Ένα φιλαράκι μου έστειλε το παρακάτω e-mail.
Μήπως μπορείτε να τον βοηθήσετε; (εγώ δεν κατάλαβα ποιο ψάχνει)
Παράθεση:
................
loipon, psaxno ena kinoumeno sxedio kai exo spasei to kefali mou, den mporo na to vro me tipota.
To evlepa mikros sto tv serres kai ta mona pragmata pou thimamai einai:
1) Itan 2 omades anthropon oi kaloi kai oi kakoi (prototypo...)
2) Oloi tous eixan oximata ta opoia metalsotan, gia paradeigma o arxigos ton kalon eixe ena kokkino sport autokinito to opoio anoigan oi portes tou orizontia pros ta pano kai petouse, kai o arxigos ton kakon eixe ena mple elikoptero to opoio mazeve tou elikes kai ginotan aeroplano
3) H omada ton kalon den itan standard. O arxigos ton kalon eixe ena ipologisti o opoios analoga me tin fisi tis apostolis dialege tous katalilous praktores oi opoioi eixan ta katallila oximata. Oloi oi kaloi itan praktores didali kanonika ekanan alli douleia kai opote xreiazotan etrexan gia tin ypiresia...
4) O arxigos ton kalon eixe ena paidi agori
5) Ta gegonota diadramatizontan stin gi
Den thimamai kati allo!
An xereis kati se parakalo voithise me giati den tin palevo mou kolise tora sto mialo kai goustaro na to xanado...
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 10, 2008 1:12 am
Τίτλος: Re: ερώτηση.
constantinet έγραψε:
hi! sorry αν δεν έπρεπε να ρωτήσω εδώ γι' αυτό αλλά ελπίζω να μην κάνω λάθος.
απλά θυμήθηκα ότι όταν ήμουν μικρός έβλεπα μία παιδική σειρά, με μικρά αυτοτελή επεισόδια, που το καθένα από αυτά ήταν μιά ιστοριούλα που περνούσε ηθικά μηνύματα ή για να το θέσω αλλιώς ήταν σαν να διηγούταν κάποιος με τη βοήθεια εικόνων διάφορες παροιμίες δεν ξέρω τι άλλο να πώ για να γίνω ποιο κατατοπιστικός αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι και πολλά. πάντως είχε να κάνει με ιστοριούλες που μαθαίναμε και στο δημοτικό, όπως πχ. με τον μύδα κτλ. θα ήθελα πολύ πάντως να μάθω αν κάποιος άλλος κατάλαβε για ποιο ακριβώς μιλάω, και να γράψει και εκείνος τι θυμάται μπας και καταφέρουμε να βρούμε τίποτα
sorry αν σας κούρασα και χωρίς να σας έρχεται κάτι στο μυαλό
Το είδα από την πρώτη μέρα το Post σου αλλά σήμερα μέσα στο λεωφορείο σκέφτηκα το επεισόδιο που είπες με το Μίδα και μου ήρθε...Λοιπόν, η ίδια ομάδα που είχε κάνει τη Φρουτοπία,Του κουτιού τα παραμύθια,το κάπου κάπως κάποτε, είχε δημιουργήσει και αυτή τη σειρά που λες...Δύσκολο να τη βρεις μιας και δε θυμάσαι τον τίτλο (εγώ δεν τον έχω καν στο μυαλό μου.Απλά θυμάμαι ότι το έβλεπα)...Ίσως κάποιος αν του δώσεις τα στοιχεία αυτά να καταλάβει περισσότερα...Ελπίζω να έβαλα κάτι παραπάνω γι' αυτούς που θα προσπαθήσουν να θυμηθούν...Αν όχι συγγνώμη!
Ψάξε λίγο στο mabrida.gr...Είναι ένα site σχετικό με τις εκπομπές αυτές και ίσως βρεις κάτι
Και εγω ψαχνω ενα anime αρκετα παλιο...Το μονο που μπορω να θυμηθω ειναι οτι καποια κοπελα φορουσε ενα στεμμα στο κεφαλι και της εδινε την δυνατοτητα να τηλεμεταφερθει.αν ξερει κανεις τπτ..
Φίλε GoneWithTheSin, αυτό που λές, ίσως είναι το Nayuta, ταινία του 1986. Δες εδώ για επιβεβαίωση http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4356
Το έψαχνα κι εγώ παλιότερα.Έψαξα λίγο τώρα να δώ αν υπάρχει torrent ακόμα, αλλά υπάρχει μόνο σε raw μορφή, χωρίς υπότιτλους και πάλι πιθανότατα δε λειτουργεί πια. Εγώ το είχα κατεβάσει παλιότερα, αλλά σε αυτή τη μορφή που σου είπα χωρίς υπότιτλους.Το ξαναείδα κιόλας σ'αυτή τη μορφή.Προφανώς δεν κατάλαβα πολλά πράγματα αλλά χάρηκα που το είδα ξανά.
Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο, αλλά οι εξωγήινοι ήταν πράσινοι όλοι με στέμμα κι έπαιρναν τη μορφή των ανθρώπων, τους οποίος τους έδειχνε τότε πράσινους και αυτούς. Το στέμμα της, η κοπέλα, το πήρε από ένα αγόρι με μακριά μαλ΄λιά που αν θυμάμαι καλά μετά ηγείται των εξωγήινων.
Γράψε μου να μου επιβεβαιώσεις αν όντως είναι αυτό που λέω.οκ;Και αν όντως είναι αυτό, αλλά δεν το βρείς να το κατεβάσεις, μπορώ να σου το στείλω.
Τα λέμε!
Εγω ψαχνω Getter Robo G & Getter Robo Go ξερει κανενας που μπορω να τα βρω? Τα εχει κανενας να μου τα γραψει??
Ποιον πρεπει να σκοτωσω τελικα για να τα βρω αυτα τα ανιμε!!
Τα ψαχνω εδω και ενα μισι χρονο... θα βαλω τα κλαμματα στο τελος _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Λένε ότι το καλύτερο release για το NGE το έχουν κάνει οι zx (εγώ αυτό έχω)
Όμως δεν έχω δει και από άλλους για να σου πω αν όντως ισχύει...
@manime: Τι μου θύμησες τώρα ρε φίλε!!!
Αυτό το anime το είχα δει πολύ μικρός θυμαμαι και είχα τρομάξει πολύ!
Μου φαίνεται ότι ήταν μεταγλωτισμένο τότε αλλά δεν είμαι σίγουρος...
Είχες δίκιο ότι το torrent του raw δεν ζει πια. Αν το έχεις ανέβασε το αν
μπορείς.
ΤΗΧ!!
hi! sorry αν δεν έπρεπε να ρωτήσω εδώ γι' αυτό αλλά ελπίζω να μην κάνω λάθος.
απλά θυμήθηκα ότι όταν ήμουν μικρός έβλεπα μία παιδική σειρά, με μικρά αυτοτελή επεισόδια, που το καθένα από αυτά ήταν μιά ιστοριούλα που περνούσε ηθικά μηνύματα ή για να το θέσω αλλιώς ήταν σαν να διηγούταν κάποιος με τη βοήθεια εικόνων διάφορες παροιμίες δεν ξέρω τι άλλο να πώ για να γίνω ποιο κατατοπιστικός αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι και πολλά. πάντως είχε να κάνει με ιστοριούλες που μαθαίναμε και στο δημοτικό, όπως πχ. με τον μύδα κτλ. θα ήθελα πολύ πάντως να μάθω αν κάποιος άλλος κατάλαβε για ποιο ακριβώς μιλάω, και να γράψει και εκείνος τι θυμάται μπας και καταφέρουμε να βρούμε τίποτα
sorry αν σας κούρασα και χωρίς να σας έρχεται κάτι στο μυαλό
Το είδα από την πρώτη μέρα το Post σου αλλά σήμερα μέσα στο λεωφορείο σκέφτηκα το επεισόδιο που είπες με το Μίδα και μου ήρθε...Λοιπόν, η ίδια ομάδα που είχε κάνει τη Φρουτοπία,Του κουτιού τα παραμύθια,το κάπου κάπως κάποτε, είχε δημιουργήσει και αυτή τη σειρά που λες...Δύσκολο να τη βρεις μιας και δε θυμάσαι τον τίτλο (εγώ δεν τον έχω καν στο μυαλό μου.Απλά θυμάμαι ότι το έβλεπα)...Ίσως κάποιος αν του δώσεις τα στοιχεία αυτά να καταλάβει περισσότερα...Ελπίζω να έβαλα κάτι παραπάνω γι' αυτούς που θα προσπαθήσουν να θυμηθούν...Αν όχι συγγνώμη!
Ψάξε λίγο στο mabrida.gr...Είναι ένα site σχετικό με τις εκπομπές αυτές και ίσως βρεις κάτι
Ευχαριστώ φίλε! τι να πώ...?! μακάρι κάποιος άλλος να γνωρίζει περισσότερα και να μας βοηθήσει
ψάχνω ένα συγκεκριμένο anime/manga(δεν ξέρω ακριβώς τι ήταν) το οποίο παίχτηκε κατά καιρούς και σε κάποια κανάλια της ελληνικής TV..
Η Ιστορια έχει σχέση με ένα κοριτσάκι το οποίο είναι ερωτευμένο με ένα άγορί τις περιπέτειες της κτλ...κωμικοτραγικές καταστάσεις ακολουθούν
το χαρακτηριστικό είναι πως το κοριτσάκι έχει δύο ρομποτακια(ένα μπλέ και ένα ροζ τα διορθώνει/τα φτιάχνει κτλ..αυτά μιλάνε-πετάνε-εχουν και καρδούλες πάνω τους lol)
..ενώ το αγόρι έχει μηχανή (enduro) και γενικά έιναι τυπάς κτλ...
ψάχνω ένα συγκεκριμένο anime/manga(δεν ξέρω ακριβώς τι ήταν) το οποίο παίχτηκε κατά καιρούς και σε κάποια κανάλια της ελληνικής TV..
Η Ιστορια έχει σχέση με ένα κοριτσάκι το οποίο είναι ερωτευμένο με ένα άγορί τις περιπέτειες της κτλ...κωμικοτραγικές καταστάσεις ακολουθούν
το χαρακτηριστικό είναι πως το κοριτσάκι έχει δύο ρομποτακια(ένα μπλέ και ένα ροζ τα διορθώνει/τα φτιάχνει κτλ..αυτά μιλάνε-πετάνε-εχουν και καρδούλες πάνω τους lol)
..ενώ το αγόρι έχει μηχανή (enduro) και γενικά έιναι τυπάς κτλ...
Κατα πάσα πιθανότητα εννοείς την Φραουλένια αν θυμάμαι καλά.Μη με ρωτήσεις Jap τίτλο ,δεν έχω ιδέα.
Όσο για το M.A.S.K δεν κυκλοφόρησαν πολλά επισόδια στην Ελλάδα,έχω μόλις 4 με ελληνικό Dub,τα υπόλοιπα στα Γερμανικά.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας