Όντως πολύ καλό το 79. Μαθαίνουμε σιγά σιγά (μήνα παρά μήνα...) τι παίζει με την οργάνωση. Βέβαια νομίζω πως όλοι μας την είχαν ψιλιαστεί πως κάτι παίζει με την οργάνωση... ...θα δείξει η συνέχεια... _________________ Arvendui for President
Καλά και η Miria που τα έμαθε όλα;
Και γιατί δεν έλεγε τίποτα τόσο καιρό;
Στην τελική πως της ήταν τόσο εύκολο να διαβάσει τα μυστικά αρχεία της οργάνωσης;
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 07, 2008 12:45 pm
Τίτλος:
Εγώ δεν τρελάθηκα πάντως.Και εμένα μου φάνηκε λίγο παράξενο που η Miria τα ήξερε όλα χαρτί και καλαμάρι.Κανονικά θα έπρεπε να έχω ανατριχίασει από το βάρος των αποκαλύψεων αλλά το chapter δεν μου προκάλεσε αυτή τη δραματική κορύφωση.
Κανονικά θα έπρεπε να έχω ανατριχίασει από το βάρος των αποκαλύψεων αλλά το chapter δεν μου προκάλεσε αυτή τη δραματική κορύφωση.
Όπως είπα και πριν εμένα μου άρεσε αρκετά το Chapter. Από την άλλη σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου. Ένας λόγος που ξενερώνεις (ίσως και γενικά με το Manga) είναι το γεγονός ότι βγαίνει μία φορά το μήνα. Βλέπεις ένα τσάπτερ έτσι και έτσι. Περνάει ένας μήνας και μετά έρχεται το επόμενο. Προφανώς ξέχασες τα προηγούμενα. Δεν θα σου κάνει και τρομερή εντύπωση. Για να σου πω την αλήθεια είδα πρώτα τα προηγούμενα 7 τσάπτερ και μετά είδα το 79. Έτσι όπως τα είδα συνεχόμενα ήταν αρκετά καλό. _________________ Arvendui for President
+Ότι δεν έδειξε κάτι που δεν ήταν αναμενόμενο, ίσως μόνο το ότι ο Raki φαίνεται πιο Badass από όσο τον περιμέναμε. _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 07, 2008 5:32 pm
Τίτλος:
Ναι ok καλό ήταν.Τουλάχιστον τώρα θα μπορούν να κάνουν sex.Anyways όσο και να το προσπαθεί ο Raki αν δεν έχει κάνει και αυτός καμιά yoma energy δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στην Clare σε μάχη.Ίσως το μόνο του ατού είναι ότι δεν θα μπορούν να τον αντιλαμβάνονται τα yoma (εκτός και αν τον μυρίζουν..) _________________
Έλα ήρθα!
Βασικά το γεγονός ότι ο Raki έγινε imba τον κάνει ακόμα πιο αντιπαθή σε εμένα!
Πάντως υπάρχουν ορισμένα ερωτήματα:
Είναι η κοπέλα η Priscilla? Αν ναι, τότε ο Raki γνωρίζει ότι είναι awakened? Και αν το γνωρίζει, γιατί παραμένει με το μέρος της και του Isley?
Τέλος, ο Raki θέλει όντως να επανασυνδεθεί με την Clare ή μήπως να περιμένουμε μια επική μάχη μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων?
Δεν είναι πολυ μικροκαμωμένο το κοριτσάκι για να είναι η Priscilla?
Η παρουσία του Raki μπορώ να πω ότι με χάλασε. Σε όλο το anime παρακάλαγα να πεθάνει για να σταματήσει το κλάμα και τώρα είναι πάλι εδώ? Γιατί γμτ?
Αυτό που είπε επίσης η Miria δεν ειναι σε αντίφαση με όσα ξέραμε παλιότερα για τους άντρες Claymore?
Επίσης είμαι μόνο εγώ που βλέπω ότι κάτι λείπει από την Galatea ακόμα???
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας