Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime

One Piece Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 51, 52, 53  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 16 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 3:14 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

digitaltracker έγραψε:
Καλυτερα παρτο χαλαρα και μην αγχωνεσαι...
+1
Σε διαγωνισμό είσαι???? Πραγματικά το one piece είναι τρομερό.. ακόμα και τα fillers θέλεις να δεις....
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 24 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 10, 2009 3:42 am
Τίτλος:

καλη χρονια σε ολους!!! και παλι θα ζητησω την αποψη σας εχω κατεβασει μεχρι και το 355 Rolling Eyes απο εκει και περα θελω να μου πειτε απο ποιο γκρουπ κατεβαζετε (Νακαμα - funsaubs) (OPB) το λεω αυτο γιατι πιστευω οτι οι Kaizoku θεσανε ψηλα στανταρντς στην ποιοτητα και στην μεταφραση και θελω να εχω οσο το δυνατον πιο κοντα αυτα τα στανταρ Respekt

Μ Ε L Ο Ρ Ι Ν Ε !! Μ Ε L Ο Ρ Ι Ν Ε !! Razz

Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 14 Δεκ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 13, 2009 4:54 pm
Τίτλος:

ειμαι κι εγω πορομενος με οπ.βασικα δν το εχω τελειωσει αλλα σκοπευω γρηγορα.
αγαπημενος καρακτερ ο σανζι!!!οι μαχες του ειναι ολες ωραιες και περναει βαθυστοχαστα μυνηματα Respekt Respekt Respekt

Ένταξη: 11 Οκτ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 13, 2009 5:26 pm
Τίτλος:

SaDoW έγραψε:
καλη χρονια σε ολους!!! και παλι θα ζητησω την αποψη σας εχω κατεβασει μεχρι και το 355 Rolling Eyes απο εκει και περα θελω να μου πειτε απο ποιο γκρουπ κατεβαζετε (Νακαμα - funsaubs) (OPB) το λεω αυτο γιατι πιστευω οτι οι Kaizoku θεσανε ψηλα στανταρντς στην ποιοτητα και στην μεταφραση και θελω να εχω οσο το δυνατον πιο κοντα αυτα τα στανταρ Respekt

γιατί δεν μπαίνεις
Κώδικας:
www.tzatziki-fansubs.com
να τα δεις και με ελληνικούς υπότιτλους; Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 05 Ιαν 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 13, 2009 7:40 pm
Τίτλος:

Πολύ ωραίο ανιμε από τα λίγα που έχουν τόσα πολλά επισόδια χωρίς να χαλάνε την ποιότιτα.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 1:50 pm
Τίτλος:

jimilegolas έγραψε:
SaDoW έγραψε:

γιατί δεν μπαίνεις
Κώδικας:
www.tzatziki-fansubs.com
να τα δεις και με ελληνικούς υπότιτλους; Thumbs UP

γιατι δεν εμπιστευομαι ελληνικο funsub με το ονομα tzatziki... (χωρις βεβαια να κατακρινω την δουλεια των παιδιων ετσι μπορει να κανουν καλη δουλεια αλλα με χαλαει το ονομα) ασε που εχω συνηθησει εδω και χρονια το επιπεδο των παιδιων της AnimeClipse οποτε δεν θα το ρισκαρω να ξενερωσω... αν με καταλαβαινεις Twisted Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 05 Ιαν 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 1:59 pm
Τίτλος:

SaDoW έγραψε:
γιατι δεν εμπιστευομαι ελληνικο funsub με το ονομα tzatziki... (χωρις βεβαια να κατακρινω την δουλεια των παιδιων ετσι μπορει να κανουν καλη δουλεια αλλα με χαλαει το ονομα) ασε που εχω συνηθησει εδω και χρονια το επιπεδο των παιδιων της AnimeClipse οποτε δεν θα το ρισκαρω να ξενερωσω... αν με καταλαβαινεις Twisted Evil

Laughing HaHa

Πέρα άπ'την πλάκα, είσαι λιγάκι κακός μαζί τους. Δώσε και μια ευκαιρία ρε αδερφέ Thumbs UP

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ZeLiGa στις Παρ Ιαν 16, 2009 7:52 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 01 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 2:05 pm
Τίτλος:

SaDoW έγραψε:

Man Ο Jimilegolas ειναι ο administrator της tzatziki-fansubs. Ειναι το παιδι που σκοτώνεται στη προσπαθεια για να κανει fansubbing το One Piece.
Εχει μάθει πολλα περισσοτερα απ'οσα εμαθα εγω μεσα σ'εναν χρονο, και τους εμπιστευομαι.
Θα μπορουσες να παραλήψεις τους σχολιασμους.

Ένταξη: 08 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 4:05 pm
Τίτλος:

Έχει δίκιο ο dark. Μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο...
Δες την δουλειά τους και μετά μίλα. (Προσωπικά δεν την έχω δει ακόμα γιατί πρόσφατα τα έψαξα τα παιδιά παραπάνω να δω τι παίζει).
Ειδικά για ένα project όπως το One Piece όπου τον τελευταίο καιρό ΟΛΑ τα μεγάλα και καλά group που το είχαν παλιότερα έχουν κολλήσει (Vegapunk εδώ και καιρό αλλά δεν το έχει κάνει drop, για Instantz δεν ξέρω τι σκοπεύουν να κάνουν αλλά έχουν κολλήσει στο 373) όταν εμφανίζεται ένα ελληνικό κιόλας group το οποίο έχει κάνει ΗΔΗ τόση δουλειά (40 επεισόδια από τα τελευταία) και είναι 2-3 επεισόδια πίσω από το κανονικό...ε αυτό είναι πάνω από αξιέπαινο από μόνο του!
Δεν μιλάω για την ποιότητά τους, μιας και δεν την έχω δει είπαμε ακόμα. Αλλά και μόνο που αναλαμβάνεις μία ongoing series και μάλιστα από το τέλος της, δεσμεύεσαι κατά ένα τρόπο να την ακολουθήσεις. Επομένως από πλευράς μου, η σύγκριση της ποιότητας θα γίνει με κριτήριο το τι κυκλοφορεί από ξένα group που αναλαμβάνουν κάτι αντίστοιχο και όχι με την Animeclipse όπου και περισσότερη εμπειρία υπάρχει αλλά και μικρότερη απαίτηση από ταχύτητα στα release.
Σημειωτέον, αν είδα καλά, όλα τα release είναι HD... Wink Από μόνο του αυτό κατά τη γνώμη μου, σημαίνει καλή ποιότητα (τουλάχιστον σε ένα βασικό επίπεδο). Επίσης είδα και άτομα τα οποία είναι από τους top posters στο forum της Vegapunk οπότε είμαι σίγουρος ότι όρεξη υπάρχει! Thumbs UP

P.S. Μωρέ εγκώμιο που τους έπλεξα!!! big smile Θα νομίζει κανείς ότι βγάζω λεφτά από τα παιδία

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 6:33 pm
Τίτλος:

Tzolis, darkphoinix, zeliga ευχαρηστώ για την υποστήρηξη.

@SaDoW
Πάω στοίχημα πως δεν επισκέφτηκες καν το site μας...
Πώς μπορείς να κρίνεις μόνο απ' το όνομα, χωρίς καν να έχεις δει την δουλειά μας; Thumb Down
Μπορεί να μην έχουμε την γνώση της animeclipse στα styles, effects κτλπ αλλά μπορώ να πενευτώ πως έχουμε μια πολύ καλή μετάφραση (thanks to luffy-greece, MeLo--,) (εσένα Deyk κοπρόσκυλο σε αφήνω εκτόςTwisted Evil Razz ), ένα πολύ καλό encode και ένα υποφερτό typesetting.

Αν το καλοσκεφτείς δηλαδή, η διαφορά δεν είναι και τόσο μεγάλη... Twisted Evil Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την jimilegolas στις Τετ Ιαν 14, 2009 11:35 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 08 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 8:34 pm
Τίτλος:

Αν θυμάμαι καλά ο luffy-greece δεν είχε ήδη κάνει κάποιες μεταφράσεις και στο site της Vegapunk όπου έδιναν αυτό το βήμα για όσους ήθελαν να φτιάξουν scriptακια για την γλώσσα τους βασισμένα και χρονισμένα στα δικά τους RAW;
Ίσως και να μην έχεις γνώση του θέματος βέβαια. Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 10:52 pm
Τίτλος:

jimilegolas έγραψε:
πως έχουμε μια πολύ καλή μετάφραση (thanks to luffy-greece, MeLo--,) (εσένα Deyk κοπρόσκυλο σε αφήνω εκτόςTwisted Evil Razz )

Τώρα πραγματικά χαλάστηκα ρε jim. Εντάξει. Μπορεί να έχω εξαφανιστεί εδώ και καιρό αλλά έλειπα για διακοπές Χριστουγέννων στη Κόρινθο. Και από τις μεταφράσεις του SE της έλειψα, αλλά δε με είπαν και κοπρόσκυλο... Ή μήπως με είπαν;;; HaHa HaHa HaHa

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deykalionas17 στις Τετ Ιαν 14, 2009 11:38 pm, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 01 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 14, 2009 11:18 pm
Τίτλος:

Deykalionas17 έγραψε:
jimilegolas έγραψε:
πως έχουμε μια πολύ καλή μετάφραση (thanks to luffy-greece)

Τώρα πραγματικά χαλάστηκα ρε jim. Εντάξει. Μπορεί να έχω εξαφανιστεί εδώ και καιρό αλλά έλειπα για διακοπές Χριστουγέννων στη Κόρινθο. Και από τις μεταφράσεις του SE της έλειψα, αλλά δε τους είδα να με βγάζουν από το project... Sad

man κρυβε λογια θα μας παρουν πρεφα Whistling Vava '^_^

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 17, 2009 12:16 am
Τίτλος:

Tzolis έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά ο luffy-greece δεν είχε ήδη κάνει κάποιες μεταφράσεις και στο site της Vegapunk όπου έδιναν αυτό το βήμα για όσους ήθελαν να φτιάξουν scriptακια για την γλώσσα τους βασισμένα και χρονισμένα στα δικά τους RAW;
Ίσως και να μην έχεις γνώση του θέματος βέβαια. Embarassed

Όχι. Ο l-g δεν έχει μεταφράσει στην vegapunk. Τον μπέρδεψες με ένα άλλο παιδί, τον secteen
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 17, 2009 4:08 pm
Τίτλος:

jimilegolas έγραψε:
Tzolis, darkphoinix, zeliga ευχαρηστώ για την υποστήρηξη.

@SaDoW
Πάω στοίχημα πως δεν επισκέφτηκες καν το site μας...
Πώς μπορείς να κρίνεις μόνο απ' το όνομα, χωρίς καν να έχεις δει την δουλειά μας; Thumb Down
Μπορεί να μην έχουμε την γνώση της animeclipse στα styles, effects κτλπ αλλά μπορώ να πενευτώ πως έχουμε μια πολύ καλή μετάφραση (thanks to luffy-greece, MeLo--,) (εσένα Deyk κοπρόσκυλο σε αφήνω εκτόςTwisted Evil Razz ), ένα πολύ καλό encode και ένα υποφερτό typesetting.

Αν το καλοσκεφτείς δηλαδή, η διαφορά δεν είναι και τόσο μεγάλη... Twisted Evil Razz

Συγνωμη αλλα μαλλον παρεξηθηκανε καποια πραγματα.... δεν εκρινα κανενα!! απλα ειπα οτι δεν μου αρεσει το ονομα!! και αναφερα οτι μπορει να κανετε καλη δουλεια ναι και την επικροτω Thumbs UP απλα εμενα δεν μου αρεσει το ονομα! Thumb Down και οχι δεν εχω επισκευθει το σιτε ακομα αλλα εχω σκοπο να το κανω και δεν κρινω κανεναν.. ουτε καν απο τη δουλεια του γιατι εμενα απλα δεν μου πεφτει και λογος . απλα εθεσα την αποψη μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 51, 52, 53  Επόμενη
Σελίδα 29 από 53

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας