Από πότε και ως πότε είναι τόσο σαδιστικός και βίαιος ο Isley;
Το "τέρας" που βλέπουμε στο τέλος πρέπει να είναι ένα αφυπνισμένο ον μιας από τις Claymore της Βόρειας εκστρατείας. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν καμία Flora ή Undine.
Ο Isley προφανώς προστατεύει την πόλη από αυτό το αφυπνισμένο ον.
Ο Isley μάλλον κυκλοφορεί έτσι μετά την τελευταία του μάχη...Αλλά είναι τόσο αλλαγμένος!!!!
Και σε αυτο το χαλι που ειναι (εμφανισιακα) περναει και απαρατηρητος μεσα στην πολη!!
Για την Deneuve ψιλοστεναχωρηθηκα και εγω, αλλα τα ηθελε ο...ξερεις ποιος
Η Dietrich κατι παραπανω ξερει και δεν το λεει νομιζω, αν και στο επομενο chapter θα δουμε λογικα τι εστι demon, και οι προκλησεις θα ειναι μεγαλυτερες απο απλα awakened beings. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 06, 2008 1:01 pm
Τίτλος:
rasraziel έγραψε:
Το "τέρας" που βλέπουμε στο τέλος πρέπει να είναι ένα αφυπνισμένο ον μιας από τις Claymore της Βόρειας εκστρατείας. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν καμία Flora ή Undine.
Μα αυτές οι δύο μας έχουνε αφήσει καιρό.Καλώς οι κακώς βλέπουνε τα ραδίκια ανάποδα.
Και ο Isley να προστατεύει την πόλη από κάποιο αφυπνισμένο δεν ακούγεται σωστό.Μιλάμε για τον Isley.Μόνο κάποιος κάτοικος της αβύσσου θα μπορούσε να τον "στριμώξει"..
Πάντως δεν συγκλονίστηκα.Στη χειρότερη να αποχεραιτήσουμε μία από τις 2.Και εφόσον η Deneve είναι αμυντικού τύπου δεν θα ανυσηχούσα τόσο. _________________
Πολύ πιθανό να είναι απ΄τη Δρακοειδής φυλή την οποία δημιουργήθηκαν τα Claymore να αντιμετωπίσουν......... _________________ "I see dead people..."
"...with skullmasks"
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας