Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Bleach (STALLED)

Bleach Γενική Συζήτηση (Προσοχή Spoilers!!!) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 86, 87, 88  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 23 Οκτ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 14, 2008 3:33 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσωπικά είμαι ψιλοσίγουρος ότι έχουν κάνει κάτι...

Πάντως μέχρι στιγμής έτσι όπως τον έχουν παρουσιάσει τον Άιζεν για μένα είναι μακράν ο πιο δυνατός χαρακτήρας... Ασχέτως ποιο είναι το bankai του κλπ το ρειάτσου του είναι τρομακτικό... Αρκεί να θυμηθούμε εκείνη τη σκηνή που ταπείνωσε τον Grimmjaw έτσι στο χαλαρό αυξάνοντας (απότι κατάλαβα εγώ) λίγο το ρειάτσου του.Φανταστείτε πως θα είναι δηλαδή σε κατάσταση Bankai με Ηοllow transformation...Αν υποθέσουμε πως η τελική μάχη θα είναι Itchigo VS Aizen στη τωρινή του κστάσταση ο συμπαθής ίτσιγκο θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από θαύμα να τον νικήσει...

Πάντως μια μικρή πρόβλεψη είναι η εξής...

Byakuga VS Ulqiora ( έχουν και οι δύο αυτό εκνευριστικό ύφος του χαλαρού πλην παντοδύναμου μαμιά της γειτονιάς...)

Kenpatchi VS Nr 5(Οι λόγοι είναι προφανείς :P)

Τρελοεπιστήμονας Εσπάντα VS Tρελοεπιστήμονα Shinigami..

Πάντως από τα τρία παραπάνω ζευγάρια για να είμαι ειλικρινής και σύμφωνα με αυτά που έχω δει μόνο στον τρελοεπιστήμονα σινιγκάμι θα έδινα ελπίδες για νίκη... Όπως και να χει όμως η νεκροψία θα δείξει...

Razz

Πατέρα ίτσιγκο και πατέρα Ίσιντα δυστυχώς και γω δεν τους βλέπω να μάχονται... Πιστεύω πως ο κύριος ρόλος που παίζουν στην ιστορία είναι να μας δείξουν πως και γιατί προέκυψαν ο Ίτσιγκο και ο Ίσιντα τόσο δυνατοί(από που πήραν το ταλέντο δηλαδή) και πως γενικότερα έχουν προοπτικές για μεγάλα πράγματα...

Τεσπα αυτά ελπίζω να μης σας ζάλισα Whistling
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 14, 2008 4:26 pm
Τίτλος:

sport_billy για της μαχες που λες

Έχει επεξεργασθεί από τον/την neo^ στις Παρ Νοέ 14, 2008 5:25 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 01 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 14, 2008 5:17 pm
Τίτλος:

neo^ έγραψε:
sport_billy για της μαχες που λες............

spoiler Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την asdf0r στις Παρ Νοέ 14, 2008 11:12 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 14, 2008 5:25 pm
Τίτλος:

asdf0r sorry εχεις δικιο.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 14, 2008 7:41 pm
Τίτλος:

Παράθεση:

sport_billy για της μαχες που λες τις 2 απο τις 3 πετυχες.

Διάολε! Διάολε! Καταραμένε σιτζούνε! big smile

Βέβαια όσο και να θέλω να μάθω για τη συνέχεια δεν λέει να εκβιάζω απαντήσεις... Οπότε εις αναμονή των επεισοδίων...
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 19, 2008 1:11 pm
Τίτλος:

195 γνωμες?

Εμενα μου αρεσε πολυ παντως.Και να αρχιζει το κυριο πιατο....
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 19, 2008 3:18 pm
Τίτλος:

neo^ έγραψε:
195 γνωμες?

Εμενα μου αρεσε πολυ παντως.Και να αρχιζει το κυριο πιατο....

Και μόνο που εμφανίστηκε ο Zaraki....ξεκίνησαν τα πράγματα να μπαίνουν στη θέση τους.
Πρέπει να περίμενα αυτό το επεισόδιο....5 μήνες Razz
Άντε να έρθει και το επόμενο γιατί βαρέθηκα να βλέπω τους shinigami σε ρόλους κομπάρσου και καρπαζο-εισπράκτορα.

Zaraki ftw big smile Worthy και υποψιάζομαι ( Whistling ) οτι έρχονται και καλύτερα big smile

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 19, 2008 3:34 pm
Τίτλος:

Εμένα το επεισόδιο μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση και αυτό γιατί εντάξει είδαμε τη Νελ να μάχεται και να ρίχνει λίγο ξύλο αλλά πριν καλά καλά χαρούμε μας ξενέρωσε αφού ξανέγινε παιδάκι...

Βέβαια η ίδια η Νελ είπε πως θα ήταν επικύνδυνο να μεταμορφωθεί αλλά εντάξει και με τη μία ξανά παιδάκι τεσπα

Το ίδιο ισχύει και για τους βοηθούς της Νελ οι οποίοι μας πορώσανε και φανήκαν να έχουν το πάνω χέρι αλλά τη κρίσιμη στιγμή πάπαλα...Πάντως kudos στα παλληκάρια γιατί απότι φάνηκε έχουν custom cero το οποίο αν έχω καταλάβει καλά είναι σαφώς πιο δυνατό από το κλασικό κόκκινο cero(και combined όχι μούφες) και δείχνει ότι έχεις κάποιο α επίπεδο δύναμης.

Τώρα για τον κατακαϊμένο Ίτσιγκο τι να πω... Πιο ξύλο της αρκούδας... το ξύλο της όρκας φάλαινας έχει αρπάξει... Δηλαδή έλεος πια ρε ίτσιγκο πότε θα σε δούμε να ρίχνεις φαπίδι τρελό να πορωθούμε και μεις... Και το hollowfication πολύ κακό για το τπτ... Μόνο τον Grimjaw έδειρες και αυτόν έφτυσες αίμα στη κυριολεξία...

Αναμένω με μεγάλο ενθουσιασμό να δω Zaraki Kenpachi να ξυλοφορτώνει τον λεπτεπίλεπτο λούλη γιατί ειλικρινά έχει αρχίσει να μου τη σπάει...
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 13 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 19, 2008 3:38 pm
Τίτλος:

Για το επεισοδιο αυτο ενα εχω να πω...
At last Zaraki Kenpachi....
At last... Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up

--------------------------------------------------------------------------------

Give Me Your Blood...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 19, 2008 3:45 pm
Τίτλος:

sport_billy έγραψε:
Εμένα το επεισόδιο μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση και αυτό γιατί εντάξει είδαμε τη Νελ να μάχεται και να ρίχνει λίγο ξύλο αλλά πριν καλά καλά χαρούμε μας ξενέρωσε αφού ξανέγινε παιδάκι...

Βέβαια η ίδια η Νελ είπε πως θα ήταν επικύνδυνο να μεταμορφωθεί αλλά εντάξει και με τη μία ξανά παιδάκι τεσπα

Nα σου πώ τι ψυλιάζομαι εγώ...οτι ο Zaraki αφού φτύσει τον Tesla για να τον εξαφανίσει, θα κάνει φέτες τον αρκετά καταπονημένο Noitra, και η Innue θα γιατρέψει και τον Ichigo αλλα καί την Nel η οποία απέδειξε οτι ανήκει στους καλούς (και λογικά και τον κακομοίρη τον Grimmjaw ο οποίος δεν είναι κακός...απλά λιγάκι μ@λ@κας και κολλημένος με τις μάχες).
Αν η Nel ήταν τόσο δυνατή μετά απο τέτοιο τραυματισμό και μετά απο τόσο καιρό στο σώμα ενός μωρού, σκέψου τί θα κάνει άν την επαναφέρει η Ιnnue στην αρχική της κατάσταση και χωρίς το σπάσιμο στην μάσκα.

sport_billy έγραψε:

Τώρα για τον κατακαϊμένο Ίτσιγκο τι να πω... Πιο ξύλο της αρκούδας... το ξύλο της όρκας φάλαινας έχει αρπάξει... Δηλαδή έλεος πια ρε ίτσιγκο πότε θα σε δούμε να ρίχνεις φαπίδι τρελό να πορωθούμε και μεις... Και το hollowfication πολύ κακό για το τπτ... Μόνο τον Grimjaw έδειρες και αυτόν έφτυσες αίμα στη κυριολεξία...

Καλά αυτό το παληκάρι (ο Ιτσιγκος) κάνει πλέον καριέρα σαν σάκος του μπόξ....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την asdf0r στις Τετ Νοέ 26, 2008 2:18 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 19, 2008 4:20 pm
Τίτλος:

Βασικά ίσως και να ζητάω πολλά από την Νελ η αλήθεια είναι... Razz Αλλά εντάξει άνθρωπος είμαι και γω και θέλω να δω ξυλίκι Embarassed Έχω βαρεθεί να βλέπω τους καλούς να ξυλοφορτώνονται... RTFM

Πάντως ελπίζω ο ζαράκι να του ξηγήσει το όνειρο του άλλου του π@π@ρα γιατί πολύ αλάνι το παίζει συν του ότι είναι μεγάλος τσάτσος( βέβαια ο ίτσιγκο εδώ που τα λέμε έκανε ντου στο λας νότσες και νόμιζε ότι θα τους φάει όλους αέρα πατέρα...ε εντάξει είπαμε)

Μια ερώτηση προς asdf0r Για να γράφεις spoiler υποθέτω ότι έχεις διαβάσει και το μάνγκα (εγώ δεν το διαβάζω) οπότε οι προβλέψεις που κάνεις είναι προβλέψεις? ή έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα? (Αλλά εδώ που τα λέμε άμα διαβάζεις το μάνγκα και ξέρεις τι θα γίνει ποιο το νόημα των προβλέψεων μπερδεύτηκα Razz Laughing )
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 19, 2008 5:03 pm
Τίτλος:

Oτι γράφω και σχετίζεται με το manga είναι σε spoiler (για να μην τα διαβάζουν όσοι δεν έχουν διαβάσει το manga).
Όταν γράφω προβλέψεις....είναι απλά δικές μου εικασίες.

Ένταξη: 07 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 19, 2008 6:20 pm
Τίτλος:

Tsilas έγραψε:
Για το επεισοδιο αυτο ενα εχω να πω...
At last Zaraki Kenpachi....
At last... Thumb 2 Up Thumb 2 Up Thumb 2 Up

Ολα τα λεφτα η τελευταια σκηνη, αλλα μου την δινει λιγο ο συσχετισμος οτι ο zaraki που εχασε απο τoν Ichigo αυτος ειναι που θα τον ξελασπωσει τωρα
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 19, 2008 6:29 pm
Τίτλος:

Παιδιά επειδή το λέμε και το ξαναλέμε δεν έχασε από τον Ichigo, υποτίθεται ότι ήταν ισόπαλος ο αγώνας εκείνος. Και άλλος ο τότε Zaraki άλλος ο τώρα.

Όποιοι έχουν διαβάσει το manga και μόνο ας δουν το παρακάτω spoiler. Οι άλλοι καλό είναι να το αποφύγουν. Έτσι κι αλλιώς θα το δουν σύντομα...

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 19, 2008 11:54 pm
Τίτλος:

Παράθεση:
Oτι γράφω και σχετίζεται με το manga είναι σε spoiler (για να μην τα διαβάζουν όσοι δεν έχουν διαβάσει το manga).
Όταν γράφω προβλέψεις....είναι απλά δικές μου εικασίες.

Με παρεξήγησες ότι είπα δεν το πα με κάποιο υπονοούμενο...Απλά αναρωτιέμαι γιατί κάνεις εικασίες αφού έχεις διαβάσει το Μάνγκα. Με άλλα λόγια υποθέτω πως όποιος έχει διαβάσει το μάνγκα ξέρει αν η Ορίχιμε θα θεραπεύσει τον ίτσιγκο και το Grimjaw αν ο Zaraki θα νικήσει, αν η Νελ θα ξαναπάρει την κανονική της μορφή κλπ... happy
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Bleach (STALLED) Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 86, 87, 88  Επόμενη
Σελίδα 39 από 88

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας