|
Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 12 Ιαν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 07, 2008 11:30 am
Τίτλος:
|
|
|
|
kgot έγραψε:
|
αριστερό sharingan -> tsukuyomi
δεξί sharingan -> amaterasu
|
Λες ο Naruto να έχει tsukuyomi τώρα?? Λολ Δεν είναι παράλογο αν σκεφτείς ότι οι δυνάμεις του Itachi προέρχονταν κυρίως από το sharigan του.. τι άλλο να του έδωσε?
Μου θυμίζεις τι κάνει το tsukuyomi? _________________

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Απρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 07, 2008 11:57 am
Τίτλος:
|
|
|
|
pouka έγραψε:
|
|
kgot έγραψε:
|
αριστερό sharingan -> tsukuyomi
δεξί sharingan -> amaterasu
|
Λες ο Naruto να έχει tsukuyomi τώρα?? Λολ Δεν είναι παράλογο αν σκεφτείς ότι οι δυνάμεις του Itachi προέρχονταν κυρίως από το sharigan του.. τι άλλο να του έδωσε?
Μου θυμίζεις τι κάνει το tsukuyomi?
|
Σε παγιδεύει σε ένα genjutsu και σε βασανίζει για μέρες....
Αν και αν το πάρει ο Naruto, μόνο μ@λ@κίες θα κάνει. Δεν το έχει μέσα του το παλικάρι. Παραείναι αγαθός.
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Ιαν 2007

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 07, 2008 5:49 pm
Τίτλος:
|
|
|
Μια και δεν το σχολίασε κανείς ας το θίξω εγώ..
Προσέξατε στο flashback όταν ο Itachi έκανε στον μικρό Sasuke το tsukuyomi και αυτός έβγαλε sharingan?Δηλαδή ο Sasuke το είχε ενεργοποιήσει από τότε και μετά για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του επειδή προσπαθούσε να διαγράψει αυτή την μνήμη ξέχασε ότι είχε ενεργοποιήσει το sharingan?
Επίσης πάντα ήθελα να μάθω πως το head protector του Itachi είχε μια χαρακιά (βασικά όλων των akatsuki έχει μια χαρακιά)Ήλπιζα ότι όταν του πέταξε τα kunai ο Sasuke θα ήταν αυτός που είχε προκαλέσει την χαρακιά αλλά τζίφος..
Εγώ πιστεύω πως ο Itachi έδωσε στον Naruto κάποια δύναμη στο να αντισταθεί στο sharingan του Sasuke.Μάλιστα θα έλεγα ότι του έδωσε τα MS του.Για σκεφτείτε όταν θα τελειώνει το manga όπου θα δούμε κλασσικά the ending battle Naruto vs Sasuke να πετάξει ο Naruto τα MS του Itachi..Ο Sasuke θα δει τα μάτια του αδερφού του και μπλα μπλα..Αλλά από την άλλη ο kishi μόνο προβλέψιμος δεν είναι.
Με τον Kisame τι έγινε???Ο Suigetsu πάντως δεν έχει το σπαθί του άρα να είναι ζωντανός?
Και πάνω σε τι κάθεται ο Sasuke?(με 6 ή 8 πόδια είναι?Να κάνει summon καμιά αράχνη?)
Όπως πάντα ένα εκπληκτικό chapter
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Οκτ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 07, 2008 6:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
Μπορεις να στειλεις το link που δειχνει το σαρινγκαν του Σασουκε οταν ηταν μικρος που ειδες ????? _________________ Why is it drug addicts and computer afficionados are both called users?

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 07, 2008 8:19 pm
Τίτλος:
|
|
|
Συμφωνω....Για να εχεις Σαρινγκαν ο μονος τροπος ειναι η να γεννηθεις με αυτα η η μεταμοσχευση αλλα Κακασι....Και ο μονος λογος που ο Σασουκε εριξε αματερασου ειναι οτι ειχε σαρινγκαν.... _________________ Why is it drug addicts and computer afficionados are both called users?

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 08, 2008 2:51 am
Τίτλος:
|
|
|
|
devilmanson έγραψε:
|
| δεν ειναι αναγκη και η δυναμη που εδωσε να ειναι για τα ματια!!!!
|
οοο yes it is...
μην ξεχνάμε ο itachi ήδη πολέμησε μία φορά με τον "καινούργιο" ναρούτο (όταν πήγε να σώσει τον Gaara) και είδε την αδυναμία του δεύτερου... οπότε και εγώ συμφωνώ για το genjustsu
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Απρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 08, 2008 6:59 am
Τίτλος:
|
|
|
|
ZERO_SEQUENCE έγραψε:
|
|
devilmanson έγραψε:
|
| δεν ειναι αναγκη και η δυναμη που εδωσε να ειναι για τα ματια!!!!
|
οοο yes it is...
μην ξεχνάμε ο itachi ήδη πολέμησε μία φορά με τον "καινούργιο" ναρούτο (όταν πήγε να σώσει τον Gaara) και είδε την αδυναμία του δεύτερου... οπότε και εγώ συμφωνώ για το genjustsu
|
Και εγώ συμφωνώ. Genjutsu immunity θα του έδωσε. Τι άλλο να μπορεί να του δώσει; Αναρωτιέμαι πως θα προστατευτεί ο Naruto από το Amaterasu το οποίο δεν είναι genjutsu....
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2006
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 08, 2008 2:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
crankdim έγραψε:
|
| Μπορεις να στειλεις το link που δειχνει το σαρινγκαν του Σασουκε οταν ηταν μικρος που ειδες ?????
|
http://www.onemanga.com/Naruto/403/10/
Εδώ στα τελευταία 3 καρέ ο Sasuke τρώει το tsukuyomi ΄(κλασική σκηνή που την είχαμε δει πόσες φορές στα flashbacks) όπου έχει τα ωραία μαύρα μπιρμιλώτικα ματάκια του.
Αλλά στην επόμενη σελίδα πάρε το sharingan στο μάτι γαρίδα..
http://www.onemanga.com/Naruto/403/11/
Από το zoom θα έλεγα ότι έχει μόνο ένα από αυτά τα yin-yang σχήματα σε κάθε μάτι.Εκτός και αν το δεξί έχει 2 και το αριστερό 1. _________________
.:: My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 13, 2008 4:16 pm
Τίτλος:
|
|
|
Βγήκε!! http://www.onemanga.com/Naruto/404/
Akatsuki και Sasuke μαζί δεν είναι καλός συνδυασμός... της τρελής θα γίνει πάλι.
Αν κατάλαβα καλά ο Madara θα δώσει ένα tailed beast Sasuke? Αν και δεν μου αρέσει αυτή η εξέλιξη θα έχει ενδιαφέρον τώρα που ο Naruto έχει κάτι από Uchiha μέσα του.
Και γιατί πρέπει πάντα κάποιος να εκμεταλλεύεται το Sasuke? Τον κάνει να μοιάζει ηλίθιος... και με τσαντίζει..
Α! Και λέτε τώρα τα βατράχια να πάνε με τον Naruto? Ίσως ο Jiraya τον όρισε διάδοχο ή κάτι.. είναι μια σκέψη. _________________

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|