Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 26 Νοέ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 31, 2007 12:17 pm
Τίτλος:
|
|
|
1)Final Fantasy VII
2)Final Fantasy VI
Τα υπόλοιπα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν. Εντάξει και το IX καλό ήτανε και το X αλλά όχι κορυφαία.
Σίγουρα πάντως το χειρότερο 3D Final Fantasy ήτανε το X-2 και μετά το VIII (ΙΜΗΟ)
Το XII δεν το έχω παίξει ακόμη και σκονίζεται στο ράφι. Και βλέπω να σκονίζεται για πολύ καιρό ακόμη 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιούλ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Φεβ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 6:33 pm
Τίτλος:
|
|
|
εγώ πιστεύω πως το FF VII ειναι το καλύτερο.
ήταν το πρώτο RPG που έπαιξα(στα 9 μου)
και έως τώρα το έχω ολοκληρώσει 8φορές(κάθε φορά έπαιρνα και τα materials/summons/items etc που δεν είχα πάρει της προηγούμενες φορές,την 8η φορά κατάφερα να κάνω gold chocobo και να πάρω το knights of round table η κάπως έτσι λέγετε το summon).
Υ.Σ: FF VIII 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 23, 2008 6:24 pm
Τίτλος:
|
|
|
το ποιο αγαπημενο μου final fantasy ειναι το tactics advance για game boy advance πραγματικα το σεναριο του παιχνιδιου με μαγεψε! _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Νοέ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάι 04, 2008 10:33 am
Τίτλος:
|
|
|
IX ρεεεεεεε IX for evah απλά όνειρο
http://www.youtube.com/watch?v=8P_y7Z77QiM
Το παραπάνω video αφιερομένο σε όλους τους FF fans  _________________
As long as there is trust, there is betrayal.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Μάι 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Ιούν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 09, 2008 3:04 pm
Τίτλος:
|
|
|
1) FFVI
2) FFVIII
3) FFX
Το ΧΙΙ δεν με ενθουσιασε, αλλα ειναι καλο. Το 7 δεν ξερω γιατι αρεσει σε τοσους πολλους ανθρωπους, εχω παιξει λιγο και δεν λεω πως δεν ειναι καλο, αλλα προτιμω με τα χιλια το 6, το 8 και το 10. Το 10 το εχω ξεσκισει με τον αδερφο μου στην κυριολεξια, πανω απο 150 ωρες.
Και ο Φαντομ Ντακ (γουσταρω πολυ τα κομικ του) εχει δικιο (βλεπε το post του στην πρωτη σελιδα). Πριν το 7 υπηρχαν και αλλα, μπορει και καλυτερα FF, 6 π.χ.
Οσον αφορα το 7, νομιζω πως το εχουν παρακανει με ολα τα sequels, prequels, ουτε που ξερουν τι εχουν βγαλει. Παρομοια βλακεια της Square (Square-Enix τωρα) το FFX-2. Χαλασαν το φοβερο τελος του 10, το οποιο παρεπιπτοντος, ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα διοτι εισηγαγε τα FF στο PS2, που σημενει καλυτερα γραφικα και περισσοτερες δυνατοτητες. _________________
Και ναι, μ' αρέσουν τα Pokemon...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Μάι 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 05, 2008 11:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
Arnes Jr έγραψε:
|
Το 7 δεν ξερω γιατι αρεσει σε τοσους πολλους ανθρωπους, εχω παιξει λιγο και δεν λεω πως δεν ειναι καλο, αλλα προτιμω με τα χιλια το 6, το 8 και το 10.
|
Οταν λες "εχεις παιξει λιγο" μεχρι που εννοεις; Το εχεις τελειωσει το 1o CD τουλαχιστον; Εχει ΠΟΛΥ ιστορια. Απο την αλλη, θεμα γουστου ειναι. Εμενα π.χ. δε μου αρεσε και τοσο το το 8 (κυριως απο θεμα χειρισμου, αλλα και η ιστορια λιγακι σε σχεση με αλλα). Αλλα το επαιξα ολο.
Arnes Jr έγραψε:
|
Οσον αφορα το 7, νομιζω πως το εχουν παρακανει με ολα τα sequels, prequels, ουτε που ξερουν τι εχουν βγαλει.
|
Εσυ δηλαδη αμα ειχες μια μεγαλη εταιρια και ενα παιχνιδι με τοσο κοσμο fans δε θα ηθελες να το εκμεταλλευτεις  Σε αυτην την περιπτωση ισχυει η εξισωση fans+sequels=money.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιούν 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Απρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 06, 2008 4:28 pm
Τίτλος:
|
|
|
FFVII φυσικα!!Εχω παιξει απο τo I μεχρι το Χ-2 και ψηφιζω το VII δαγκωτο!!!Καλο και το VIII αλλα αν(και παλι ΑΝ!)υπηρχε δευτερη θεση στα FF εγω θα ψηφιζα το Χ!  _________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
I know of no reason, why the gun powder treason should ever be forgot..
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Ιούν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 06, 2008 7:17 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παράθεση:
|
Οταν λες "εχεις παιξει λιγο" μεχρι που εννοεις; Το εχεις τελειωσει το 1o CD τουλαχιστον; Εχει ΠΟΛΥ ιστορια. Απο την αλλη, θεμα γουστου ειναι. Εμενα π.χ. δε μου αρεσε και τοσο το το 8 (κυριως απο θεμα χειρισμου, αλλα και η ιστορια λιγακι σε σχεση με αλλα). Αλλα το επαιξα ολο.
|
Εχω παιξει λιγο απο το πρωτο δισκο και εχω δει ενα φιλο να παιζει στον δευτερο και στον τριτο δισκο, δικιο εχεις, θεμα γουστου ειναι, αλλα μαλλον δεν εχω παιξει αρκετα για να το κρινω...
Παράθεση:
|
Εσυ δηλαδη αμα ειχες μια μεγαλη εταιρια και ενα παιχνιδι με τοσο κοσμο fans δε θα ηθελες να το εκμεταλλευτεις Σε αυτην την περιπτωση ισχυει η εξισωση fans+sequels=money.
|
Τbh, ναι, μαλλον θα εκανα το ιδιο, απλα τα πιο πολλα sequels/prequels του FFVII δεν ηταν με καμια δυναμη οσο καλο ειναι το 7 (ναι, δεν εχω παιξει πολυ αλλα σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο τα sequels/prequels  ) _________________
Και ναι, μ' αρέσουν τα Pokemon...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|