Να πω την αληθεια, εκ πρωτης οψεως ουτε εμενα μου αρεσουν, αλλα περιμενω να τα δω πως μαχονται. Παντως σε ολο το μανγκα οι μαχες στηριζονται εν πολλοις στην ταχυτητα. Αυτο το ζομπι συρσιμο, "δεν βλεπω τιποτα", λιγο ακυρο μου φαινεται. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Να πω την αληθεια, εκ πρωτης οψεως ουτε εμενα μου αρεσουν, αλλα περιμενω να τα δω πως μαχονται. Παντως σε ολο το μανγκα οι μαχες στηριζονται εν πολλοις στην ταχυτητα. Αυτο το ζομπι συρσιμο, "δεν βλεπω τιποτα", λιγο ακυρο μου φαινεται.
Προφανώς παίζει κάτι άλλο μ αυτά τα ζόμπι-κλέιμορ...θα δείξει η νεκροψία....
Πάντως και η μάχη των κοριτσιών με τον Έσλεϊ όλα τα λεφτά. Αναμένουμε με πάθος και όρεξη το επόμενο τσάπτερ και να δούμε τη συνέχεια αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας μάχης.... ...σε ένα μήνα δηλαδή.... _________________ Arvendui for President
Παιδιά θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σας, μακάρι να έπεφτα και εγώ σε χειμερία νάρκη και να ξυπνήσω μετά από καμια 5ετία για να ποροθώ μετά στο διάβασμα!!!!!!!!
Εγώ πάλι γιατί κατάλαβα ότι είναι γρήγορες οι τσούπρες;;;
Μάλλον κινούνται στα ταξίδια τους τσούκου τσούκου αλλά καταβροχθίζουν τις πόλεις γρήγορα. Δεν τις κόβω όμως πιο δυνατές από τους Abyssal. _________________ After all we are stardust...
Εγώ πιστεύω όμως ότι θα του κόψει να τις βαρέσει στο κεφάλι εκτός αν έρθει προς βοήθειά του το πετούμενο κορίτσι! _________________ After all we are stardust...
Ένταξη: 27 Ιαν 2008
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 10, 2009 1:25 pm
Τίτλος:
Προειδοποιώ μπορεί να είναι χαζομάρα:
Howl έγραψε:
...εκτός αν έρθει προς βοήθειά του το πετούμενο κορίτσι!
Το πετούμενο κορίτσι δν είναι μαζί με τον δν θυμάμαι το ονομα αλλα θυμάμαι ότι τον ψάχνει η Clare _________________ Life is for one generation,a good name is forever!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας