νταξει για αλλη μια φορα παρεδωσε μαθηματα ο οντα...πραγματικα παρα πολυ ωραια(και ταυτοχρονα τραγικη) η ιστορια του law & corazon.....τωρα νομιζω εγινε ξεκαθαρο γιατι ο law χρησιμποιησε το ονομα hearts και γιατι εβαλε το συγκεκριμενο συμβολο...
Καιρός είναι να δούμε καμιά σοβαρή μάχη, γιατί μέχρι τώρα ήταν λίγο παρωδίες.
Πλέον ακόμα και το One Piece αναλώνεται σε μάχες επί μαχών, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Ευτυχώς έχει την ιστορία από πίσω που σε κρατάει, αν και οι συνεχείς αναδρομές νομίζω έχουν αρχίσει να κουράζουν και αυτές. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
σοβαρη μαχη δεν την λες γιατι απο οτι φαινεται θα το τελειωσει με μια επιθεση(επικη)...
αλλα ναι συμφωνω οτι η ιστορια το κανει καπως ενδιαφερον γιατι οι μαχες κουραζουν...μετα το time skip δεν εχουμε δει καμια φοβερη μαχη και ειναι κριμα...ειδικα τωρα που εχουν γινει τουμπανα ολοι...
Απίστευτο τσάπτερ μετά από καιρό!
Από το εξώφυλλο κιόλας μας έφτιαξε τη διάθεση!
Αυτά τα poneglyph πολύ μου έλειψαν! Θέλω να μάθω τη χαμένη ιστορία!!
Όσο για τον Zoro... τα λόγια είναι περιττά! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ανυπομονώ για την τελική μάχη με Don Flamingo, ελπίζω να είναι το ίδιο πεική με αυτήν του Lucci (ίσως η καλύτερη μάχη στο OP). _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
μαρεσει που τελειωσε την μαχη με τον bellamy οπως ακριβως και την πρωτη φορα....διαβαζοντας τα σχολια στο mangastream σωστα αναφερει ενας οτι ο bellamy ειπε και τα ιδια λογια οπως και την πρωτη φορα μονο που αυτη τη φορα ηξερε οτι θα εχανε και τα ελεγε με αλλη σημασια...oda εισαι μεγαλος...
οσο αφορα τον law δεν θα με χαλαγε αν πεθαινε μιας και θα εδινε λιγο πιο σοβαρο τονο στο one piece...αφου ουτως η αλλως παντα οι καλοι πεθαινουν..
αλλα ολοι ξερουμε οτι δεν θα πεθανει οποτε και εγω θελω απλα να δω μια επικη μαχη με τον doffy..
να σου την αληθεια gpower2 η μαχη με τον lucci με κουρασε...δεν τελειωνε με τιποτα...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας