα Windows καλός όμως από την άλλη δεν σημαίνει πως το λογισμικό ή οι υπολογιστές της Apple δεν είναι καλοί.
Εάν πιάσουμε για παράδειγμα τους ιούς που λες για τα Linux μπορεί να υπάρχουν τα root kits ενώ για τα Windows τι να πω κάνε Google ένα virus library και δες τι υπάρχει. Δεν λέω πως φταίει η Microsoft για τους ιούς η επειδή έχει ένα κακό λογισμικό. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε διότι είναι το πιο εύχρηστο και διαδεδομένο λογισμικό. Όμως όταν φτάνεις σε ένα σημείο που κάποια στιγμή αρχίζεις και φοβάσαι να ανοίξεις 1 σελίδα διότι μπορεί να γεμίσεις 1002 μαλακίες κάπου καταντά ενοχλητικό. Μπορεί εγώ και εσύ που λες να ξέρουμε 1,2 πράγματα παραπάνω αλλά για σκέψου άτομα που δεν κατέχουν και πολύ από υπολογιστές. Εάν πιάσουν ένα ιό τι θα κάνουν;
1) Να το στείλω στο Eshop και να πληρώσω και 100 euro service;
2) Να αγοράσω μια ετήσια συνδρομή ενός antivirus;
3) Format c: /q;
Μέσα σε 1 χρόνο 3 γνωστοί μου αγόρασαν υπολογιστές και οι 3 μου έκαναν την εξής ερώτηση. Να αγοράσω και ένα antivirus; Τι να πεις; Μην πατάς ότι link σου στέλνουν; Απόφευγε τις τσόντες; Δεν μπορείς να κρατάς το χέρι του άλλου και να του λες τι να πατήσει και τι να μην.
Επίσης σου ξαναλέω δεν είναι οι κατασκευαστές που έχουν χεσμένη την Apple απλά η ίδια η Apple λέει εγώ θέλω να χρησιμοποιώ συγκεκριμένα hardware μόνο.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 14, 2011 11:25 pm
Τίτλος:

xter έγραψε:
είδα ότι πολλοί μίλησαν για την τιμή του mac σε σχέση με τα πάμφθηνα pc.θέλω να πω πως σε αυτό το κομμάτι τις τιμής έρχονται τα ίδια λεφτά και ο λόγος?το imac που πείρα και ανέφερα πιο πάνω τα χαρακτηριστικά του κόστισε 1189 euro αν έπαιρνα pc μπορεί να στοίχιζε πιο πολύ και ο λόγος το ότι δεν είναι all in one όπως τα imac.θέλω να πω ότι όλοι λέμε ότι τα pc είναι πιο φθηνά αλλα δεν κοιτάμε όλο το πακέτο αλλα μονο τον πύργο.σε αντίθεση με τα imac δεν ισχύεει αυτό γιατί όταν αγοράζεις imac παίρνεις οθόνη πύργο ηχεία κάμερα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο όλα σε 1 οποτε ναι τα mac είναι πιο ακριβά.

Μεγάλο λάθος φίλε μου. Ακριβώς επειδή η Apple στα δίνει όλα πακέτο και σου λέει αυτά είναι και αν σ'αρέσουν είναι πολύ πιο ακριβή. Αν κάνεις μια έρευνα αγοράς θα δεις ότι ακριβώς αυτά που σου προσφέρει η Apple θα τα βρεις τουλάχιστον 2 κατοστάρικα κάτω... Αν θέλει να το συζητήσουμε πιο λεπτομερειακά στείλε μου ΠΜ για να μην γεμίζουμε το thread. Αλλά δεν νομίζω να διαφωνήσει κάποιος τουλάχιστον στο κομμάτι της τιμής...

Ένταξη: 12 Μάρ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 14, 2011 11:36 pm
Τίτλος:

興味深い!!!
Συνήθως μετά τους φιλικούς χαρακτηρισμούς στην αρχή μιας αντιδικίας ακολουθούν οι υπόλοιποι... Whistling
(να πάρω τα pop corn τώρα ή να περιμένω άραγε)

Ένταξη: 04 Μάι 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 15, 2011 9:53 am
Τίτλος:

本当に 迚も 面白い
どうぞ

Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας