Παιδια με την σειρα μου θελω και εγω να σας ευχαριστησω για την συνεπεια σας στην σειρα αυτη. Ποτε θα δειξετε νεο επεισοδιο με τον onizuka ή την παρατησατε την σειρα;
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Να είστε σίγουροι ότι θα πιάσουμε και ότι OVA ή σειρά βγει στο μέλλον σχετικά με το HOTD!
Όσον αφορά το off topic, κάθε project έχει το δικό του thread γιατί απαρτίζεται και από τα δικά του άτομα. Οπότε ότι ερωτήσεις, στο αντίστοιχο thread. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Να σας Ευχαριστήσω για τη σειρά, αξιοθαύμαστη δουλειά και προσεγμένη.
Την είδα χωρίς να ξέρω τι θα δω. Θεώρησα από τον τίτλο ότι θα είναι καμιά παρωδία χιουμοριστικό με νεκρούς μαθητές σχολείου, δεν πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι τρόμου.
Παρόλο που δεν μου αρέσουν τα θρίλερ (ούτε οι ταινίες) την είδα όλη τη σειρά, αυτό λέει πολλά.
Είχε το ενδιαφέρον του, είχε και την πλάκα του με τα βρακάκια και τα ζουμερά στήθη. Η πλοκή ήταν λίγο λειψή (να το πω) δεν με ικανοποίησε πλήρως.
Τελικά το ερώτημα πως ξεκίνησαν τα ζόμπι απαντήθηκε?
Μόνο εμένα με νοιάζει? Μήπως δεν θα έπρεπε να με νοιάζει?
Χαίρομαι που έκοβε τις σκηνές στα πολύ splatter (δεν είμαι φίλη στα thriller)
Πάντως πολύ νέο για μένα αυτό το είδος και λόγω του θρίλερ αλλά και λόγω του echi, δεν έχω ξαναδεί παρόμοιο. Πολύ ενδιαφέρον.
Και πάλι Ευχαριστώ σε όλη την ομάδα υποτιτλισμού.
[/img]
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 14, 2010 9:58 pm
Τίτλος:
Νομίζω ότι όντως δεν απαντήθηκε αλλά επίσης ξέρω σίγουρα ότι το manga στο οποίο βασίζεται επίσης δεν έχει τελειώσει.
Οπότε πιθανή season 2 (don't get excited, δεν έχει ακουστεί τίποτα απ'όσο ξέρω) ίσως να μας έλυνε την απορία αυτή. _________________
Θεώρησα από τον τίτλο ότι θα είναι καμιά παρωδία χιουμοριστικό με νεκρούς μαθητές σχολείου, δεν πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι τρόμου.
Παρόλο που δεν μου αρέσουν τα θρίλερ (ούτε οι ταινίες) την είδα όλη τη σειρά, αυτό λέει πολλά.
Μα δεν ήταν τρόμου! Εγώ πάλι, αντίθετα με σένα, στην αρχή νόμιζα πως θα ήταν τρόμου, γι' αυτό πωρώθηκα και είπα να την ξεκινήσω. Και τελικά αντί αυτού, έλιωσα στα γέλια. Όπως και να έχει άξιζε τον κόπο. _________________
Πέρα από το ευχαριστώ πολύ έχω 1 μικρό πρόβλημα με τα επεισόδια . Ενώ μου τα δείχνει κανονικά στους περισσότερους Player οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται σε κανέναν player τί λέτε να φταίει ? _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 17, 2010 11:55 pm
Τίτλος:
Ότι ακριβώς είπε ο αποπάνω σου
Στο 99% των περιπτώσεων που υπάρχουν προβλήματα αναπαραγωγής ευθύνονται οι codecs. Οπότε απεγκατέστησε από τον υπολογιστή σου οτιδήποτε έχει να κάνει με codecs και κατέβασε αυτό: http://www.cccp-project.net/
Πάτα την κίτρινη επιλογή και εγκατέστησε το αρχείο. Τρέξε τα επεισόδια με τον media player classic (περιέχει μία έκδοση και το αρχείο που μόλις κατέβασες) και 99,99999% όλα θα δουλέψουν ρολόι... Αν έχεις ακόμα μετά από αυτό θέματα ξαναρώτα _________________
Σε κάποια συγκεκριμένα σημεία όλον τον επεισοδιων κολλάει η εικόνα για λίγο (στο τέλος του intro για παράδειγμα), όμως δεν επηρεάζει την εξέλιξη η τους υπότιτλους.
Τώρα όσον αφορά το Anime. Καταρχήν τα Zombies από πάντα μου άρεσαν, ότι έχει να κάνει με αυτά συνήθως του ρίχνω μια ματια, αν έχει γίνει κάποια καλή δουλειά. Αυτό το Anime όμως... Πραγματικά δεν περίμενα ποτε ένα Anime να μην μου αρέσει τόσο πολύ. Καθόλου του γούστου μου, σπαστικοί, αδιάφοροι σχεδόν χαραχτήρες, παλαβοί διάλογοι (εσκεμμένοι ναι, όμως αποκρουστικοί), και γενικά με απογοήτευσε. Είμαι περίπου στην μέση, και θα το συνεχίσω καθώς έχω κατεβάσει όλα τα επεισόδια, και είναι λίγα.
Καλησπέρα παιδιά!!!
Αν δεν κάνω κάποιο λάθος σήμερα βγήκε στην αγορά η OVA του Highschool of the dead??Αν όντως είναι έτσι μπορούμε να βρούμε το raw από κάπου???
Όπως βλέπετε έχω πολύ υπομονή για να δω το νέο επεισόδιο...
Αν δεν επιτρέπεται απάντηση στο φορουμ γι αυτή την ερώτηση, όποιος γνωρίζει ας μ απαντήσει μέσω πμ!!! _________________
Πολύ βιάζεσαι...
Είπαμε ότι θα το κάνουμε κι αυτό, αλλά κάθε πράμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Πράγματι έτσι είναι...Αλλά αν είναι να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο, καταστραφήκαμε...:P
Για την ώρα ρωτάω αν υπάρχει κάτι γρήγορο..."Γρήγορο πράμα" που λέμε... _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας