Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime

Sailormoon:Το πιο γλυκο και αγαπητό shoujo anime των εποχών Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 10 Οκτ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 05, 2008 12:03 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai omws.......yparxoun!an psaksete kala poly kl bsk emena m to pan 8 breite kai sto veoh kai sto u tube(kala ekei mono k t teleutaio malista) Thumbs UP

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 03 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 07, 2008 11:57 am
Τίτλος:

Sailor_Jupiter έγραψε:
Γεια σας παιδιά και εγώ είμαι μεγάλος θαυμαστής της Sailor Moon, έχω πολλά παιχνίδια της και όλα τα επεισόδια σε dvd!! Όπως επίσης και το Live Action tou 2003. big smile

Ήτανε άπαιχτο το παιδικό!!! Θα στείλω στις ζωγραφιές μερικά που έχω κάνει!!

Oταν λες ολα τα επεισοδια εννοεις ολα τα ελληνικα? Υπαρχει περιπτωσει να τα ανεβασεις? Τα θελω σαν τρελη!!!!

Ένταξη: 21 Μάρ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 07, 2008 7:33 pm
Τίτλος:

και εμενα μου αρεζε αρκετα η sailor moon, δεν νομιζω πως ηταν anime μονο για κοριτσια καθως ειχε αρκετα σκληρες και συναρπαστικες μαχες! Wink και κατι ακομα, δεν ξερω ποσοι απο σας το γνωριζεται αλλα στην ελλαδα το τελευταιο επεισοδιο της sailor moon ειχε προβληθει στις 2 μετα τα μεσανυχτα(απο τον αντ1) γιατι εδειχνε την sailor moon γυμνη! Whistling τουλαχιστον κατι τετοιο ακουσα το επεισοδιο υπαρχει και στα ελληνικα στο you tube Thumbs UP

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 06 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 07, 2008 7:36 pm
Τίτλος:

Όντως τέλειο anime και πράγματι δεν ήταν για μικρά κορίτσια μόνο!
Μάλιστα σε κάποια από τα dvd γράφει από πίσω "κατάλληλο άνω των 17".
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 30 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 12, 2008 8:57 am
Τίτλος:

Θα συμφωνήσω ότι δε είναι το καλύτερο anime, αλλά είναι μια καλή για να αρχισει ενα παιδί να μπαινει στη λογική των anime. Συνδιάζει τη γλυκαναλατίλα της candy candy (nο offence αλλά είναι η αλήθεια) και την ενέργεια του dragonball (σε μικρότερο βαθμό).

Εγώ πάντως μικρή το έβλεπα σαν τρελή γιατί δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο στην τηλεόραση.

Τώρα σχετικά με την σχέση μεταξύ neptune και uranus (αν θυμάμα καλά) έχω παρατηρήσει οτι γενικά οι κοινωνές έξ'ανατολής είναι πιο δεκτικές με αυτά τα θέματα (Ιαπωνία,Ταϋλάνδη κλπ).
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 11 Απρ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 12, 2008 11:51 am
Τίτλος:

ultimatesayan έγραψε:
και εμενα μου αρεζε αρκετα η sailor moon, δεν νομιζω πως ηταν anime μονο για κοριτσια καθως ειχε αρκετα σκληρες και συναρπαστικες μαχες! Wink και κατι ακομα, δεν ξερω ποσοι απο σας το γνωριζεται αλλα στην ελλαδα το τελευταιο επεισοδιο της sailor moon ειχε προβληθει στις 2 μετα τα μεσανυχτα(απο τον αντ1) γιατι εδειχνε την sailor moon γυμνη! Whistling τουλαχιστον κατι τετοιο ακουσα το επεισοδιο υπαρχει και στα ελληνικα στο you tube Thumbs UP

Αφού είναι ηλίθιοι οι τύποι στον ANT-1. Αν θεωρείς γυμνό το να φαίνεται σαν τη κούκλα της Barbie... Όποιος το δει στο youtube, θα καταλάβει. Είναι ηλιθιότητα μεγάλη. Γυμνό δεν υπάρχει με την έννοια που το ξέρουμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο, γιατί πολύ απλά "απουσιάζουν" τα επίμαχα σημεία. Γυμνή κούκλα Barbie με λίγα λόγια....

Για αυτό δεν πάμε μπροστά σαν χώρα. Οπισθοδρομικοί σε όλα είμαστε....
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 12, 2008 3:24 pm
Τίτλος:

ναι, αληθεια τα πραγματα ειναι οπως τα λες θα ηθελα ομως να δω πως θα αντιδρουσαν εκεινοι που χειριστηκαν τοσω... ανορθοδοξα το θεμα του τελευταιου επεισοδιου της sailor moon(και ολοι οσοι ανοικουν στη δικη τους κατηγορια) εαν εβλεπαν εστω και ενα επεισοδιο claymore η deathnote, εαν αντεδρασαν ετσι με τη sailor moon βλεποντας αυτα που θα σκοπευαν να φτασουν?! ενα γεγονος που αποτελει τραγικη ειρονια απο την πλευρα του αντ1 ειναι πως τους χαλασε το sailor moon ενω καποτε τον παλοιο καιρο εβαζαν μεσα στο σαββ/κυριακατικο προγραμμα των cartoon τις Ανατρυχηλες(οι παλιοτεροι θα θημουνται αυτη τη σειρα) η οποια κατα τη γνωμη μου (τωρα γιατι τοτε..) ηταν πλυρως ακαταληλη για το κοινο που παρακολουθουσε εκεινη την ωρα

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 11 Απρ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 12, 2008 3:48 pm
Τίτλος:

ultimatesayan έγραψε:
γραμμα των cartoon τις Ανατρυχηλες(οι παλιοτεροι θα θημουνται αυτη τη σειρα) η οποια κατα τη γνωμη μου (τωρα γιατι τοτε..) ηταν πλυρως ακαταληλη για το κοινο που παρακολουθουσε εκεινη την ωρα

Έλα! Σιγά τις Ανατριχίλες....
Soft σειρά τρόμου για 12χρονους πιτσιρικάδες....
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 20 Απρ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 12, 2008 9:59 pm
Τίτλος:

ultimatesayan έγραψε:
ναι, αληθεια τα πραγματα ειναι οπως τα λες θα ηθελα ομως να δω πως θα αντιδρουσαν εκεινοι που χειριστηκαν τοσω... ανορθοδοξα το θεμα του τελευταιου επεισοδιου της sailor moon(και ολοι οσοι ανοικουν στη δικη τους κατηγορια) εαν εβλεπαν εστω και ενα επεισοδιο claymore η deathnote, εαν αντεδρασαν ετσι με τη sailor moon βλεποντας αυτα που θα σκοπευαν να φτασουν?!

Γι' αυτό το λόγο δεν τα δείχνουν στην ελληνική τηλεόραση. Είμαστε τυχεροί όλοι εμείς που προλάβαμε anime σαν τη SailorMoon (και όχι μόνο). Ήταν κι εμένα ένα από τα αγαπημένα μου όταν ήμουν μικρή. Τώρα οι επόμενες γενιές ευτυχώς έχουν το ίντερνετ...

Δεν είναι γλυκούλια;
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 13, 2008 10:21 am
Τίτλος:

CCCP έγραψε:
ultimatesayan έγραψε:
γραμμα των cartoon τις Ανατρυχηλες(οι παλιοτεροι θα θημουνται αυτη τη σειρα) η οποια κατα τη γνωμη μου (τωρα γιατι τοτε..) ηταν πλυρως ακαταληλη για το κοινο που παρακολουθουσε εκεινη την ωρα

Έλα! Σιγά τις Ανατριχίλες....
Soft σειρά τρόμου για 12χρονους πιτσιρικάδες....

συμφονω, δεν μπορω να πω πως περιειχε μεγαλες δοσεις βιας η κατι παρομοιο αλλα και παλυ νομιζω πως δεν ηταν σωστο να το παρακολουθουν παιδια τουλαχιστον κατω των 9 χρονων.

πολυ σωστα αυτα που ειπες yuuki-chan, θα ηθελα να προσθεσω μαληστα πως η εποχη μας ηταν κατι σαν "χρυση εποχη" για τα anime και για τις παιδικες σειρες γενικοτερα τορα τα παιδια πρεπει να αρκουνται στην ντορα την εξερευνητρια και σε cartoon που παιζουν για χιλιοστη φορα σε επαναληψη. εμεις ειχαμε ωραιες σειρες Thumb 2 Up ναι, και ειμαι ακομα fan των mighty morphin power rangers Thumbs UP (των original) ομως νομιζω πως ξεφηγα λιγο απο το θεμα του τοπικ...

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 03 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 21, 2008 8:46 am
Τίτλος:

CCCP έγραψε:
ultimatesayan έγραψε:

Αφού είναι ηλίθιοι οι τύποι στον ANT-1. Αν θεωρείς γυμνό το να φαίνεται σαν τη κούκλα της Barbie... Όποιος το δει στο youtube, θα καταλάβει. Είναι ηλιθιότητα μεγάλη. Γυμνό δεν υπάρχει με την έννοια που το ξέρουμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο, γιατί πολύ απλά "απουσιάζουν" τα επίμαχα σημεία. Γυμνή κούκλα Barbie με λίγα λόγια....

Για αυτό δεν πάμε μπροστά σαν χώρα. Οπισθοδρομικοί σε όλα είμαστε....

Συμφωνω μαζι σας παιδια. Δε μπορουν να πιστευουν οτι το να διαγραφονται το σχημα του στηθους χωρις παραπανω αποκαλυπτικες λεπτομερειες θεωρειται γυμνο.Ειναι οπως τα λετε . Σα να βλεπεις μια γυμνη κουκλα Μπαρμπι. Αλλα σε σχεση με το Αμερικανικο το δικο μας ειναι σαφως καλυτερο. Φανταστειτε π.χ. πως στο Αμερικανικο μονταρισαν τη στιγμη που η Chibi-Usa κατουραει το κρεββατι της Usagi γιατι πιστευαν οτι ισως προκαλεσουν τραυματα στα παιδια που το παρακολουθουσαν. Αν εναι δυνατον!!!
Πιστευω πως η Sailor Moon , ήταν, ειναι και θα ειναι το αγαπημενο μου και το καλυτερο κατα τη γνώμη anime της εποχής μας μαζι με την Candy Candy. Είχε την καλύτερη πλοκη, απιστευτες σκηνες μαχης, απιστευτα ρομαντικο και πολλες φορες τρομερα μελαγχολικο. Το ολο consept της σειρας ηταν τρομερη ιδεα κατα τη γνωμη μου και αυτη που το σκεφτηκε πρεπει να εχει μεγαλη φαντασια. Αλλα θα συμφωνησω με καποιους που λενε οτι το manga ειναι σε ορισμενες στιγμες σαφως καλυτερο απο το anime. Ειδικα οσον αφορα τον Mamoru ο οποιος ηταν πιο ωραιος και πιο τρυφερος στο manga και ειχε καλυτερες επιθεσεις. Παντως δε χορταινω να το βλεπω. Το εχω δει ηδη 3 φορες και θα το εβλεπα ανετα και 4η.

Σα να με επιασε λογοδιαρροια σημερα. ΧεΧεΧε.... Laughing Laughing Laughing Laughing
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας