Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Ελλάς- Ευρώπη- Παναθηναϊκός!!! Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 11 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 05, 2008 1:56 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Deykalionas17 έγραψε:
sugata έγραψε:
Πες μου τώρα ρε συ deykaliona, μετά το post από πάνω μου, και ανεξάρτητα από το αν κόβει το μυαλό, τι επιλογές έχεις;
1) Να δώσεις στον κύριο να καταλάβει ότι ΟΛΟΙ παίρνουν πρωταθλήματα λόγω διαιτησίας, σε κάθε χώρα υπάρχουν εύνοιες.
2) Να ξεκινήσεις μια κόντρα άνευ ουσίας σχετικά με το ποιος πήρε τα λιγότερα λόγω διαιτησίας.
3) Να ξεκινήσει ένα μπαράζ υρβιστικών σχολίων, και να καταλήξουμε flame.
4) Να αδιαφορήσεις πλήρως, διαιωνίζοντας την κατάσταση.
Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα: ποια από τις 4 επιλογές πιστεύεις ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη, δηλαδή μια ομαλή συζήτηση, όπου αμφότεροι θα βγάλουμε τις παρωπίδες και τις πιπίλες μας, και θα μιλήσουμε για κάτι ανώτερο από τον αν αδικήθηκε ο ένας ή ο άλλος την τάδε ή τη δείνα χρονιά.

O.o μα καλέ sugata τίποτα από αυτά δε θέλω να κάνω... Που είδες κάτι τέτοιο; Εγώ ένα θετικό σχόλιο προς τον gpower2 έκανα... Ούτε ανέφερα πουθενά διαιτησίες ούτε τίποτα... Μήπως με μπέρδεψες με κάποιον άλλο;; Sad

Υ.Γ:Έτσι κι αλλιώς ένα τέτοιο θέμα σε ελληνικό forum, πάντα θα καταλήξει flame... Είναι standard αυτό...

Υ.Γ2: !Α! Τώρα τι να πω... Ρε kimi σε παρακαλώ coolare λίγο και δες το θέμα λίγο σφαιρικά... Θα πω 2 ανθρώπους χάρις τους οποίους διέλυσα το Πανιώνιο ενώ εσύ όχι...

Diogo, Belluschi... Τέλος. Τέτοιους παίχτες δεν έχεις μπροστά... Και για αυτό δε μπορείς να δημιουργήσεις φάσεις και δε μπορείς να κατεβάσεις 4άρες και κερδίζεις με το στανιό... Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που είπε ο gpower2...

Y.Γ3: Στους παίχτες που δε έχεις προσθέτω και το Galleti και τον Tζόλε... Oι οποίοι όμως δε χρειάστηκε να παίξουν και πολύ... Μια χαρά παίξανε και τα 2α μας... Και πραγματικά θέλω να μου αιτιολογήσεις την άποψή σου για το στημένο ματς με τον Πανιώνιο... Τί σε κάνει να το λες αυτό;;; Το είδες πρώτα απ'όλα το ματς ή λογω αποτελέσματος έβγαλες τη θεωρία σου;;; Αν το είδες πραγματικά θέλω να μου δώσεις μια ανθρώπινη και με επιχειρήματα απάντηση... Να δω επιτέλους κάποια επιχειρήματα... Έχω συχαθεί αυτό το πράμα... Όποτε ο Ολυμπιακός κάνει καλή εμφάνιση φταίνε τα τσιράκια του Κόκκαλη... Εντάξει όλα έχουν και ένα όριο...
Καλα φιλε μου ΕΣΥ δεν επικοινωνεις καθολου με την πραγματικοτητα.Το ματς με τον Πανιωνιο ηταν στημενο γιατι: 1)οι παιχτες τους δεν μαρκαραν καθολου.Ολα τα γκολ σας ηταν της πλακας...2)με τον ΠΑΟ ο Πανιωνιος σκιστηκε για 90' λεπτα...3)Ειχε στον παγο το Λεμονη με εσας με ο,τι αυτο συνεπαγεται...4)καθοριστικα διαιτητικα λαθη...Λοιπον οριστε τα επιχειρηματα μου, αντε παντα με το σταυρο στο χερι ειστε μια ζωη και καλα...Ουτε θελω να σας βλεπω και να σας ακουω με αυτα τα μυαλα που εχετε...Ασε ρε φιλε μην πιασουμε διαιτησια, παραμετροι Κοκαλη κλπ, κλπ.Ασε αυτα τα θεματα να μην ανοιγονται...Εσεις οι ολυμπιακοι δεν εχετε καν ουτε τη στοιχειωδη αξιοπρεπεια πανω σε θεμετα ποδοσφαιρου, μπασκετ κλπ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ οπως λεει και το ΤΣΙΡΑΚΙ του Κοκαλη ο Τσουκαλας!

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 05, 2008 2:13 pm
Τίτλος:

Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, καθώς το θέμα, όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο, καταντάει να γίνει flame.

Επίσης kimi θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις το παραπάνω σου ποστ και να αφαιρέσεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε, δε χαρακτηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Σε περίπτωση ανταπαντήσεων σε παρόμοιο ύφος, το thread θα κλειδωθεί και θα δωθούν κίτρινες κάρτες (μιας και μιλάμε για ποδόσφαιρο) στα μέλη που συνεχίσουν.

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 05, 2008 2:24 pm
Τίτλος:

gpower2 έγραψε:
Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι, καθώς το θέμα, όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο, καταντάει να γίνει flame.

Επίσης kimi θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις το παραπάνω σου ποστ και να αφαιρέσεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε, δε χαρακτηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Σε περίπτωση ανταπαντήσεων σε παρόμοιο ύφος, το thread θα κλειδωθεί και θα δωθούν κίτρινες κάρτες (μιας και μιλάμε για ποδόσφαιρο) στα μέλη που συνεχίσουν.
OK sorry απο εμενα αλλα ειναι σαν υποτημαει τη νοημοσυνη μου ο φιλος...

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 05, 2008 3:23 pm
Τίτλος:

Δεν υποτιμάει τίποτα, απλά γράφει την άποψή του. Οπότε το θέμα λήγει εδώ.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 06, 2008 9:02 am
Τίτλος:

bezdim έγραψε:
Tην 7up που σας κέρασε τη Juventus τη ξεχάσατε;

Κακιούλες! Razz

Oχι δεν την ξεχασαμε.
Αλλα οπως ο ΟΣΦΠ δεν μπορει να μιλαει για την Ευρωπη,ετσι και ο ΠΑΟ δεν μπορει να μιλαει για την Ελλαδα.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 06, 2008 1:31 pm
Τίτλος:

Ας επιστρέψουμε στην ευρώπη λοιπόν, και να μην ξεχάσω να δώσω μια απάντηση: ναι, είχε μια δόση ειρωνείας.
Παρακολουθήσαμε οι περισσότεροι πιστεύω το ματσάκιον της ομάδας του λαού την Τετάρτη απέναντι στους ουκρανούς μεταλλάδες. (δε μπορεί να πει κανείς, μέταλλιστ για όνομα ομάδας είναι ωραίο). Καλώς ή κακώς, η ομάς το 'χασε την τελευταία στιγμή. Συμβαίνουν αυτά, ακόμη κι όταν είσαι καλύτερος. Ανοίγω ΟΜΩΣ την επομένη ράδιο, τηλεόραση κτλ, και ακούω ότι ο Ολυμπιακός βρήκε απέναντι του μια πολύ καλή ομάδα, συγκροτημένη, γρήγορη, και αποτελεσματική. Και παθαίνω το σοκ.
Γιατί, ή εγώ έβλεπα άλλο ματς, ή μας δουλεύουν όλους.
Ποια καλή ομάδα ρε; Μια πάσα στο ένα μέτρο δε μπορούσαν να κάνουν. Ένα σωικό σπρίντ δεν είδα. Ακόμη και το γκολ που έβαλαν, από το εύρος του πισινού τους μπήκε. Άσε που απ' ό,τι πρόσεξα, ήταν το λιγότερο αυθάδεις προς το διαιτητή, λες και είναι τσιφλίκι τους το ματς.
Θεωρώ κοροϊδία να βγαίνουν και να λένε διάφοροι για το πόσο καλή ομάδα είναι μια κατωτέρου επιπέδου αντίπαλος, επειδή οι δικοί μας, για άλλη μια φορά, με το περνούν τα σύνορα, ξεχνούν και το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Ήμαρτον την ηττοπάθεια μου. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι τόσα χρόνια ο ολυμπιακός δεν έχει νικήσει παρά ελάχιστες φορές, μετρημένες στο ένα χέρι, εκτός έδρας στην ευρώπη. Και δεν είχε πάντα ομαδάρες απέναντι του. Κόμπλεξ όμως είχε και έχει.
Μια εξήγηση να μπορούσε να μου δώσει κάποιος για το λόγο που συμβαίνει αυτό, γιατί είναι απίστευτο.

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 06, 2008 2:21 pm
Τίτλος:

kimi έγραψε:
Deykalionas17 έγραψε:

Y.Γ3: Στους παίχτες που δε έχεις προσθέτω και το Galleti και τον Tζόλε... Oι οποίοι όμως δε χρειάστηκε να παίξουν και πολύ... Μια χαρά παίξανε και τα 2α μας... Και πραγματικά θέλω να μου αιτιολογήσεις την άποψή σου για το στημένο ματς με τον Πανιώνιο... Τί σε κάνει να το λες αυτό;;; Το είδες πρώτα απ'όλα το ματς ή λογω αποτελέσματος έβγαλες τη θεωρία σου;;; Αν το είδες πραγματικά θέλω να μου δώσεις μια ανθρώπινη και με επιχειρήματα απάντηση... Να δω επιτέλους κάποια επιχειρήματα... Έχω συχαθεί αυτό το πράμα... Όποτε ο Ολυμπιακός κάνει καλή εμφάνιση φταίνε τα τσιράκια του Κόκκαλη... Εντάξει όλα έχουν και ένα όριο...

Καλα φιλε μου ΕΣΥ δεν επικοινωνεις καθολου με την πραγματικοτητα.Το ματς με τον Πανιωνιο ηταν στημενο γιατι: 1)οι παιχτες τους δεν μαρκαραν καθολου.Ολα τα γκολ σας ηταν της πλακας...2)με τον ΠΑΟ ο Πανιωνιος σκιστηκε για 90' λεπτα...3)Ειχε στον παγο το Λεμονη με εσας με ο,τι αυτο συνεπαγεται...4)καθοριστικα διαιτητικα λαθη...Λοιπον οριστε τα επιχειρηματα μου, αντε παντα με το σταυρο στο χερι ειστε μια ζωη και καλα...Ουτε θελω να σας βλεπω και να σας ακουω με αυτα τα μυαλα που εχετε...Ασε ρε φιλε μην πιασουμε διαιτησια, παραμετροι Κοκαλη κλπ, κλπ.Ασε αυτα τα θεματα να μην ανοιγονται...Εσεις οι ολυμπιακοι δεν εχετε καν ουτε τη στοιχειωδη αξιοπρεπεια πανω σε θεμετα ποδοσφαιρου, μπασκετ κλπ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ οπως λεει και το ΤΣΙΡΑΚΙ του Κοκαλη ο Τσουκαλας!

Λοιπόν από τη μία βλέπουμε το πως μίλησα εγώ. Και από την άλλη βλέπουμε το παλικάρι που χρησιμοποιεί το internet για να δείξει πράματα... Τί να πω... Αν αυτό το post δεν ήταν για κίτρινη (και μάλιστα μετά το δικό μου που δε περιείχε κανένα προσβλητικό στοιχείο) τότε δε ξέρω ποιο είναι... Όσο για την απάντησή σου kimi... Ζήτησα ανθρώπινη απάντηση... Όχι απάντηση κανίβαλου... Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να απαντήσω στα "επιχειρήματά σου" (ο Θεός να τα κάνει) γιατί δε αξίζεις μια απάντηση... Γιατί είμαι σίγουρος πως ότι και να γράψω η απάντησή σου θα είναι παρόμοια με τη προηγούμενη. Οπότε δε έχει κανένα νόημα.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 06, 2008 6:32 pm
Τίτλος:

Deykalionas17 έγραψε:
kimi έγραψε:
Deykalionas17 έγραψε:

Λοιπόν από τη μία βλέπουμε το πως μίλησα εγώ. Και από την άλλη βλέπουμε το παλικάρι που χρησιμοποιεί το internet για να δείξει πράματα... Τί να πω... Αν αυτό το post δεν ήταν για κίτρινη (και μάλιστα μετά το δικό μου που δε περιείχε κανένα προσβλητικό στοιχείο) τότε δε ξέρω ποιο είναι... Όσο για την απάντησή σου kimi... Ζήτησα ανθρώπινη απάντηση... Όχι απάντηση κανίβαλου... Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να απαντήσω στα "επιχειρήματά σου" (ο Θεός να τα κάνει) γιατί δε αξίζεις μια απάντηση... Γιατί είμαι σίγουρος πως ότι και να γράψω η απάντησή σου θα είναι παρόμοια με τη προηγούμενη. Οπότε δε έχει κανένα νόημα.
Ασε ρε Deykalionas17 μας το παιζεις και καθαρος απο πανω...Αν δεν βλεπεις τα επιχειρηματα μου δε φταιω εγω, θα εισαι ο μονος...Λοιπον επειδη εισαι οπαδος μισητης ομαδας και επειδη συνεχιζεις να <<μπριζωνεις>> θα προτιμουσα να ποσταρεις σε ενα θεμα που αφορα ολυμπιακους και ασε εμας τους Παναθηναικους στην ησυχια μας...Ασχολησου με την ομαδα σου...

Ένταξη: 17 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 06, 2008 8:22 pm
Τίτλος:

neo^ έγραψε:
bezdim έγραψε:
Tην 7up που σας κέρασε τη Juventus τη ξεχάσατε;

Κακιούλες! Razz

Oχι δεν την ξεχασαμε.
Αλλα οπως ο ΟΣΦΠ δεν μπορει να μιλαει για την Ευρωπη,ετσι και ο ΠΑΟ δεν μπορει να μιλαει για την Ελλαδα.

Κοίτα neo προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι με ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και καιρό. Οι οπαδισμοί επίσης με αφήνουν αδιάφορο. Τα γεγονότα όμως είναι γεγονότα.
Αλλά το είπες και μόνος σου. Μόνο στην Ελλάδα μαμεί ο θρύλος... Γιατί ρε παιδιά, χεσμένα είναι τα γήπεδα στο εξωτερικό, ή μήπως βρωμάνε όλες οι εστίες εκτός των ελληνικών. Ο πανάθας στην ελλάδα ήταν πάντα 2ος άντε και τρίτος γενικότερα.
Στην Ευρώπα όμως που τα βρωμο $$$ και οι μιζούλες του κοκκαλη δε φτουράνε εκεί φαίνεται η ομάδα. Και όχι δεν είμαι πολέμιος του Κόκκαλη, είμαι πολέμιος της διαφθοράς και της εξευτέλισης της Α Εθνικής. Και ο Βαρδινογιάννης καλό κουμάσι είναι του λόγου του.

Δε θέλω να τη πώ σε κανένα, neo^ αν θίχτηκες παρά τη θέληση μου, έχεις μια συγγνώμη από μένα.

http://www.youtube.com/watch?v=GZfJOK_Ywmk&feature=related
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 06, 2008 10:11 pm
Τίτλος:

Οποιος ειδε σημερα μπαλα καταλαβε οτι 1)η Ξανθη ως ομαδα του ΟΣΦΠ σκιστηκε και 2)ο διαιτητης πληρωμενος απο τον Κοκαλη...Σημερα ο ΠΑΟ τη γλιτωσε οπως και με τον Πανιωνιο αλλα δεν μπορει παντα να τη γλιτωνει αμα υπαρχει ενας Κοκαλης....

Ένταξη: 07 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 06, 2008 10:37 pm
Τίτλος:

καπου ειχα ακουσει οτι ο αθλητισμος ειναι συνωνυμο του πολιτισμου...

απλα ενα γενικο σχολιο κανω...

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 1:19 pm
Τίτλος:

Forum Rules έγραψε:
8) Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα από τα όρια του forum και δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.

9) Απαγορεύεται να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη. Κάθε μέλος που δημοσιεύει προσβλητικό μήνυμα αναφερόμενο σε άλλο μέλος, θα δέχεται κιτρίνη κάρτα.

Επειδή οι παραπάνω κανόνες παραβιάστηκαν αρκετές φορές στην τελευταία σελίδα του thread, αναγκάζομαι να το κλειδώσω. Σε περίπτωση που ξανανοίξει παρόμοιο thread, ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα ίδια παρατράγουδα. Topic Locked

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας