Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε έντονο πρόβλημα με το seeding. Βρισκόμαστε σε διάλογο για να αντιμετωπίσουμε και αυτό το πρόβλημα. Λογικά θα δείτε μια κεντρική ανακοίνωση σε λίγες μέρες. Ζητούμε την κατανόησή σας και ευχαριστούμε για την υπομονή σας! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Μου πήρε αρκετό καιρό ( και υπομονή) για να κατεβάσω το Seirei No Moribito 1-18 . Επειδή δυστυχώς βλέπω ότι δεν υπάρχουν seeders το seedάρω εγώ εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο μην περιμένετε πολλά αφενός διότι έχω μόνο 2 mbit σύνδεση άρα 25 ~30 kbps upload , αφετέρου διότι το pc μου τώρα τελευταία βγάζει όλο προβλήματα . Θα προσπαθήσω να seedάρω εγώ όσο το δυνατόν περισσότερο, όσοι πιστοί προσέλεθετε...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας