Επιτέλους επιστράψαμε στο Χουέκο Μούντο. Καιρό έχουμε τον Ίστιγκο και την παρέα του. Αναμένεται μεγάλη μάχη μεταξύ Ίστιγκο και Ουλκιόρα. Μακελειό προβλέπεται στη συνέχεια... _________________ Arvendui for President
Ο Ichigo παίρνει +10 στο strength και +10 στο speed όταν το quest είναι
του τύπου "προστάτευσε τους φίλους σου".
Επίσης έχει "+2 to all skills" από την αύρα της Inove που είναι κοντά...
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 03, 2009 8:24 pm
Τίτλος:
Hajate έγραψε:
Έτσι εξηγήται η ισοπαλία με τον Ulkiorra...
Kαι γώ που νόμιζα οτι είχε να κάνει με τις αποδόσεις που έδιναν οι bookers στο internet.... _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Έτσι εξηγήται η ισοπαλία με τον Ulkiorra...
Kαι γώ που νόμιζα οτι είχε να κάνει με τις αποδόσεις που έδιναν οι bookers στο internet....
Και γω που νόμιζα ότι το παιδί έχει καεί στο World of Warcraft...
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 11:45 am
Τίτλος:
Hajate έγραψε:
Aχα... Μάιστα! Επέστρεψα στη βάση και λέω να γεμίσω το forum με posts.
O Hitsugaya δε γίνεται να χάσει...Θα τον σώσει η έλευση των Vaizards και του Urahara, ο όμορφος μόνο θα κάνει φοβερή μάχη με τον #1.
Για το τσαπτεράκι του Χουεκο Μούντο, η απλή λογική λέει πως θα κρατήσει πολύ και νομίζω στα 3-4 τσαπτερς θα το κόψουν και θα δείξει τα λοιπά παλικάρια... Μην ξεχνάμε ότι στις εσχατιές δεν είναι μόνος του... _________________ After all we are stardust...
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 10, 2009 2:08 am
Τίτλος:
Chapter αυτή την εβδομάδα??? Δεν...? _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 16, 2009 3:08 pm
Τίτλος:
Καλό. Καλούτσικη εξέλιξη της μάχης, αλλά ακόμα καλύτερη η προσμονή για το τι κρύβει ο Ulqui. Να πω την αλήθεια στην αρχή νόμιζα ότι θα έκανε release και ψηλοξενέρωσα, αλλά τελικά άκυρο οπότε πήρα πάλι τα πάνω μου!
P.S. Αν και κάτι μου λέει ότι αυτό ήταν μόνο και ότι το τελειωτικό θα το έδινε αν δεν έμπαινε στην μέση η Ori. Για να δούμε...
Δε διαβάζω Naruto οπότε δε μπορώ να κρίνω αλλά νομίζω ότι είσαστε άδικοι όσοι το εξισώνετε με άλλα κι άλλα αδιάφορα chapters. Οι σκηνές που o Ichigo καταλαβαίνει ότι μπορεί να ακολουθεί τον Ulquiora είναι πολύ ωραίες... Και μου άρεσε που δε μπόρεσε να τον κόψει πολύ... _________________ After all we are stardust...
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 16, 2009 10:10 pm
Τίτλος:
Ούτε εγώ διαβάζω/βλέπω Ναρούτο για να μπορώ να κρίνω/συγκρίνω...
Κατα τη γνώμη μου καλό ήταν το chapter..και αρχίζει πάλι το μπέρδεμα. Πάντως ξενέρωμα αυτό με τα arrancar να έχουν hierro (wtf is that by the way???) και να σου σπάνε τα ..φρύδια για να τους κάνεις να ματώσουν. (Κάτι μου λέει οτι πάλι ο Kenpachi θα ξελασπώσει)
Πολύ θα γούσταρα να ψιλοσφάξει ο Ιτσιγκος το gay-arrancar με το βαμένο πράσινο ματάκι....να δώ μετά πόσο υπερόπτης θα ήταν ο Uluquiora αφού μάτωνε...
Επίσης είναι κουλό στο άκυρο ο ichigo να ανεβαίνει level και απο κεί που πρίν δεν την πάλευε ούτε με τη μάσκα, τωρα να τον παίζει σχεδόν στα ίσα χωρίς τη μάσκα...derby προβλέπεται η κατάσταση... _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας