Κανενας δεν ειδε το νεο επεισοδιο; Μιλαμε ισως για ενα απο τα καλυτερα φιλλερς ever.Πολυ καλο και αρκετα ενδιαφερον και μου αρεσει που οι αντιπαλοι εχουν ενδιαφεροντα jutsus και εχουν και καποια λογικη...
Κανενας δεν ειδε το νεο επεισοδιο; Μιλαμε ισως για ενα απο τα καλυτερα φιλλερς ever.Πολυ καλο και αρκετα ενδιαφερον και μου αρεσει που οι αντιπαλοι εχουν ενδιαφεροντα jutsus και εχουν και καποια λογικη...
Τι να σου πω...έχω τρελαθεί με τα επεισόδια.... ...μπα...δεν νιώθω... _________________ Arvendui for President
Απο ότι φαίνεται θα είναι σύντομο filler ( ),
7 ή 8 EPPS ακόμα με τα rematch που θα κερδίσουν οι "καλοί "
οπότε περίπου 2 μήνες...
Το θέμα είναι ότι στο επόμενο κανονικό arc ξεκινά ουσιαστικά το shippuuden.
Επειδή εδώ και πολύ καιρό διαβάζω το manga δεν με νοιάζει και πολύ τι γίνεται στο anime. Απλά βλέπω και το anime για να βλέπω πως μεταφέρετε το manga.
Πάντως γέλασα αρκετά με το 62, και γενικά όλο το filler story μου αρέσει. Τουλάχιστον ξεπεράσαμε εκείνα τα απίστευτα καρέ τον 4sec ανά 1 λεπτό. _________________
Ένταξη: 09 Μάι 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 14, 2008 11:29 am
Τίτλος:
Τι σκατά εκάναν πάλι οι DB(ΖΩΑ).....έχουν στην σελίδα τους το 63 επεισόδιο αλλά όταν το κατέβασα και το έβαλα να πέξει και μου βγήκε ένα επείσοδιο του Soul Eater.....
Να υποθλεσω ότι όλο αυτό είναι κάποια από τις τόσο μα τόσο επιτυχημένες φάρσες των DB(ΖΩΑ)???????? _________________
Τι σκατά εκάναν πάλι οι DB(ΖΩΑ).....έχουν στην σελίδα τους το 63 επεισόδιο αλλά όταν το κατέβασα και το έβαλα να πέξει και μου βγήκε ένα επείσοδιο του Soul Eater.....
Να υποθλεσω ότι όλο αυτό είναι κάποια από τις τόσο μα τόσο επιτυχημένες φάρσες των DB(ΖΩΑ)????????
fratzola εσύ φταίς που την πατάς. Αυτή την εβδομάδα δεν βγήκε επεισόδιο. Πως το ξέρω;
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας