Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 15 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 12:25 pm
Τίτλος:
|
|
|
Είναι άξιο απορίας πως το καταφέρνεις αυτό.
Μήπως, λέω μήπως, ο κωδικός έχει ελληνικούς χαρακτήρες και μπερδεύεται με τα alt shift? μου συμβαίνει σε συνδυασμό firefox/MSN, γι'αυτό το λέω.
Αλλιώς δεν βγαίνει και πολύ νόημα.
Ίσως αν κοιτούσες και στο μενού tools->options->security->show passwords αν σου έχει κρατήσει τον κωδικό και είναι λανθασμένος και λόγω αυτού δεν μπαίνει.  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Σεπ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 12:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
Έχω μία απίστευτη ικανότητα να μου τυχαίνουν μόνο οι απίθανες περιπτώσεις
Ο κωδικός μου δεν έχει καν γράμματα ... είναι μόνο αριθμοί.
Πήγα στο μενού που μου είπες και δεν έχω κανέναν αποθηκευμένο κωδικό. Δεν κρατάω κωδικούς ποτέ ... δίνω μόνο auto login και κάθε φορά με βάζει αυτόματα (εκτός αν καθαρίσω τα cookies οπότε μετά ξαναδίνω παντού κωδικούς).
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 4:16 pm
Τίτλος:
|
|
|
Να αλλάξεις τον υπάρχοντα κωδικό με κάποιον άλλο το δοκίμασες; (από το personal cp)
Ίσως να ακούγεται κουλό, αλλά μπορεί και να σταματήσει το πρόβλημα. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Νοέ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 4:28 pm
Τίτλος:
|
|
|
Mary 70 μηπως εχεις κατεβασει τιποτα addons για το motzilla που ειναι ενεργοποιημενα για το site και σου μπλοκαρουν την εισοδο?
Ή αλλιως πηγαινε tools-> options->security και εκει που εχει για τα passwords δες αν ειναι tickαρισμενο το remember passwords for sites, αν ναι τοτε κοιτα στο exceptions μηπως και καταλαθως ειναι εκει το site της animeclipse.
Tωρα οσο για το οτι δεν εχεις κανενα password εκει που σου ειπε ο Madarb, αυτο ειναι περιεργο...γιατι δε γινεται να κανεις auto-login, γενικα, χωρις να εχεις εκει αποθηκευμενα passwords...  Μηπως εννοεις οτι δε σου βγαζει τους κωδικους κατευθειαν, παρα μονο το site και το usermame? γιατι για να δεις τον κωδικο σου πρεπει να επιλεξεις ενα απο τα site που σου βγαζει στον καταλογο και μετα (αφου επιλεξεις το site της animeclpse στην προκειμενη περιπτωση) να πατησεις show password.
Αυτα μπορω να σου προσφερω απο τις πενιχρες μου γνωσεις.... 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 4:47 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας
Sugata άλλαξα τον κωδικό μου αλλά πάλι τίποτα
Katerina δεν έχω add-ons. Πήγα και εκέι που λες και όταν ανοίγω τις εξαιρέσεις δεν έχω τίποτα μέσα ... καμία σελίδα ... το τέλειο κενό όπως είναι κενό και στην προβολή κωδικών.
Για να καταλάβετε λίγο καλύτερα, όταν πάω σε ένα site δίνω το όνομά μου και τον κωδικό μου, τσεκάρω το κουτάκι που έχουν όλα για να με θυμούνται και μετά πατώντας login συνδέομαι κανονικά. Εκείνη την στιγμή και ο firefox και ο ΙΕ βγάζουν ένα παραθυράκι να αποθηκεύσουν αυτόν τον κωδικό. Εκεί δίνω πάντα όχι. Μετά αν κλείσω την σελίδα και την ανοίζω μετά ή άλλη μέρα, σε όλα τα site με συνδέει αυτόματα κάθε φορά.
Μόνο στην animeclipse δεν μπορώ να συνδεθώ καμία φορά.
Ελπίζω να κατάφερα να σας δώσω να καταλάβετε και να μην σας ζάλισα πάρα πολύ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Νοέ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 5:48 pm
Τίτλος:
|
|
|
δεν νομιζω να δωσει αυτο λυση στο προβλημα...κανε διαφορες αλχημειες μπας και βρεις λυση κατα τυχη αν κι εγω σου προτεινω να του ριξεις μια κλοτσια μπας και παρει μπροστα  _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 23, 2007 10:04 am
Τίτλος:
|
|
|
Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα, αλλά μεγιά το νέο σου login!  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 3:49 pm
Τίτλος:
|
|
|
Λοιπόν παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα.
Πολλές φορές που πάω να ανοίξω το site
(μιας και το έχω σε speed dial στην οpera),
μου δείχνει αυτό -->  .
Nα ανησυχήσω ή να το προσπεράσω?
Και πως να μην ανησυχήσω αφού δεν έχω πρόσβαση στο site.
Παρακαλώ μην μου πείτε να χρησιμοποιώ firefox μιας και όχι
μόνο το βρίσκω αργό αλλά είναι και πιο δύσχρηστο.
Αφηστε που κι εκεί είχα το ίδιο πρόβλημα. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 5:19 pm
Τίτλος:
|
|
|
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου, ο server μας κάνει μεγάλες αστάθειες, και συχνά πέφτει. Απευθυνόμαστε κάθε τόσο στο τεχνικό τμήμα της dot5hosting, μόνο και μόνο για να πάρουμε την ίδια απάντηση κάθε φορά.
We apologize for any inconvenience this may have caused you. We are aware of the issue that we are experiencing with our servers. Currently, our engineers are working on the issue and it should be resolved as soon as possible. Thank you in advance for your patience and co-operation.
Το κακό ειδικά σήμερα παράγινε, καθώς είχαμε περίπου 6 ώρες downtime, και όταν επανήλθαμε, η database είχε 2 κατεστραμμένα tables.
Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται είναι πέρα από τις δικές μας δυνατότητες να κάνουμε κάτι για την ώρα, και είναι καθαρά θέμα του server... 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Δεκ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 6:08 pm
Τίτλος:
|
|
|
Left64Vegeta έγραψε:
|
- Από τεχνικής άποψης, ο μόνος τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα είναι να μετακινηθούμε σε dedicated server. Δηλαδή ένας υπολογιστής που θα αναλαμβάνει τις διαδικασίες του site μας και μόνο, και κανενός άλλου. Και θα έχει δυνατότητα να χρησιμοποιεί το 100% για μας.
- Από οικονομικής άποψης, η φτηνότερη δυνατή λύση είναι 30 φορές ακριβότερη από τον συνολικό τωρινό προϋπολογισμό του site. Και πάντα μιλάμε για ποσά που αμφιβάλλω αν μπορούν να καλυφθούν με donation...
|
Left θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί θα είναι ένα; Ενοοώ θα δωθεί κάποιο αντίτιμο μια φορά ώστε να γίνει η μεταφορά σε dedicated server ή θα υπάρχουν μεγάλα μηνιαία έξοδα πχ;
Αν ισχύει το πρώτο (δλδ μια φορά), πιστεύω ότι το donation είναι μια καλή λύση. Έστω κι αν το ποσό που πρέπει να καταβληθεί είναι μεγάλο, έχω την πεποίθηση ότι όπως και εγώ, κανένας Έλληνας δεν θέλει να διαλυθεί το καλύτερο από τα (μετρημένα στα δάχτυλα ενός ακρωτηριασμένου χεριού  ) fansub groups της Ελλάδας με ένα τέτοιο τρόπο. Αν ξεκινήσει τώρα ένα donation μπορούν αργά αλλά σταθερά να μαζευτούν τα χρήματα που χρειαστουν. Είμαι αισιόδοξος ότι οι φίλοι της Animeclipse δεν θα την προδόσουν.
Αν τώρα ισχύει το 2ο τα πράγματα δυσκολεύουν. Αλήθεια, αν δεν καταφέρετε να μεταφερθείτε σε άλλο server ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Θα αρχίσετε να σβήνετε τα παλιά releases απ'τον tracker;;; Δεν πιστεύω ότι το θέλει κανείς αυτό...  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Νοέ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 6:16 pm
Τίτλος:
|
|
|
Oντως σήμερα παρα εγινε το κακο,6 ωρες down η AnimeClipse...και δεν ξερω αν φταει αυτο αλλα ειχα βαλει ενα torrent του black lagoon απο την AC και οσοι ωρα ηταν down,δεν κατεβαινε το torrent  Τωρα αν δεν υπαρχει το χρηματικο μηνιαιο ποσο για να μεταφερθειτε σε αλλο tracker τοτε η μονη λυση ειναι ανέβασμα στο Rapidshare  Και ναι ειναι κρίμα να χαθει το καλυτερο(οχι μονο ελληνικο)group,γιατι η AC εκτος απο την μετφραση κανει και τελεια δουλεια σε καθε επεισοδειο  ελπίζω μην γινει κατι αλλο και να διωρθοθει ο tracker. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|