PS : Να ξέρετε βγήκε σήμερα και το 14 επεισόδιο από Ani-kraze οπότε gogo Lexalkon, Madarb και cia.
Αυτά είναι τα re-releases σε DVD.
Η σειρά έχει τελειώσει, αλλά εμείς τα βγάζουμε αργά γιατί χρησιμοποιούμε τα DVD που βγαίνουν ακόμα, 2 επς το μήνα. Συν ότι έχουμε εξεταστική και είμαστε στον πάγο αυτή τη στιγμή.
Από Μάρτιο έχετε να δείτε πολλά... _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
PS : Να ξέρετε βγήκε σήμερα και το 14 επεισόδιο από Ani-kraze οπότε gogo Lexalkon, Madarb και cia.
Αυτά είναι τα re-releases σε DVD.
Η σειρά έχει τελειώσει, αλλά εμείς τα βγάζουμε αργά γιατί χρησιμοποιούμε τα DVD που βγαίνουν ακόμα, 2 επς το μήνα. Συν ότι έχουμε εξεταστική και είμαστε στον πάγο αυτή τη στιγμή.
Από Μάρτιο έχετε να δείτε πολλά...
A ok δε τό'ξερα. Καλή εξεταστική τότε και με το καλό από Μάρτιο.
Πάντως χλωμό να περιμένω θα τα δω πρώτα μια φορά στα αγγλικά (13-26) μόνο και μόνο επειδή έχω κολλήσει άσχημα και δε θα αντέξω να μην τα δω όλα σύντομα. Από μήνα τα ξαναβλέπω σε gr όταν βγουν _________________ My swords are said to instill in their
wielders the urge to kill, once they grip the hilt.
In the end, they are demonic swords.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.
...Συνέχεια από την ανακοίνωση των πεισοδίων 13-15
Τα επεισόδια από εδώ και στο εξής θα είναι softsub. Επίσης έχουν γίνει αλλαγές στα φίλτρα του avisynth script για την ακόμη καλύτερη απόδοση της εικόνας. Έχουν ακόμα ξεκινήσει διαδικασίες ώστε και τα πρώτα επεισόδια (01-12) να ξαναβγούν σε μορφή softsub και με το βελτιωμένο φιλτράρισμα, διόρθωση των όποιων τυπογραφικών και επανεξέταση χρονισμών.
Παραθέτω σε μορφή spoiler μερικές εικόνες για να πάρετε μια γεύση. Αν δεν βλέπετε κάτι παρόμοιο έστω στις οθόνες σας τότε κάτι δεν κάνετε σωστά
Απλά respect !! Περιμέναμε καιρό αλλά άξιζε τον κόπο άλλωστε δεν είστε robots αλλά άνθρωποι και έχετε κι άλλες υποχρεώσεις.
Άπειρα Thanx για τα νέα releases, και extra για το ανέβασμα του πήχη της ποιότητας. Συνεχίστε έτσι, καλή υπομονή και δύναμη!
PS : Εξακολουθεί να είναι για μένα το καλύτερο με διαφορά, fantasy series. _________________ My swords are said to instill in their
wielders the urge to kill, once they grip the hilt.
In the end, they are demonic swords.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.
Πως και πως τα περιμενα! Με το ζορι κρατιομουνα να μην το συνεχισω με Αγγλικους υποτιτλους.
Ευχαριστω πολυ παιδια, εντυπωσεις αυριο. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Και εγω μπορω να πω οτι η ωρα ειναι 2 38 και τα κατεβαζω αυτη τη στιγμη! ... ,γιανα μην πω οτι θα περιμενω να κατεβουν για να τα δω! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ!!!! _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Και εγω μπορω να πω οτι η ωρα ειναι 2 38 και τα κατεβαζω αυτη τη στιγμη! ... ,γιανα μην πω οτι θα περιμενω να κατεβουν για να τα δω! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ!!!!
Όχι να χάνετε και τον ύπνο σας!!! Γρήγορα στο κρεβάτι
Σας ευχαριστούμε όλους παιδιά. Όπως είπα ελπίζω να τα ευχαριστηθείτε ακόμα περισσότερο τα επεισόδια από εδώ και πέρα... Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!! _________________
Και μάλιστα είμαστε και μεις εδώ για να σιγουρευτούμε επί αυτού!
Καλές προβολές.
Ελπίζω να αρέσουν, γιατί ενώ αργοπορημένα, ήταν πολύ πιο δουλεμένα συνολικά από προηγούμενα releases.
Ο Λεξ ειδικά έκλεινε υπερωρίες στο πισί...ευτυχώς που υπάρχει και η τηγανιά δηλαδή! _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Λοιπον... Εχω δει το πρωτο απο τα 3 καινουργια επεισοδια, και μπορω να πω οτι οι βελτιωσεις ειναι ορατες.Θα σταθω μονο σε ενα σημειο, που θεωρω οτι ηταν το μονο αδυνατο σημειο των 12 πρωτων επεισοδιων. Η ποιοτητα του βιντεο (προφανως το encoding) εδωσε καταπληκτικα αποτελεσματα στις σκοτεινες σκηνες. Δεν ειδα ουτε ενα flickering! Στα πρωτα 12, σε αρκετα πολυ σκοτεινα σημεια, η αποδοση δεν ηταν και η τελεια, τωρα ομως
Ευχαριστω πολυ ολη την ομαδα για το καταπληκτικο release
Παρεπιπτοντως, ειναι μια απο τις καλυτερες σειρες που εχω παρακολουθησει.
Γενικα, αν εξαιρεσουμε τα sci-fi "ψυχεδελικου" χαρακτηρα (Ergo Proxy, Serial Experiments Lane) οι σειρες εποχης που επικεντρωνουν στο φολκλορικο στοιχει, ειναι οι αγαπημενες μου (αν και τωρα τελευταια "κολλαω" με κατι αισθηματικα τυπου True Tears, H2O....γιατρε μου ειναι σοβαρο??)
Συγνωμη για το off topic κομματι _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Σ' ευχαριστούμε Nadir για το feedback και για τα καλά σου λόγια . Είναι ενθαρρυντικό να ακούμε ότι τελικά η προσπάθεια και οι αλλαγές είχαν θετική απόδοση. Ήταν μερικά ακόμα σημεία στα αρχικά επεισόδια που κάθε φορά που τα έβλεπα βλαστημούσα την απειρία μου και ανικανότητα να τα διορθώσω. Τώρα πιστεύω είναι πολύ καλύτερα .
OFF TOPIC Τελευταίες μελέτες έδειξαν ότι η στροφή ενδιαφέροντος σε διαφορετικού είδους anime από τα ως πρόσφατα συνήθη είναι φαινόμενο που εμφανίζει περιοδικότητα και άρα κρίνεται ελάχιστου εώς ανύπαρκτου βαθμού σοβαρότητας. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας