Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 22, 2008 8:36 pm
Τίτλος:
|
|
|
+1 στην δημιουργία girl-only-team. Μόνο οι Live-Evil θα έχουν (aka t3h Ladies of Live-Evil); (lawl)
Όσο για το καινούριο project, επειδή δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που έγινε παρόμοια πρόταση, η απάντηση είναι γνωστή.
Wall of TL;DR a.k.a t3h long version
Μετά από συζήτηση με Left64Vegeta, gpower2, lexalkon, Gkatzo και λοιπά μέλη της ομάδας, συμφωνήσαμε (παραδόξως) ότι προτεραιότητά μας θα πρέπει να είναι το κλείσιμο από όσες "τρύπες" υπάρχουν (stalled or whatever).
Σε αυτά τα project που εκκρεμούν, τα νέα μέλη θα μπορούν να "ψηθούν" και να αποδείξουν ότι έχουν τα προσόντα ώστε να προχωρήσουν αργότερα στη σύσταση ομάδας με σκοπό το fansubbing κάποιου καινούριου τίτλου.
Ξαναλέω ότι είναι δυσάρεστο για εμάς να βγαίνουμε κάθε τόσο και να λέμε "όχι", όμως αυτή είναι η κατάσταση στην παρούσα φάση.
Κάπου πήρε το μάτι μου σήμερα για μια άλλη σειρά 52 επεισοδίων. Δεδομένου ότι ο αριθμός αυτός είναι τεράστιος για μια νεοσύστατη ομάδα, ένας λόγος παραπάνω για να δοθεί η ίδια απάντηση και εκεί (βαριέμαι να λέω τα ίδια οπότε θα κάνω link εδώ  ).
The summary
Όσοι ενδιαφερόμενοι, αποκτήστε κάποια εμπειρία (και δεν μιλάω για τη μετάφραση), και στη συνέχει προσπαθήστε! _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 22, 2008 8:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
πωπω ήρθε και μας χάλασε το πάρτυ
πως να γίνει η girls-ομάδα χωρίς project?
(καλά όχι ότι βιάζομαι, αλλά κουβέντα να γίνεται) _________________ srs bzns --> 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Απρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 22, 2008 9:34 pm
Τίτλος:
|
|
|
Να τα πάρω από την αρχή:
1) Για το τεχνικό μέρος της υπόθεσης:
Naya, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια  . Η μετάφραση του τραγουδιού με παίδεψε πολύ καθώς από Ιαπωνικά γνωρίζω ελάχιστα και η Αγγλική μετάφραση δεν έβγαζε πολύ νόημα σε μερικά σημεία. Έτσι χρησιμοποίησα δύο διαφορετικά releases, από Shoku-Dan και Orange-VK. Αν εσύ κρίνεις ότι δεν απέχει και πολύ από το πρωτότυπο, τότε χαίρομαι. Το ορθογραφικό το πρόσεξα, αφού είχα κάνει post. Είδα πολλές φορές το κείμενο, αλλά δεν το διάβαζα γιατί προσπαθούσα να ρυθμίσω χρόνους κλπ!
lexalcon, σε ένα πράγμα κάνεις λάθος: είμαι αρχάρια. Ξεκίνησα εξάσκηση πριν 4-5 μέρες, με οδηγό τις πολύ καλές σας οδηγίες σε σχετικό thread (όχι, δε γλύφω, την αλήθεια λέω) και τις οδηγίες των προγραμμάτων. Θα κάνω κι άλλη εξάσκηση με βάση τις συμβουλές σας, ώστε να βελτιωθώ. Τα εφέ και το καραόκε τα παίδεψα πολύ είναι η αλήθεια, αλλά πολλές φορές δεν έβρισκα τι μου έφταιγε. (Θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη, το υπόσχομαι). Το raw το βρήκα με search στο isohunt, σε ένα torrent με θέμα Spring 2008 CMs and PVs, αλλά, χωρίς να είμαι ειδική, νομίζω πως δεν ήταν και εξαιρετική ποιότητα κι εγώ έκανα απλά βασικό encoding. Γενικά το encoding μου φαίνεται βουνό.
2) Για το θέμα του project:
Αν υπάρξει ενδιαφέρον στο (απώτερο) μέλλον είμαι μέσα. Προς το παρόν θα κάνω κι άλλη εξάσκηση (συμβουλές ευπρόσδεκτες) και θα βγάλω αργότερα version2 για το βιντεάκι να μου πείτε αν βελτιώνομαι. Στα υπόλοιπα project μέχρι στιγμής δε με έχει τραβήξει ως τίτλος κανένα (δεν εννοώ ότι δεν είναι ενδιαφέροντα! Σίγουρα είναι εξαιρετικά), θα κοιτάξω να κατεβάσω κάποια μέσα στις γιορτές για να τα δω. Γενικά με διασκεδάζει η φάση της μετάφρασης, typesetting κλπ και θα ήθελα να συμμετάσχω κάπου αν υπάρχει ζήτηση σε αυτό τον τομέα, αν κρίνετε κιόλας ότι έχω τα προσόντα.
3) Για το all-girl team:
Αν γίνει κάτι τέτοιο είμαι μέσα με χίλια!!! Να δείξουμε στην αντροκρατούμενη παρέα τι σημαίνει girl power! (Αφού πρώτα θα τους σκάσουμε με τις ερωτήσεις μας όπως λέει και η rezeero)
Αυτά, κι ελπίζω να μη σας κούρασα! _________________   
Δεν είναι γλυκούλια;
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 22, 2008 11:29 pm
Τίτλος:
|
|
|
1) Είναι lexal kon κι όχι lexalcon  Το είχε ξεκινήσει ο Gpower2 και έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις  Θα κάνω και γω μια προσθήκη στην υπογραφή μου φαίνεται όπως ο σοφός sunday  .
2) Εντάξει μπορεί να είσαι αρχάρια, αλλά κάτι έχεις κοιτάξει, κάτι έχεις μάθει, κάτι έχεις ολοκληρώσει, κάτι έχεις να επιδείξεις και δεν ήταν άσχημο... αν με εννοείς
3)all-girl team... μπορεί και να αποδειχτεί ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρον _________________
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάρ 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 22, 2008 11:49 pm
Τίτλος:
|
|
|
Είχες κοιτάξει τη μετάφραση από δύο releases; Μπράβο πάντως, φαίνεται ότι ήταν καλή η δουλειά. Κυρίως η επιλογή των λέξεων σε κάποια σημεία που ήταν πολύ πιστή στο πρωτότυπο. Και ήμουν έτοιμη να ρωτήσω από ποιο group το είχες κατεβάσεις γιατί πρέπει να είχαν κάνει πολύ καλή μετάφραση! ^_^ _________________
Δίνω κατατακτήριες ιαπωνικών στο Διδασκαλείο του ΕΚΠΑ... για να δούμε τι στο καλό έχω μάθει. :P
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 22, 2008 11:52 pm
Τίτλος:
|
|
|
αλήθεια, γιατί lexal kon και όχι lexal con?
δεύτερον, αγοράκια ξεχάστε αυτά που σκέφτεστε και χαίρεστε, fansubbing θα κάνουμε
τρίτον, αφού έχει τόση ανταπόκριση η ιδέα, ας ξεκινήσει η υποβολή των υποψηφιοτήτων παρακαλώ *με πολύ σοβαρό ύφος* καθώς και προτάσεις για ένα μικρό anime που θα μπορούσαμε να πιάσουμε σε λίγο καιρό από τώρα, ή στο οποίο θα μπορούν να πειραματίζονται τα μέλη της ομάδας, μέχρι να αποφασιστεί πως υπάρχει χώρος για release και πως αυτό το release αξίζει τον κόπο
(κάποιος να με σταματήσει, σήμερα έχω κάνει χιλιάδες -off topic- posts) _________________ srs bzns --> 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Οκτ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 22, 2008 11:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Ιαν 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 23, 2008 12:36 am
Τίτλος:
|
|
|
α! το δεχόμαστε αξιωματικά δλδ... όπως πέφτει το μήλο, γυρίζει η γη κλπ...
(επίσης ελπίζω να ξέρεις ότι στα γαλλικά con=μλκας, οπότε μάλλον καλά κάνεις και επιμένεις  ) _________________ srs bzns --> 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 28, 2008 7:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
gpower2 έγραψε:
|
Το ασθενές φύλο
|
>>Αυτό μου αρέσει στους άντρες. Η αυτογνωσία τους.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|