Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 24, 2008 9:54 am
Τίτλος:
Μην ακούω sorry..
Και το thanks το λέω εγώ!
Δεν ξέρω σε τι φάση σπουδών είστε αλλά αν συνεχίσετε release μέσα στην εξεταστική θα σας σηκώσω άγαλμα.Είναι ότι πρέπει για να ένα ευχάριστο διάλειμμα απο τις καταραμένες εξετάσεις. _________________
Ένταξη: 14 Οκτ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 25, 2008 1:20 pm
Τίτλος:
24 Ιουνίου... ακόμα δε τελείωσες;;;;;;
ετοιμάζουμε ωραίο release που ελπίζουμε να σας αφήσει ικανοποιημένους όλους... ελπίζω μέχρι τα μέσα Ιουλίου να τα έχουμε ready...
όσο για τις σπουδές... χμμμ... ένα έχω να πω και κάποιοι από το team θα συμφωνήσουν πολύ φαντάζομαι... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ!!!!! Αυτά τα ολίγα _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
ετοιμάζουμε ωραίο release που ελπίζουμε να σας αφήσει ικανοποιημένους όλους... ελπίζω μέχρι τα μέσα Ιουλίου να τα έχουμε ready...
Η ομάδα σας είναι φοβερή κάνετε τέλεια δουλειά(μου αρέσει ιδιαίτερα το καραόκε αρχής) ανυπομονώ για νέο release σίγουρα θα είμαστε ικανοποιημένοι!! _________________
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 26, 2008 1:26 pm
Τίτλος:
Daaaaarrrrk.... ενα ευχαριστω δε θα πεις;;; Όντως το καραόκε είναι πολύ πολύ ωραίο!!! _________________
Γαμώ το διδακτορικό
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 26, 2008 11:25 pm
Τίτλος:
ποιος είναι ασυγχώρητος;;; εγώ που του φώναξα, ή αυτός που άργησε να ευχαριστήσει;;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! αυτό έχω να πω εγώ... απαιτώ την άμεση διαγραφή και των 2!!! εεε... και μετά τι καραόκε θα μπει;;; darkphoenix γυρνα πισωωωωω.... ποιος θα συντονίζει και θα κάνει encode;;; εεεε... μπορώ να μείνω κι εγώ παρακαλώ;;; εεεε;;; εεε φανταστηκέ shiroikage sama;;; να το πάρω πίσω;;; _________________
Γαμώ το διδακτορικό
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας