Δηλαδή μόλις διαβάζουμε νέα για μια καινούργια σειρά, πρέπει να έχουμε δει οπωσδήποτε την προηγούμενη αλλιώς τρώμε spoilers ? Ωραίο, να το πούμε και στο ΑΝΝ να το έχουν υπ' όψιν τους όταν φτιάχνουν νέες ανακοινώσεις. _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Phantom Duck στις Σαβ Φεβ 09, 2008 3:07 pm, 2 φορές συνολικά
Συμφωνώ με Zero_Sequence.
Δεν θα ήθελα να συνεχιστεί. Θα μου πεις, εντάξει ρε φίλε άμα δεν γουστάρεις, μη το δεις. Όμως όλοι ξέρουμε πως δεν πάει ακριβώς έτσι.
εδιτ...το κατεβασα..και μπορω να πω με τραβηξε...θελω μεταφραση τωρα...
εχει πολυ near...ειναι εκει που σταματησε η ιστορια...το περιεργο ειναι ενα...το L εμφανιζεται σε οθονες και ακουγεται μια φωνη(δεν ξερω τι λεει φυσικα...) και ολοι εχουν μεινει....μμμ....μαρεσει....
Προσωπική άποψη:DEATH NOTE χωρίς Yagami Lihgt ή L δεν είναι DEATH NOTE.Αλλά, για να βγαίνουν καινούργια επεισόδια θα πρέπει να έχει γίνει καλη δουλειά και σύμφωνα με κάποια spoiler που διάβασα, όντως η πλοκή θα είναι ακόμα πιο μεγάλη!!! _________________
Προσωπική άποψη:DEATH NOTE χωρίς Yagami Lihgt ή L δεν είναι DEATH NOTE.Αλλά, για να βγαίνουν καινούργια επεισόδια θα πρέπει να έχει γίνει καλη δουλειά και σύμφωνα με κάποια spoiler που διάβασα, όντως η πλοκή θα είναι ακόμα πιο μεγάλη!!!
μη το λες....που ξερεις οτι δεν εμφανιστουν αλλοι κορυφαιοι χαρακτηρες?παντα με επιφυλαξη το λεω...
και αλλη μια φορα...δεν βγηκε επεισοδιο-ανιμε...βγηκε chapter-κεφαλαιο...manga...
Μπορούν να βάλουν τον Kira που έχω στο avatar και την υπογραφή μου! Τότε η σειρά θα αναβαθμιζόταν...!!!
Άντε να δούμε πού θα οδηγήσει αυτή η ιστορία...
2ον ο L που διαδεχεται τον light ειναι ο aizawa!!!!
δεν καταλαβα τι λες εδω...και αν ειναι βαλε σποιλερ...εγω περιμενω τωρα μεταφραση για να δω τι παιζει...αν γινει σειρα τελικα εχω μεγαλες απαιτησεις...
κοιτα προσωπικα αν ξεκινα να διαβαζεις το manga τα νεα τευχη θα πρεπε να εχεις διαβασει και το manga οπου πεθαινει o light και μετα συνεχιζει η ιστορια κανα 2 σελιδες ακομα οπου εκει δειχνει οτι τον διαδεχεται ο aizawa τον τιτλο του L οποτε δεν θεωρω οτι ειναι σποιλερ....αλλα προφανως θεωρω οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν δει το manga οποτε αν ξεκινατε να διαβαζετε το manga τουλαχιστον διαβαστε εκεινες τις σελιδες γιατι εχει καποιες λεπτομερειες οπου πιστευω θα βασιζονται καποια πραγματα!!!
Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 4:42 am
Τίτλος:
Death Note χωρίς L...
Death Note χωρίς Light...
Death Note με Near...
Τι μου λέτε ρε παιδιά? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να το κατεβάζω αυτό,ούτε μία στο εκατομμύριο,ας γίνει ο Near σούπερ σάγιαν 9,μούφα και πάλι μούφα! Το Death Note άξιζε για L και Light,τι να τον κάνω τον μούφα τον Near?? Και ναι,είμαι προκατειλλημένος,αλλά δεν μπορώ καν να σκεφτώ ανιμέ βασισμένο σε ένα παιδάκι που όλη την ώρα παίζει με παιγνιδάκια και την έχει δει πιο γαμάτος από τον L,επειδή τα πήρε όλα έτοιμα,έκανε 1-2 υποθέσεις μόνος του και έλυσε μια υπόθεση...ήμαρτον,ξενέρα και πάλι ξενέρα,αυτό έχω να πω μόνο...
Τι μου λέτε ρε παιδιά? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να το κατεβάζω αυτό,ούτε μία στο εκατομμύριο,ας γίνει ο Near σούπερ σάγιαν 9,μούφα και πάλι μούφα! Το Death Note άξιζε για L και Light,τι να τον κάνω τον μούφα τον Near?? Και ναι,είμαι προκατειλλημένος,αλλά δεν μπορώ καν να σκεφτώ ανιμέ βασισμένο σε ένα παιδάκι που όλη την ώρα παίζει με παιγνιδάκια και την έχει δει πιο γαμάτος από τον L,επειδή τα πήρε όλα έτοιμα,έκανε 1-2 υποθέσεις μόνος του και έλυσε μια υπόθεση...ήμαρτον,ξενέρα και πάλι ξενέρα,αυτό έχω να πω μόνο...
L-ight 4TW
Κοίτα σε αυτά που λες συμφωνώ και εγώ μαζί σου.Αλλά δεν νομίζω ποτέ στο άνιμε να είχε πει ο near πως είναι ανώτερος τοy L.Μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς
είχε και ο ίδιος δήλώσει ότι αυτος και ο Μελο χωριστά ήταν κατώτεροι από τον L.Mόνο σε περίπτωση συνεργασίας τους μπορούσαν να φτάσουν ή έστω και να ξεπεράσουν τον L.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την skarman στις Κυρ Φεβ 10, 2008 5:52 am, 2 φορές συνολικά
Το Death Note για μενα τελειωσε στο Episode 25 που
Πεθανε ο L
Οτιδηποτε περα απο αυτο ειναι εμπορικη εκμεταλευση. Τελος. Καποια πραγματα πρεπει να τα αφηνουμε να τελειωσουν και να μην τα τραβαμε τοσο πολυ. _________________ He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας