Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 03, 2006 11:50 am
Τίτλος: Candy Candy Manga
|
|
|
Logw ellipsis metaglwtismenwn/ypotitlismenwn episodiwn tou anime Candy Candy (ite sta ellinika ite sta agglika) kai meta apo parakalia filwn, vrika sto net ola ta manga tou Candy Candy!
Vevaia den itan kai i kaliteri poiotita (kapoies selides paraminan ametafrastes, an kai poli liges) kai to megethos tis ikonas mikro, alla me ligo photoshop i katastasi diorthwnetai!
To link inai http://mariamus.dk/candy/ gia opoion theli na mathi tin istoria tis Candy Candy!
Anigw ayto to topic gia sizitisi epi tou thematos!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 04, 2006 3:02 pm
Τίτλος:
|
|
|
Έχω δοκιμάσει να διαβάσω πολλά manga στο pc αλλά πάντα ξενερώνω σε κάποια φάση.. Αν δεν έχεις το περιοδικό να το ξεφυλλίσεις, να το χαζέψεις, να βλέπεις τα original χρώματα... Άσε που όταν τα βλέπω στο pc δεν μπορώ να το "ζήσω"!
Υ.Γ. Θα το κατεβάσω βέβαια γιατί ειμαι πολυυύ περίεργος να μάθω τι γίνεται τελικά στο τέλος!!  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Νοέ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 09, 2006 5:41 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 09, 2006 5:44 pm
Τίτλος:
|
|
|
amalitsa έγραψε:
|
Cougar έγραψε:
|
Έχω δοκιμάσει να διαβάσω πολλά manga στο pc αλλά πάντα ξενερώνω σε κάποια φάση.. Αν δεν έχεις το περιοδικό να το ξεφυλλίσεις, να το χαζέψεις, να βλέπεις τα original χρώματα... Άσε που όταν τα βλέπω στο pc δεν μπορώ να το "ζήσω"!
Υ.Γ. Θα το κατεβάσω βέβαια γιατί ειμαι πολυυύ περίεργος να μάθω τι γίνεται τελικά στο τέλος!!
|
odos eine arketo kseneroma na ta diavazeis sto pc alla apo to tpt kalo eine k afto...ta katevasa xthes vradi alla dn ta diavasa akoma mias ke thelo na ta ektiposo prota....
|
Όντως, καλή ιδέα! ..αλλά σε βλέπω να γεμίζεις τα μελανοδοχεία κάθε 2 μέρες!  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Νοέ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 09, 2006 9:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάρ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Νοέ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 08, 2007 2:29 pm
Τίτλος:
|
|
|
Valkyrie_XB70 έγραψε:
|
Η αδερφή μου μικρή τα είχε αγοράσει όλα τα τεύχη που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα.Τα έχει ακόμα σε άψογη κατάσταση
|
ποσο μικρή είναι η αδερφή σου δηλαδή? anyway εγώ όταν ήμουν μικρή κυκλοφορούσε η candy candy σε comics και όχι μάγκα δηλαδή όλα ήταν έγχρωμα μέσα δεν ήταν όπως στο κλασικό μάγκα ασπρόμαυρο _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Φεβ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 14, 2007 10:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια!
Θα προτιμούσα όμως από εδώ και πέρα να σχολιάζετε στο thread που αναφέρω και παραπάνω για να είναι όλα μαζεμένα!
Και πάλι ευχαριστώ, υπομονή έρχεται και το δεύτερο... _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 06, 2007 11:13 pm
Τίτλος:
|
|
|
Τώρα, ήρθε η σειρά μου να μοιραστώ μαζί σας μια προσωπική μου εμπειρια σχετικά με το έργο Candy-Candy και ειδικά με το μάνγκα, που λόγω διάφορων συγκυριών (γνωστών), ελάχιστοι ευρωπαίοι είχαν την τύχη να "αγγιξουν".
Το Σεπτέμβριο του 2006 επισκέπτηκα την Ιαπωνία, παρέα με τον kabamaroudi. Κατά τη διάρκεια παραμονής μας στο Kyoto, βρεθήκαμε στο πανεπιστήμιο Keika, το οποίο υπάρχει τμήμα για σχεδιαστές μάνγκα και animation και ο kaba θέλησε να λάβει μερικές πληροφορίες. Εκεί συναντήσαμε και μιλήσαμε με τον μοναδικό ξένο (αμερικάνο) καθηγητή σχεδίου-μάνγκα, τον Matt (δε θυμάμαι επώνυμο)-sensei. Παρατηρώντας, στο γραφείο του, την τεράστια συλλογή μάνγκα (ο ίδιος, λάτρης και συλλέκτης, ειδικά των shoujo-manga) αντίκρισα μέσα σ' όλα τ' άλλα, ΚΑΙ τους 2 τόμους του Candy-Candy shoujo manga. Τους αυθεντικούς, από την εποχή που κυκλοφορούσε ακόμα επίσημα!!!
Ο Matt-sensei μου έδειξε, επίσης, ένα αυθεντικό αυτόγραφο μιας από τις δημιουργούς του μανγκα και μου επιβεβαίωσε όλους τους γνωστούς μας πλέον γόγους, για τους οποίους anime & manga αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία και γιατί το έργο είναι πια τόσο δυσεύρετο, συλλεκτικό, πανάκριβο για να το αποκτήσει κανείς...
Και ακριβώς εδώ, μοιράζομαι μαζί σας αυτές τις φωτογραφίες:

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιούλ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|