Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Σεπ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 19, 2006 10:53 pm
Τίτλος:
|
|
|
maddoctor έγραψε:
|
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που τις βρήκε τόσες πολλές ρουκέτες το αντίπαλο plawres?
|
Θα μπορούσαν να δοθούν πολλές εξηγήσεις αλλά κατά βάση η πιο σωστή είναι του φίλου sugata, απλά πρόσθεσε περισσότερο ενδιαφέρον.
Όσο για τον Juohmaru, αν δεν πρόσθεσε κανά κόλπο μέχρι τώρα αμφιβάλλω αν θα του βάλουνε κάτι στο μέλλον. Όμως γι'αυτό θα πρέπει να περιμένουμε για να δουμε (και όχι, ούτε εγώ ξέρω κάτι άλλο).
Cu!
Υ.Γ. (Ρε παιδιά, αυτό το Plawres μόνο σε εμένα θύμισε ξεδιάντροπη αντιγραφή του Alien [Xenomorph]; ) _________________ Always look on the Dark Side of life...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 20, 2006 3:09 am
Τίτλος:
|
|
|
[quote="Scarface_Hattrick"]
artking έγραψε:
|
Παντως μ αρεσει που ειναι εμφανεστατη η διαφορα του τωρινου τζουμαρου με αυτον πριν βαλει το βραχιολι ο σανσιρο. Το οτι υπο κανονικες συνθηκες (οχι τσεκουρια κλπ) ειναι ανωτερος, ταχυτερος, εξυπνοτερος απο οποιοδηποτε αλλο plawres εν αντιθεση με παλιοτερα οπου τις περισσοτερες φορες ισα-ισα επιβιωνε. Και κυριως αυτο που ειναι και το πιο ωραιο: πολυ πιο παθιασμενος. Και πριν το ψιλοεβγαζε αυτο, αλλα μονο οταν κινδυνευε τραγικα και μας εδειχνε πως αυτο του εδινε τους αγωνες. Τωρα το χει μονιμως!
|
Τεράστια κουβέντα είπες φίλε μου ... πραγματικά συμφωνώ 100% ...
Τι είδαμε σε αυτό το επ. που έφυγε λες και ήταν νερό, σαν να πέρασαν 5 λεπτά μου φάνηκαν και ας έγραφα 3 & 1/2 ώρες μάθημα στο μάστερ και με 5 ώρες ύπνο όλη τη μέρα ...
α) Τον περίφημο Dr Wamer να μιλάει και να λέει την αλήθεια ... (όλοι μας πάνω κάτω είχαμε ψιλιαστεί ότι τον πατέρα του Σανσίρο των είχαν "φάει" ...)
β) απόπειρα δολοφονίας στον Σανσίρο 2η ... αν και η 2η μου φάνηκε ότι έγινε είτε για εκφοβισμό είτε για να καταστρέψει και άλο αυτό το άθλιο plawres επειδή με τόσα όπλα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Jumaru Που είχε μόνο κλωτσιές και μπουνιές ...!
γ) άγνωστο Plawres, άγνωστος plawrester κανένα στοιχείο ... δεν παίζει να ήταν ο ντετέκτιβ ... θα μάθουμε ποτέ άραγε; (μάλλον όχι)
δ) Η sheela θέλει το biochip για τον αδερφό της το θέμα είναι γιατί δεν εντάσεται μαζί με τον Σανσίρο και τον πολεμά ... ή θέλει και το σκύλο και την πίτα ...
Αγωνία μέχρι τελικής πτώσης!
υγ: πάντως οι Ιάπωνες δεν ξεχνούν να βάζουν μέσα και το ερωτικό στοιχείο όπως το πως φαντάστηκε ο Σανσίρο την Κυοκο τι να έκανε μετά άραγε ... ;;;  _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Some people are so ungrateful to be alive, but not you ... NOT ANY MORE ... - Saw

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 20, 2006 11:55 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Σεπ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 21, 2006 12:03 am
Τίτλος:
|
|
|
Amidamaru έγραψε:
|
Μπα! ο Dr Wamer θα πρέπει να βρομάει κάτι τις! η να τον έχουν ανάγκη η εχθροί του Sanshiro. Γιατί θα έφτασε σε ένα μεγάλο επίπεδο με το BioChip και θέλουν να το πάρουν έτοιμο! Από την άλλην κατάλαβα ότι υπάρχουν και άλλοι επιστήμονες!
Όσο για την Kyoko:
|
an tin legane "maria"
tha elega opos o panousis.."...ta mputia sou Maria, skopia, kapsimi, agkaria.."
tora ti na poyme..."..ta boutia sou Kyoko, Skopia, kapsimi, kai *oko??"
den mou rxete kati......
telos panton...ante na ftasoume sto rimadi 37..alla meta ti tha kanoume?
to skeutikate?pantos tha exo sti silogi mou auto pou panta ithela!
to epomeno plawres dyxnei poly teras pantos....
rixte kai pia matia sto post peri "dika mas plawres"
3 zito sto animeclipse  _________________ V for Vernam7
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|