Δεν ηξερα που να το postαρω και το παραθετω εδω.
Σε περιπτωση που ειμαι off topic ζητω συγγνωμη και ας με μεταφερουν οι mods.
Ξεκινησα χτες το βραδυ το Sankarea Manga. Το προτεινω σε ολους τους λατρεις Manga και Zombie. Ελαφροτατα στοιχεια Ecchi και το γλυκο εχει δεσει απιστευτα. Ηδη βρισκομαι στο 10 Chapter και συνεχιζω ακαθεκτα :P
Δεν ηξερα που να το postαρω και το παραθετω εδω.
Σε περιπτωση που ειμαι off topic ζητω συγγνωμη και ας με μεταφερουν οι mods.
Ξεκινησα χτες το βραδυ το Sankarea Manga. Το προτεινω σε ολους τους λατρεις Manga και Zombie. Ελαφροτατα στοιχεια Ecchi και το γλυκο εχει δεσει απιστευτα. Ηδη βρισκομαι στο 10 Chapter και συνεχιζω ακαθεκτα :P
Εδω το βρισκεις;Ειναι μανγκα;
Βρε παιδια, εγω κατεβασα το soul eater, αλλα ειναι video, εγω ηθελα μανγκα, ξερεις κανεις ποιο απ τις σειρες που υπαρχουν εδω για κατεβασμα ειναι μανγκα;
Slice of Real life,School Days και στοιχεία Siscon που με μάγεψαν όμως και καταευχαριστήθηκα την ιστοριούλα,η οποία είναι μεστή και δεν αφήνει σε κανένα σημείο κενό.
Αγορασα το πρωτο Volume Kaichou wa maid-sama και το τελειωσα μεσα σε 1 ωρα... Επειδη βεβαιως βεβαιως δεν αντεχα πηρα σερι το Anime και ειδα και τα 23 επισοδεια και τωρα θελω να διαβασω Online τα Chapters που βγηκαν αλλα δεν γνωριζω απο που και περα συνεχιζει το Manga. Καποιος καποιο clue?
Αγορασα το πρωτο Volume Kaichou wa maid-sama και το τελειωσα μεσα σε 1 ωρα... Επειδη βεβαιως βεβαιως δεν αντεχα πηρα σερι το Anime και ειδα και τα 23 επισοδεια και τωρα θελω να διαβασω Online τα Chapters που βγηκαν αλλα δεν γνωριζω απο που και περα συνεχιζει το Manga. Καποιος καποιο clue?
1)26 επεισόδια βγήκανε, αλλά μάλλον εννοείς ότι όταν έκανες αυτό το ποστ είχες τελειωσει το 23 και θα περνούσες το 24.
2)Πάει καιρός που το είδα και το διάβασα, θυμάμαι μόνο ότι το πρώτο chapter του 8ου τόμου (chapter 33) είναι το επεισόδιο 24.
3)Usui is a bro
4)DEM ARMPITS MAN! _________________ My MAL List
26+1 OVA ειναι η σειρα και τα ειδα ολα,απλα ηθελα καποιος βρε παιδι μου που εχει διαβασει και το Manga να με κατευθηνει στο περιπου απο ποιο Chapter πρεπει να αρχισω!
Καλησπέρα παίδες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό manga. Κυρίως ενδιαφέρομαι για action/comedy manga με hilarious καταστάσεις ή characters (πχ σαν το Ghost Sweeper Mikami), με βασική προυπόθεση η σειρά να έχει ολοκληρωθεί.
Να σου προτείνω δεν μου έρχεται τίποτα που να είναι τελειωμένο αυτή τη στιγμή αλλά στο baka-updates που έχει λέει πληροφορίες για το μάνγκα που διάβασες σου προτείνει και μάνγκα που είναι κάπως παρόμοια με αυτό που διάβασες![/url] _________________
3 Manga έχω να σου προτείνω, αλλά όχι με τόσο έντονο comedy στοιχείο.
Psyren, από τα καλύτερα Shounen που έχω διαβάσει, μαζεμένο, σφιχτό, ωραίο σενάριο και... τελειώνει!
Ares, κορεάτικο, ιδιαίτερο σχέδιο, αλλά με απίστευτο story και setting.
Get Backers. Αυτό έχει έντονα όλα τα στοιχεία, comedy, fanservice, ξυλίκι, γενικά πολύ δυνατό! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας