Phantom Duck έγραψε:
|
Τα Berserk και Banner Of The Stars II τα έχουν βγάλει και οι ACX (AnimeCorpX) σε Η264 και πολύ καλή ποιότητα, ανώτερη από την αντίστοιχο DivX των άλλων releases.
Βέβαια από μετάφραση δεν ξέρω πως τα πάνε, μιας και μάλλον χρησιμοποιούν τους official υπότιτλους των DVDs.
Berserk πάντως που έχω δει μερικά επεισόδια από τους ACX, μου φάνηκαν στο ίδιο επίπεδο με τους AXP.
|
Όντως τα έχουν αυτά τα 2 οι ΑCX αν και δε τα πάω καλά με irc, δεν ξέρω την τύφλα μου για να τα πάρω με αυτό το τρόπο.
Αnywayz, απ'οτι βλέπω οι Anime-MX και ACX δουλεύουν και οι δύο με IRC οπότε μεγάλη μούφα ξενέρωσα άσχημα. Φασαρία μου φαίνεται και δε τα βλέπω πουθενά σε torrent τα releases. Γκρρρ.
Γι'αυτό ανέφερα για trade
PS1 : Thanx πάντως για τις προτάσεις, Phantoma.
EDITED :
1. Το βρήκα τελικά το banner of the stars 2 από anime_fin σε αρκετά καλή ποιότητα οπότε θα αρκεστώ σ'εκείνο το version.
2. Όσο αφορά το FF7AC το βρήκα σε παρανοική ποιότητα (4.1GB ripped HD 720p btw τρελή ποιότητα video αξίζει να το δείτε) από
"Final Fantasy VII Advent Children (HDTV) (1280x720) [XviD AC3].avi [mininova].torrent"
αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχει πουθενά ΟΥΤΕ ΚΑΝ αγγλικούς υπότιτλους για το συγκεκριμένο version. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν πουθενά έστω αγγλικοί υπότιτλοι;
3. To berserk ακόμη το ψάχνω... δεν παίζει σε torrent πουθενά παρά μόνο από a4e που suckάρουν σε ποιότητα.

A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.