Dissection έγραψες! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
δεν τιν ξέρατε την ρήση? ε τώρα την μάθατε!!! και σοφία διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλα νομίζω πως λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο μπακάκια τα γουστάρετε! _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
as Weather Wears at Stone
Κοίτα dissection εγώ ξέρω πιο σόκιν εκδοχές που δεν είναι της παρούσης, οπότε μ'άρεσε πολύ και η δική σου _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Εγώ dissection διαπίστωσα ότι οι γυναίκες όταν έχεις κοιλίτσα θέλουν να την χάσεις, και όταν δεν έχεις...θέλουν ν'αποκτήσεις! Κοινώς, θέλουν πάντα ότι δεν έχουν! Ας με διαψεύσουν οι γυναίκες του forum, αλλά γνώμη δεν μου αλλάζουν! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
οι κοιλιακοί πάντα υπάρχουν ασχέτως αν δεν φαίνονται!!! ΗΑΗΑΗΑΗΗΑ
πολλοί τους κρύβουν με λίγη μπακίτσα.... πάντως ένας μπορεί να είναι γυμνασμένος χωρίς να λιώσει στο γυμναστήριο και να κάνει κοιλιακούς φέτες... _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
πρέπει αν αλλάξουμε topic! να λέγεται...........τι αρέσει στην σοφία! λολ _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
1. Νίκος by the way
2. δεν είναι και τόσο τρέλες αυτα που λέω........... _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
Άκου αχαίρευτοι...
1. Συμφωνω με Νίκο-dissection για το θεμα της γυμναστικης
2. Αν καλή μου Σοφία δεις τον άλλο με τους κοιλιακους του και σου ανοιξει το στοματάκι και βγουν...βατράχια τι κάνεις;
3. Ε δεν έχουμε κι όλοι το κορμί του Brad Pit, τι να κάνουμε δηλαδή; Να κρυφτούμε σπίτι;
Και τέλος, κάναμε επιστήμη το Off - topic!!! Μπράβο μας!!! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας