Ουάου... Επιτέλους τα καταφέραμε. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας παρουσιάσαμε απόψε αυτή την φοβερή πραγματικά ταινία για να αποχαιρετήσουμε ωραία τον Φλεβάρη και το χειμώνα γενικότερα... Επί τη ευκαιρία να ευχηθώ σε όλους ανεξαιρέτως Καλό Μήνα!! Μπήκε η άνοιξη παιδιά και φέτος... Γρήγορα πέρασε ο χειμώνας. Δεν θα μου λείψει και πολύ

Στο παρασύνθημα...
Η όλη ιδέα ξεκίνησε στα τέλη του 2009. Μερικές μέρες μετά την αρχική προβολή της ταινίας στην Ιαπωνία. Δημιουργήθηκε το όραμα να βγάλουμε σαν Animeclipse αυτήν την ταινία στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Και όντως κάναμε ότι ήταν δυνατόν για τον συγκεκριμένο σκοπό. Και από πλευράς εικόνας και από πλευράς μετάφρασης και από κάθε άλλης πλευράς... Η δική μου ευχή και ελπίδα είναι αυτή η 1080p έκδοση να αποδειχτεί ότι αξίζει να μπει στην "άτυπη" ελίτ όλων των Ελλήνων anime fans γιατί η ομάδα που δούλεψε για το fansub αυτής της ταινίας είναι πραγματικά η ελίτ και το αξίζει... Ας τους δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά: (με σειρά εμφάνισης στα credits για να μην αδικήσω κανέναν)
1)
Nick7LF: Βοήθησε πολύ στην παροχή του υλικού. Δηλαδή στο rip του αυθεντικού Blu-Ray από το οποίο προήλθε η ταινία, αλλά και στην επεξεργασία που έγινε στον ήχο ώστε να έλθει στην τελική του κατάσταση. Επίσης το εκπαιδευμένο μάτι του ξεσκόνισε κάθε δευτερόλεπτο της ταινίας για πιθανά λάθη όπως πολύ λίγοι θα μπορούσαν και βοήθησε ώστε να πετύχουμε αυτό το (οσο το δυνατόν πιο) αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που θέλαμε.
2)
sugata: To πατριωτάκι μου και ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο forum λόγω του χιούμορ του, έκανε την φοβερή αυτή μετάφραση για τα μάτια σας μόνο. Όπως και στην πραγματικότητα, χιουμορίστας αλλά παράλληλα πάντα τυπικός και στο σωστό ύφος στις μεταφράσεις του. Είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσετε κάθε ατάκα!! Είναι ο καλύτερος. Τελεία και παύλα!!!
3)
Gpower2: Tι να πούμε τώρα για αυτόν τον κύριο. Πρώτα απ'όλα. Η εικόνα που βλέπετε, οφείλεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό (αν όχι πλήρως) σε αυτόν τον κύριο. Η επεξεργασία που έκανε ήταν ικανή να βελτιώσει αισθητά την ποιότητα μιας ταινίας που είχε γίνει άμεσα rip από αγορασμένο Blu-Ray... Δεν έχω να πω τίποτά άλλο περί εικόνας. Αυτό καλύπτει τα πάντα. Από εκεί και πέρα. Έπιασε το script της ταινίας και το έκανε φύλλο και φτερό. Διόρθωσε πιθανά λαθή που υπήρχαν στη μετάφραση, έκανε τα εφφέ των επιθέσεων και βοήθησε και στον τελικό ποιοτικό έλεγχο. Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των εργασιών για την ταινία έγιναν από εκείνον και όπως πάντα στο μέγιστο επίπεδο.
4)
Neo106: Άλλος ένας πολύτιμος συνεργάτης σε πολλά projects. Έκανε ότι του ζητήθηκε και το έκανε πανέμοφρα. Σε εκείνον οφείλεται το πολύ όμορφο styling των υποτίτλων που βλέπετε όλοι. Εύχομαι να επανέλθει σύντομα γερός, δυνατός και χαρούμενος και να του πάνε ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ και τον περιμένουμε πίσω με ανοιχτές αγκάλες, γιατί μας λείπει!
5)
Lelouch VII: Άλλος από'δω. Είχε του κόσμου τις έννοιες στο κεφάλι του (Πανελλήνιες δίνει ο άνθρωπος σε 2-3 μήνες) και όμως έκανε ένα karaoke μούρλια! Απλό και όμορφο. Ακριβώς όπως έπρεπε. Είναι μεγάλη ταλεντάρα δεν το συζητάμε... Πρέπει να δείτε και ένα άλλο karaoke που έχει κάνει και δεν έχει βγει ακόμα... Θα το ζηλέψουν οι απανταχού καραοκάδες!
6)
Tzolis: Κι άλλο πατριωτάκι μου, από'δω. Ήταν ο typesetter της ταινίας. Ότι ελληνικά βλέπετε πάνω στην οθόνη τα λεγόμενα typesettings είναι φτιαγμένα από τούτον εδώ το μάστορα. Άψογος στη δουλειά του, φοβερά συνεργάσιμος, γρήγορο πιστόλι και τρομερό παιδί... Απολαύστε τη δουλειά του και να είστε σίγουροι ότι θα τον δείτε και σε άλλα projects!!!
7)
Zetto: Last but not least ο Zetto. Είναι το μικρό ταλεντάκι της ομάδας μας. Μικρός, αλλά θαυματουργός. Σε αυτήν την ταινία βοήθησε και εκείνος στον τελικό ποιοτικό έλεγχο, δίνοντας χρήσιμες και εύστοχες συμβουλές. Να είστε σίγουροι ότι θα τον βλέπετε πολύ στο μέλλον.
8)
Deykalionas17: Well, αυτός είμαι εγώ. Τα πόστα στα οποία συμμετείχα εγώ ήταν η παροχή υλικού, ο χρονισμός του karaoke και των επιθέσεων, η κωδικοποίηση (λέμε με encoding) και συμμετοχή στον τελικό ποιοτικό έλεγχο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο επάνω σε αυτό... (That's your job!!!

)
Ουφ αυτοί οι ολίγοι είμασταν. Να τους ευχαριστήσω όλους πραγματικά για τη συμμετοχή τους σε αυτό το project και που με βοήθησαν να κάνω το όραμα μου για αυτή τη ταινία πραγματικότητα. Δώστε τους απλώχερα τα συγχαρητήρια σας γιατί τα αξίζουν...
Ελπίζω να απολαύσετε τη δουλειά μας. Εμείς πάντως γουστάραμε όταν τη φτιάχναμε την ταινία, όντας οι περισσότεροι μεγάλοι fans του One Piece. Αυτά τα ολίγα από εμένα για τώρα. Σίγουρα κάτι θα έχω ξεχάσει. Θα επανέλθω σε κάποιο άλλο post πιθανότατα για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί...