Τα πνευματικά δικαιώματα πληρώθηκαν από την εταιρεία παραγωγής της ταινίας οποτε και το έβαλα σαν ροκυ οστ παρολο που ειναι του ταδε συγκροτήματος οπότε ασε τις εξυπναδες και παιζε σωστα και οχι με κατι που δεν εβαλα.
Ναι μπορεί να έχεις δίκιο για τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά στο παιχνίδι αυτό έχουμε Καλλιτέχνη - Τραγούδι.
sokollatos έγραψε:
Ας ξεκινησουμε ενα παιχνιδι (ιδεα απο anime.gr)
Οδηγίες: Το πρώτο άτομο γράφει ένα όνομα τραγουδιού και ο από κάτω, πρέπει να βρει ένα άλλο τραγούδι που στον τίτλο του περιλαμβάνει μια λέξη από το προηγούμενο τίτλο τραγουδιού.
πχ: shakira - don't bother
stoune sour - bother
Μιας λοιπον και το εχουμε πιασει το θεμα ξεκιναω με το εξης.
Afi - Silver and Cold
Όπως βλέπεις οι κανόνες δεν λένε τίποτα συγκεκριμένο για "καλλιτέχνη" γιαυτό άλλη φορά παίζε με αυτά που έχεις όπως κάνουμε και οι υπόλοιποι...
Απο εμενα, ενα καταπληκτικο κομματι, που ειναι επικαιρο με το forum για 2 λογους.
Ειναι live στην Ιαπωνια, και το συσχετιζω με ενα συγκεκριμενο topic που ειχε μεγαλο σουξε σημερα.
Δεν το ποσταρω σαν flamer, αν καποιος διαβασει τα σχολια στο κλιπακι του youtube που παρεθεσα, θα καταλαβει γιατι το θεωρω σχετικο. Οπως και να εχει, φοβερο κομματι κατα την γνωμη μου
_________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας