Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Problem accessing the site Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 12:25 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι άξιο απορίας πως το καταφέρνεις αυτό. Lips Sealed
Μήπως, λέω μήπως, ο κωδικός έχει ελληνικούς χαρακτήρες και μπερδεύεται με τα alt shift? μου συμβαίνει σε συνδυασμό firefox/MSN, γι'αυτό το λέω.
Αλλιώς δεν βγαίνει και πολύ νόημα.
Ίσως αν κοιτούσες και στο μενού tools->options->security->show passwords αν σου έχει κρατήσει τον κωδικό και είναι λανθασμένος και λόγω αυτού δεν μπαίνει. dizzy

Ένταξη: 28 Σεπ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 12:45 pm
Τίτλος:

Έχω μία απίστευτη ικανότητα να μου τυχαίνουν μόνο οι απίθανες περιπτώσεις Sad
Ο κωδικός μου δεν έχει καν γράμματα ... είναι μόνο αριθμοί.
Πήγα στο μενού που μου είπες και δεν έχω κανέναν αποθηκευμένο κωδικό. Δεν κρατάω κωδικούς ποτέ ... δίνω μόνο auto login και κάθε φορά με βάζει αυτόματα (εκτός αν καθαρίσω τα cookies οπότε μετά ξαναδίνω παντού κωδικούς).
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 4:16 pm
Τίτλος:

Να αλλάξεις τον υπάρχοντα κωδικό με κάποιον άλλο το δοκίμασες; (από το personal cp)
Ίσως να ακούγεται κουλό, αλλά μπορεί και να σταματήσει το πρόβλημα.

Ένταξη: 07 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 4:28 pm
Τίτλος:

Mary 70 μηπως εχεις κατεβασει τιποτα addons για το motzilla που ειναι ενεργοποιημενα για το site και σου μπλοκαρουν την εισοδο?

Ή αλλιως πηγαινε tools-> options->security και εκει που εχει για τα passwords δες αν ειναι tickαρισμενο το remember passwords for sites, αν ναι τοτε κοιτα στο exceptions μηπως και καταλαθως ειναι εκει το site της animeclipse.

Tωρα οσο για το οτι δεν εχεις κανενα password εκει που σου ειπε ο Madarb, αυτο ειναι περιεργο...γιατι δε γινεται να κανεις auto-login, γενικα, χωρις να εχεις εκει αποθηκευμενα passwords... Confused Μηπως εννοεις οτι δε σου βγαζει τους κωδικους κατευθειαν, παρα μονο το site και το usermame? γιατι για να δεις τον κωδικο σου πρεπει να επιλεξεις ενα απο τα site που σου βγαζει στον καταλογο και μετα (αφου επιλεξεις το site της animeclpse στην προκειμενη περιπτωση) να πατησεις show password.

Αυτα μπορω να σου προσφερω απο τις πενιχρες μου γνωσεις.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 4:47 pm
Τίτλος:

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας happy
Sugata άλλαξα τον κωδικό μου αλλά πάλι τίποτα
Katerina δεν έχω add-ons. Πήγα και εκέι που λες και όταν ανοίγω τις εξαιρέσεις δεν έχω τίποτα μέσα ... καμία σελίδα ... το τέλειο κενό όπως είναι κενό και στην προβολή κωδικών.
Για να καταλάβετε λίγο καλύτερα, όταν πάω σε ένα site δίνω το όνομά μου και τον κωδικό μου, τσεκάρω το κουτάκι που έχουν όλα για να με θυμούνται και μετά πατώντας login συνδέομαι κανονικά. Εκείνη την στιγμή και ο firefox και ο ΙΕ βγάζουν ένα παραθυράκι να αποθηκεύσουν αυτόν τον κωδικό. Εκεί δίνω πάντα όχι. Μετά αν κλείσω την σελίδα και την ανοίζω μετά ή άλλη μέρα, σε όλα τα site με συνδέει αυτόματα κάθε φορά.
Μόνο στην animeclipse δεν μπορώ να συνδεθώ καμία φορά.
Ελπίζω να κατάφερα να σας δώσω να καταλάβετε και να μην σας ζάλισα πάρα πολύ Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 07 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 5:39 pm
Τίτλος:

Λοιπον οταν ξαναμπεις στο site της animeclipse στο παραθυρο που σου λεει αν θες να θυμαται τον κωδικο σου πατα ναι. Εξαλου θα τον θυμαται μονο στο συγκεκριμενο υπολογιστη και αν ειναι ο δικος σου pc δε σε νοιαζει μη μπει κανενας αλλος, μονο εσυ μπαινεις big smile . Και ετσι ολα θα πανε ρολοι!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 04 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 5:48 pm
Τίτλος:

δεν νομιζω να δωσει αυτο λυση στο προβλημα...κανε διαφορες αλχημειες μπας και βρεις λυση κατα τυχη αν κι εγω σου προτεινω να του ριξεις μια κλοτσια μπας και παρει μπροστα Razz

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 10:50 pm
Τίτλος:

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ big smile big smile
Τελικά το πρόβλημα λύθηκε Thumb 2 Up
Αφού άλλαξα τον κωδικό μου όπως είπε ο Sugata και αφού προσπάθησα 2566544564 φορές για να συνδεθώ στο site (με μερικές κλοτσιές στο ανάμεσο σύμφωνα με τις οδηγίες του vouk Razz ) τελικά κατάφερα και συνδέθηκα. Ε αυτό ήτανε ... αφού έκανε μία φορά την σύνδεση τώρα με τον νέο κωδικό με συνδέει κανονικά κάθε φορά.
Τελικά όντως το δικό μου pc διορθώνεται μόνο με κουλές λύσεις ... δεν είναι για normal πράγματα εμένα Razz Razz Razz
Και πάλι χίλια ευχαριστώ happy
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 23, 2007 10:04 am
Τίτλος:

Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα, αλλά μεγιά το νέο σου login! HaHa

Ένταξη: 27 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 3:49 pm
Τίτλος:

Λοιπόν παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα.
Πολλές φορές που πάω να ανοίξω το site
(μιας και το έχω σε speed dial στην οpera),
μου δείχνει αυτό --> .
Nα ανησυχήσω ή να το προσπεράσω?
Και πως να μην ανησυχήσω αφού δεν έχω πρόσβαση στο site.
Παρακαλώ μην μου πείτε να χρησιμοποιώ firefox μιας και όχι
μόνο το βρίσκω αργό αλλά είναι και πιο δύσχρηστο.
Αφηστε που κι εκεί είχα το ίδιο πρόβλημα.

Ένταξη: 24 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 3:56 pm
Τίτλος:

Να μην ανησυχήσεις, δεν είναι δικό σου πρόβλημα αλλά του site... Και μένα μου το βγάζει που και που!

Ένταξη: 27 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 3:59 pm
Τίτλος:

ευχαριστώ για την ενημέρωση Cougar.

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 5:19 pm
Τίτλος:

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου, ο server μας κάνει μεγάλες αστάθειες, και συχνά πέφτει. Απευθυνόμαστε κάθε τόσο στο τεχνικό τμήμα της dot5hosting, μόνο και μόνο για να πάρουμε την ίδια απάντηση κάθε φορά.

We apologize for any inconvenience this may have caused you. We are aware of the issue that we are experiencing with our servers. Currently, our engineers are working on the issue and it should be resolved as soon as possible. Thank you in advance for your patience and co-operation.

Το κακό ειδικά σήμερα παράγινε, καθώς είχαμε περίπου 6 ώρες downtime, και όταν επανήλθαμε, η database είχε 2 κατεστραμμένα tables.

Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται είναι πέρα από τις δικές μας δυνατότητες να κάνουμε κάτι για την ώρα, και είναι καθαρά θέμα του server... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 6:08 pm
Τίτλος:

Left64Vegeta έγραψε:
- Από τεχνικής άποψης, ο μόνος τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα είναι να μετακινηθούμε σε dedicated server. Δηλαδή ένας υπολογιστής που θα αναλαμβάνει τις διαδικασίες του site μας και μόνο, και κανενός άλλου. Και θα έχει δυνατότητα να χρησιμοποιεί το 100% για μας.

- Από οικονομικής άποψης, η φτηνότερη δυνατή λύση είναι 30 φορές ακριβότερη από τον συνολικό τωρινό προϋπολογισμό του site. Και πάντα μιλάμε για ποσά που αμφιβάλλω αν μπορούν να καλυφθούν με donation...

Left θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί θα είναι ένα; Ενοοώ θα δωθεί κάποιο αντίτιμο μια φορά ώστε να γίνει η μεταφορά σε dedicated server ή θα υπάρχουν μεγάλα μηνιαία έξοδα πχ;

Αν ισχύει το πρώτο (δλδ μια φορά), πιστεύω ότι το donation είναι μια καλή λύση. Έστω κι αν το ποσό που πρέπει να καταβληθεί είναι μεγάλο, έχω την πεποίθηση ότι όπως και εγώ, κανένας Έλληνας δεν θέλει να διαλυθεί το καλύτερο από τα (μετρημένα στα δάχτυλα ενός ακρωτηριασμένου χεριού Razz ) fansub groups της Ελλάδας με ένα τέτοιο τρόπο. Αν ξεκινήσει τώρα ένα donation μπορούν αργά αλλά σταθερά να μαζευτούν τα χρήματα που χρειαστουν. Είμαι αισιόδοξος ότι οι φίλοι της Animeclipse δεν θα την προδόσουν.

Αν τώρα ισχύει το 2ο τα πράγματα δυσκολεύουν. Αλήθεια, αν δεν καταφέρετε να μεταφερθείτε σε άλλο server ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Θα αρχίσετε να σβήνετε τα παλιά releases απ'τον tracker;;; Δεν πιστεύω ότι το θέλει κανείς αυτό... Sad Sad Sad

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 6:16 pm
Τίτλος:

Oντως σήμερα παρα εγινε το κακο,6 ωρες down η AnimeClipse...και δεν ξερω αν φταει αυτο αλλα ειχα βαλει ενα torrent του black lagoon απο την AC και οσοι ωρα ηταν down,δεν κατεβαινε το torrent Thumb Down Τωρα αν δεν υπαρχει το χρηματικο μηνιαιο ποσο για να μεταφερθειτε σε αλλο tracker τοτε η μονη λυση ειναι ανέβασμα στο Rapidshare Crying or Very sad Και ναι ειναι κρίμα να χαθει το καλυτερο(οχι μονο ελληνικο)group,γιατι η AC εκτος απο την μετφραση κανει και τελεια δουλεια σε καθε επεισοδειο Thumbs UP ελπίζω μην γινει κατι αλλο και να διωρθοθει ο tracker.
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας