Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 10 Οκτ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Αύγ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 07, 2008 7:33 pm
Τίτλος:
|
|
|
και εμενα μου αρεζε αρκετα η sailor moon, δεν νομιζω πως ηταν anime μονο για κοριτσια καθως ειχε αρκετα σκληρες και συναρπαστικες μαχες!  και κατι ακομα, δεν ξερω ποσοι απο σας το γνωριζεται αλλα στην ελλαδα το τελευταιο επεισοδιο της sailor moon ειχε προβληθει στις 2 μετα τα μεσανυχτα(απο τον αντ1) γιατι εδειχνε την sailor moon γυμνη!  τουλαχιστον κατι τετοιο ακουσα το επεισοδιο υπαρχει και στα ελληνικα στο you tube  _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Ιούλ 2008

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Δεκ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Απρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 12, 2008 11:51 am
Τίτλος:
|
|
|
Αφού είναι ηλίθιοι οι τύποι στον ANT-1. Αν θεωρείς γυμνό το να φαίνεται σαν τη κούκλα της Barbie... Όποιος το δει στο youtube, θα καταλάβει. Είναι ηλιθιότητα μεγάλη. Γυμνό δεν υπάρχει με την έννοια που το ξέρουμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο, γιατί πολύ απλά "απουσιάζουν" τα επίμαχα σημεία. Γυμνή κούκλα Barbie με λίγα λόγια....
Για αυτό δεν πάμε μπροστά σαν χώρα. Οπισθοδρομικοί σε όλα είμαστε....
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 12, 2008 3:24 pm
Τίτλος:
|
|
|
ναι, αληθεια τα πραγματα ειναι οπως τα λες θα ηθελα ομως να δω πως θα αντιδρουσαν εκεινοι που χειριστηκαν τοσω... ανορθοδοξα το θεμα του τελευταιου επεισοδιου της sailor moon(και ολοι οσοι ανοικουν στη δικη τους κατηγορια) εαν εβλεπαν εστω και ενα επεισοδιο claymore η deathnote, εαν αντεδρασαν ετσι με τη sailor moon βλεποντας αυτα που θα σκοπευαν να φτασουν?! ενα γεγονος που αποτελει τραγικη ειρονια απο την πλευρα του αντ1 ειναι πως τους χαλασε το sailor moon ενω καποτε τον παλοιο καιρο εβαζαν μεσα στο σαββ/κυριακατικο προγραμμα των cartoon τις Ανατρυχηλες(οι παλιοτεροι θα θημουνται αυτη τη σειρα) η οποια κατα τη γνωμη μου (τωρα γιατι τοτε..) ηταν πλυρως ακαταληλη για το κοινο που παρακολουθουσε εκεινη την ωρα _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Απρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 12, 2008 3:48 pm
Τίτλος:
|
|
|
ultimatesayan έγραψε:
|
γραμμα των cartoon τις Ανατρυχηλες(οι παλιοτεροι θα θημουνται αυτη τη σειρα) η οποια κατα τη γνωμη μου (τωρα γιατι τοτε..) ηταν πλυρως ακαταληλη για το κοινο που παρακολουθουσε εκεινη την ωρα
|
Έλα! Σιγά τις Ανατριχίλες....
Soft σειρά τρόμου για 12χρονους πιτσιρικάδες....
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Απρ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 13, 2008 10:21 am
Τίτλος:
|
|
|
CCCP έγραψε:
|
ultimatesayan έγραψε:
|
γραμμα των cartoon τις Ανατρυχηλες(οι παλιοτεροι θα θημουνται αυτη τη σειρα) η οποια κατα τη γνωμη μου (τωρα γιατι τοτε..) ηταν πλυρως ακαταληλη για το κοινο που παρακολουθουσε εκεινη την ωρα
|
Έλα! Σιγά τις Ανατριχίλες....
Soft σειρά τρόμου για 12χρονους πιτσιρικάδες....
|
συμφονω, δεν μπορω να πω πως περιειχε μεγαλες δοσεις βιας η κατι παρομοιο αλλα και παλυ νομιζω πως δεν ηταν σωστο να το παρακολουθουν παιδια τουλαχιστον κατω των 9 χρονων.
πολυ σωστα αυτα που ειπες yuuki-chan, θα ηθελα να προσθεσω μαληστα πως η εποχη μας ηταν κατι σαν "χρυση εποχη" για τα anime και για τις παιδικες σειρες γενικοτερα τορα τα παιδια πρεπει να αρκουνται στην ντορα την εξερευνητρια και σε cartoon που παιζουν για χιλιοστη φορα σε επαναληψη. εμεις ειχαμε ωραιες σειρες  ναι, και ειμαι ακομα fan των mighty morphin power rangers  (των original) ομως νομιζω πως ξεφηγα λιγο απο το θεμα του τοπικ... _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Αύγ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|