Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 14 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 10, 2009 4:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
Φίλε sugata, δύο παρατηρήσεις για την πρώτη επιλογή που μας δίνεις και μία πρόταση (πάντα προς συζήτηση  ):
1.Εάν ήθελε να πληροβολήσει για εκφοβισμό δεν θα έπρεπε να στρέψει το όπλο προς τα πάνω(αυτό λέει η δική μου λογική, αν κάνω λάθος κάποιος ειδικός να με διορθώσει);
2. Οι σιδερένιες μπάλες δεν είναι στο έδαφος;
Μήπως στην πρώτη επιλογή να γράψεις ότι ήταν ηλίθιος "γκαντέμης" ;
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 10, 2009 9:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
Βασικα βαλε "κομπλεξικος ηλιθιος γκαντεμης".
"κομπλεξικος" καθως γυρισε να τσαμπουκαλευτει και προκαλεσε μετα ο,τι προκαλεσε.. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Αύγ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 11, 2009 4:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ξέρεις πόσο κουραστικό είναι να πρέπει να σηκώσεις το χέρι σου ψηλά και μετά να πυροβολήσεις;
Και όχι μόνο αυτό, αλλά φαντάζεσαι την ώρα που το έκανε αυτό, να είχε βγει καμιά θείτσα στο μπαλκόνι, να έτρωγε τη σφαίρα στη μούρη, να έπεφτε από το μπαλκόνι, και να έκανε το πεζοδρόμιο, αλλά και τις μπαλίτσες από τσιμέντο (μη δοκιμάσετε να τις κλωτσήσετε, πονάει) χάλια;
Βασικά, ποιος σου είπε ότι είχε λογική η όλη δράση του αστυνομικού;
Αν θεωρήσεις λοιπόν ότι δεν έχει λογική το τσαμπουκάλεμα, κατά συνέπεια δεν έχει λογική και ο τρόπος που "επέλεξε" να "εκφοβίσει".
Όσο για το ηλίθιος, συμφωνώ.  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιαν 2009

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 12, 2009 9:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
ZeLiGa έγραψε:
|
.......Είμαι σίγουρος πως θα τους αθωόσουνε και πως το όλο θέμα θα ξεχαστεί, όπως και πολλά άλλα.
|
Αυτο δεν το νομιζω.Αμα τους αθωοσουνε,εχει να καει ολοι η Ελλαδα,οχι μονο το κεντρο της Αθηνας.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Ιαν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 13, 2009 7:31 am
Τίτλος:
|
|
|
ZeLiGa έγραψε:
|
Ξέρω έχω καθηστερήσει λίγο αλλά ας πω και εγώ ότι ξέρω. Ένας καλός μου φίλος που έχει τον πατέρα του αστυνομικό (σε γραφείο) μου είπε πως ο πατέρας του γνώριζε τους δύο αστυνομικούς και του είχε πει πως είχαν ξανακάνει παρόμοια πράγματα, όπως ξυλοδαρμός καταδίκων και ήταν πιθανό να είχαν κάνει κατάχρηση εξουσίας με σκοπό το κέρδος χρημάτων (τι πιθανό; σίγουρο ήταν απλώς δεν τους είχαν πιάσει) και τους χαρακτήρισε "λαμόγια". Δεν νόμιζω λοιπόν να έγινε καταλαθως όλο αυτό το συμβάν. Κατά 99% το έκαναν από πρόθεση και ακόμα και στην περίπτωση που έγινε ατύχημα, γιατί έφυχαν περπατώντας (γιατί εγώ στο βίντεο έτσι τους βλέπω να φεύγουνε) και γιατί δεν ακούνε και λίγο τους μάρτυρες;Είμαι σίγουρος πως θα τους αθωόσουνε και πως το όλο θέμα θα ξεχαστεί, όπως και πολλά άλλα.
|
Ο πατέρας του φίλου σου, βγήκε ποτέ έξω απο το γραφείο αν δεί τι τραβάνε οι συνΑΔΕΡΦΟΙ του ?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 13, 2009 4:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
an1me ειναι τοσο σημαντικη η δουλεια τους που πρεπει να προετοιμαζουν και να υποστυριζουν [τους αστυνομικους] πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτερα. Το τι τραβανε ομως δεν εχει σχεση με αυτη την συζητηση εκτος αν θες να το περασεις σαν δικαιολογια. Δεν νομιζω να θες.
Ολοι περναμε πιεση στην καθημερινοτητα μας και προσωπικα νιωθω να θιγεται η αξιοπρεπεια μου απο πολλα. Απο τον μαλ@κα τον ταξιτζη που με παει απο αλλο δρομο και μου περνει 7 ευρωαπο αφεντικα, απο τον μεγαλο-ιδιοκτητη καφετεριων που πουλαει 4 ευρω το φρεντο, απο τους βολευτες που γινονται πλουσιοι στην πλατη μου, απο τους κουκουλοφορους και τις τρομοκρατικες οργανωσεις που σπηλωνουν τις αντιδρασεις των πολιτων.
Ευχης εργο ειναι αυτη η αγανακτηση να μετατραπει σε πραξεις [-φυσικα οχι βιας]..
Τα παραπανω δεν τα γραφω ως σχολια σε καποιο ποστ, απλα βρηκα μια ωραια αφορμη να πω αυτο που σκεφτομαι _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Ιαν 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007