Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Νεκρός 15-χρονος μαθητής απο σφαίρα "αστυνομικού" Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 14 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 11:29 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα οι ίδιοι οι αστυνομικοί τραβάνε πολλά, αλλά ποιός, ειδικά στις μέρες μας, έχει ιδανικές συνθήκες να εργαστεί ή απλά να ... ζήσει,, ο καθένας μας κάνει καθημερινά το καλύτερο ή το χειρότερό του, είναι αυτό που θίγεις mpakatsias. Το να ανοίξουμε λοιπόν, συζήτηση για την δουλειά των αστυνομικών θα πάει μακριά την βαλίτσα...

Φίλε an1me μου αρέσει πολύ το "συνΑΔΕΡΦΟΙ". Wink

Έχω ένα ερώτημα σχετικά με τον πατέρα του φίλου του ZeliGa. Αφού αυτοί οι αστυνομικοί είχανε ξανακάνει παρόμοια πράγματα και μάλιστα εκείνος που ήταν σε γραφείο τους ήξερε και τους κατονόμαζε λαμόγια,προφανώς θά τους ξέρανε και άλλοι συνάδελφοί τους. Μήπως, λέω εγώ... μήπως, στις έρευνες για τις διαφόρων τύπων λαμογιές τους ο συγκεκριμένος πατέρας-του-φίλου-του-ZeliGa και οι λοιποί συνΑΔΕΡΦΟΙ κράτησαν μία στάση του τύπου δεν ξέρω/δεν είδα/δεν άκουσα ριχνοντάς το είτε στο συνΑΔΕΡΦΙΚΟ είτε στο που-να-ανακατεύομαι-εγώ-τώρα; Whistling

Εμένα αυτό είναι που με προβληματίζει/τρομάζει, το γεγονός ότι δεν συνειδητοποιούμε την τεράστια ευθύνη που έχει ο κάθε ένας μας για την στάση του στο ό,τι συμβαίνει γύρω του.

Συμφωνώ με την -Sophia!!!_ για τα περί τηλεόρασης

Φίλε mpakatsias θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σου για το σε τί είδους πράξεις (εννοείται όχι βίας) θα μπορούσε πιστεύεις να μετατραπεί η αγανάκτηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 04 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 15, 2009 5:32 am
Τίτλος:

Έχω πει ότι δε θέλω να ξαναγράψω σε fora για το θέμα αυτό... Ωστόσο θίγονται διάφορα θέματα οπότε αναιρώ τον εαυτό μου και θα πω κάτι ακόμα.

Το τι ξεχνάς ή δεν ξεχνάς εσύ δε στο καθορίζει κανείς. Αν το ξέχασε ο διπλανός σου καλό είναι να του το ξαναπεις.

Περί αθώωσης θα πω ένα όνομα και τέρμα. Μελίστας. Μάλλον θα πω ακόμα ένα, Καλαμπόκας.

Τα περί είπα μου είπαν...

Κάποτε οικογενειακός φίλος αστυνομικός, μας είχε αποκαλύψει ότι μεγάλα στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης μου (δεν έχει σημασία ποια είναι) κάνουν τα στραβά μάτια στη διακίνηση ναρκωτικών (η πόλη μου την περίοδο '98-'02 ήταν η 3η πόλη στα σχετικά στατιστικά). Σα να μην έφτανε αυτό στην ερώτησή μου, "Καλά και γιατί δεν κάνετε τίποτα εσείς που τα ξέρετε;", η απάντησή του ήταν: "Πιάνουμε πολλούς, αλλά όχι τους μεγάλους γιατί δε μπορείς να φανταστείς ποιοί είναι! Επίσης αν πούμε κάτι αυτόματα καταστρέψαμε τη ζωή μας." Αυτό σαν απάντηση στο γιατί δε μιλάνε...

Τέλος να θυμήσω στους μεγαλύτερους και να αναφέρω στους μικρότερους ότι το αγαπημένο σύνθημα των διαδηλωτών "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι", γεννήθηκε στα Εξάρχεια. Θα μου πείτε χαίρω πολύ τι μας θυμησες ακριβώς;;
Το πλήρες σύνθημα είναι "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι εσείς πουλάτε την άσπρη σκόνη"

Αυτά για το ποιούς βολεύει η κατάσταση των καταστροφών, του υποτιθέμενου αβάτου των Εξαρχείων και για τη δική μου ιστορία που δε μπορώ να μείνω στο "την άκουσα, μου την είπαν, έμαθα κάπου"... Και δε χρειάζεται να αναλύσουμε σε 300 posts ότι υπάρχει διαχωρισμός μπάτσων-αστυνομικών. Μην ανακυκλώνουμε κουβέντες.

Ένταξη: 15 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 15, 2009 1:44 pm
Τίτλος:

Ναυσικα ο καθενας αν θελει μπορει να αντιδρασει στην καθημερινοτητα του οπως κρινει σωστο.
Αντιδραση για μενα εινια να συμμετεχεις στους λιγους θεσμους που σου δινουν δικαιωμα επιλογης.
Προσωπικα, μεχρι προχτες ημουν φοιτητης.
Το πιο απλο θα σου πω..
Γενικες συνελευσεις, Εκει η επιλογη θα ηταν ιδανικο να μεινει μακρυα απο τα παραταξιακα πλαισια [το κλεινουμε ΠΚΣ-λοιπες αριστερες] - δεν το κλεινουμε [ΔΑΠ] . Για να συμβει αυτο ομως θα πρεπει να ενεργοποιηθουν οι μη-κομματικοποιημενοι φοιτητες.
Βουλευτικες εκλογες: Καραμανλης - Παπανδρεου - Παπανδρεου - Καραμανλης και παει λεγοντας..

Το προβλημα μας ειναι οτι εχουμε αφησει αλλους να αποφασιζουν για μας και αυτοι αποθρασυνθηκαν και κανουν οτι θελουν.

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 15, 2009 7:26 pm
Τίτλος:

Kαι όμως ZeLiGa δεν είναι η νοοτροπία του Έλληνα να ξεχνάει ούτε να μένει αναίσθητος. Στις σπάνιες περιπτώσεις που οι Έλληνες καταφέρουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, πετυχαίνουν πολλά. Ένα πρόσφατο παράδειγμα: η οικονομική και υλική βοήθεια (μέσω τηλεμαραθωνίων, δωρεών, αποστολής τροφίμων κτλ.) που είχαμε προσφέρει στα θύματα του τσουνάμι ήταν η μεγαλύτερη παγκοσμίως. Ένα άλλο παράδειγμα: οι δικοί μας Ιατροί Χωρίς Σύνορα αποτελούν ξεχωριστό παράρτημα, η βοήθεια που προσφέρουν είναι αμέριστη, ενώ κάποιοι ανώτεροι τους λένε να βοηθούν μόνο τη μια πλευρά και όχι την άλλη.
Ο Έλληνας, όμως, δυστυχώς είναι θύμα της κατευθυνόμενης τηλεοπτικής προπαγάνδας. Τα media του επιβάλλουν τι θα προσέξει αυτή την εποχή και τι θα ξεχάσει. Και όλοι ξέρουμε τι δύναμη έχει η τηλεόραση, δεν μπορούμε να κατηγορούμε μόνο το μέσο Έλληνα. Τον ταϊζουν σκατά και αυτός μαθαίνει να ζει έτσι.
Όσο αφορά για τις ιστορίες τύπου "η γειτόνισσα μου η Κατίνα μου είπε ότι η κουτσομπόλα η ξαδέρφη της άκουσε ότι...", πιστεύω ότι είναι επισφαλείς.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 05 Ιαν 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 15, 2009 9:41 pm
Τίτλος:

Ναυσικά έγραψε:
Έχω ένα ερώτημα σχετικά με τον πατέρα του φίλου του ZeliGa. Αφού αυτοί οι αστυνομικοί είχανε ξανακάνει παρόμοια πράγματα και μάλιστα εκείνος που ήταν σε γραφείο τους ήξερε και τους κατονόμαζε λαμόγια,προφανώς θά τους ξέρανε και άλλοι συνάδελφοί τους. Μήπως, λέω εγώ... μήπως, στις έρευνες για τις διαφόρων τύπων λαμογιές τους ο συγκεκριμένος πατέρας-του-φίλου-του-ZeliGa και οι λοιποί συνΑΔΕΡΦΟΙ κράτησαν μία στάση του τύπου δεν ξέρω/δεν είδα/δεν άκουσα ριχνοντάς το είτε στο συνΑΔΕΡΦΙΚΟ είτε στο που-να-ανακατεύομαι-εγώ-τώρα; Whistling

Συγνώμη, αλλά λέω ο πατέρας ένος καλού μου φίλου μου RTFM Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο αλλά ναι οι περισότεροι κάνανε τα στραβά μάτια.

Παράθεση:
Αυτο δεν το νομιζω.Αμα τους αθωοσουνε,εχει να καει ολοι η Ελλαδα,οχι μονο το κεντρο της Αθηνας.

Το θέμα θα ξεχαστεί. Και όταν γίνει αυτό η θα αθοωθούνε ή θα τους επιβληθεί σχετικά μικρή ποινή.

Ένταξη: 14 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 15, 2009 11:30 pm
Τίτλος:

ZeLiGa έγραψε:
Ναυσικά έγραψε:
Έχω ένα ερώτημα σχετικά με τον πατέρα του φίλου του ZeliGa.

Συγνώμη, αλλά λέω ο πατέρας ένος καλού μου φίλου μου RTFM

Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το τονίζεις, είπα κάτι διαφορετικό; Εάν ανέφερες ότι τον πατέρα αυτού του καλού σου φίλου τον λένε π.χ. Δημήτρη, θα έλεγα ".... με τον κ. Δημήτρη..." What..?

mpakatsias Με αυτό που προτείνεις, κατάλαβα τι εννοείς, με κάλυψες. big smile

Howl: Συμφωνώ απόλυτα στο ότι ο καθένας μας επιλέγει τι θα θυμάται ή τι θα ξεχνάει και είναι αποκλειστική του ευθύνη αυτό το πράγμα. Όσο για τον διπλανό που μπορεί να ξέχασε, καλό είναι εσύ-εγώ-ο καθένας μας που θυμάται να του το ξαναπεί, αν και φοβάμαι ότι στο βρόντο θα πάνε τα λόγια, μετά από λίγο θα ξανα επιλέξει να ξεχάσει.

Όσο για την απάντηση που σου δώσανε καταλαβαίνω τι εννούσε στο συγκεκριμένο παράδειγμα που μας είπες, αλλά δεν καταφέρνω να εξισώσω τα μεγάλα στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης σου με τον συγκεκριμένο "μπάτσο-λαμόγιο"; Υπάρχει κάποια διαφορά, έτσι δεν είναι;

_Sophia!!!_
Συμφωνώ στο ότι η τηλεόραση έχει δύναμη καθώς και στο ότι είναι κατευθυνόμενη, αλλά ένας δυνατός και ανήσυχος νους δεν γίνεται έρμαιό της. Είναι εύκολο να ρίχνουμε όλο το βάρος στην τηλεόραση γιατί ελαφραίνουν οι δικοί μας ώμοι. Wink
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 16, 2009 1:35 pm
Τίτλος:

ZeLiGa έγραψε:
.....Το θέμα θα ξεχαστεί. Και όταν γίνει αυτό η θα αθοωθούνε ή θα τους επιβληθεί σχετικά μικρή ποινή.

Aμα γινει αυτο,τοτε δεν εχουμε δει απλα τπτ απο αυτο που θα γινει.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 05 Ιαν 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 16, 2009 2:30 pm
Τίτλος:

Παράθεση:
Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το τονίζεις, είπα κάτι διαφορετικό

Ox sorry αλλά μου φάνηκε σαν να λές ο πατέρας του φίλου ZeLiGa
big smile

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 16, 2009 3:05 pm
Τίτλος:

Nαυσικά φυσικά και δεν αγνοώ την παράμετρο που τονίζεις. Απλώς είπα να μην το αναφέρω αυτό, γιατί είναι μεγάλο θέμα, περιλαμβάνει και άλλα μέσα (πχ. Παιδεία και ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα) και θα ξεφεύγαμε εντελώς.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 21 Μάρ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 22, 2009 5:17 pm
Τίτλος:

περασαν αρκετοι μηνες απο τοτε που σηνεβει,στο facebook λητουργει μια σελιδα που ανφερεται στο συγκεκρημενο γεγονος για να μην ξεχαστει και θαυτει και αυτο το δραμα...δυστηχως δεν μπορω να τυποσω το link αλλα αν ψαξετε βαζοντας το ονομα του αλεξη στην αναζητηση θα το βρητε.

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Σελίδα 11 από 11

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας