Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Απόψεις-Προτάσεις

Monster project? Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 10 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 14, 2007 11:55 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α οκ thanx!
Raziel ,όταν βρεις κάτι μπορεις να ενημερώσεις please?
Nα ξέρουμε τουλάχιστον ότι υπάρχουν raw
και να ελπίζουμε σε μελλοντικό project της Animeclipse!
Rolling Eyes Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 16, 2007 1:56 pm
Τίτλος:

c_peris έγραψε:
Μάλλον θα ψάχνεις για το καινούργιο μας μοντέλο ανιχνευτή RAW με κωδικό όνομα raziel666. Βρίσκει τα πάντα

Υπερβολές... Embarassed Embarassed Embarassed

mago9 έγραψε:
Α οκ thanx!
Raziel ,όταν βρεις κάτι μπορεις να ενημερώσεις please?
Nα ξέρουμε τουλάχιστον ότι υπάρχουν raw
και να ελπίζουμε σε μελλοντικό project της Animeclipse!
Rolling Eyes Razz

Η αλήθεια είναι ότι δεν ψάχνω raws 24/7/365, παρά όταν μου ζητηθεί για σοβαρό σκοπό, δηλαδή έχει ψιλο-αποφασιστεί κάτι (σύσταση ομάδας). Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος.
Όσο για το Monster, τα έχουμε ξαναπεί...

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 10 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 17, 2007 1:43 pm
Τίτλος:

έχεις τα δίκια σου! Embarassed
Αν αποφασιστεί λοιπόν κάτι εσύ ξέρεις...
Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 12 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2008 5:18 am
Τίτλος:

Λοιπον... Αποψη μου τωρα, αλλα ειναι το καταλληλοτερο anime για project. Ειναι απλα καταπληκτικο, απιστευτα ξεχωριστο και θα ηθελα πολυ να το δω απο animeclipse. Ο υποφαινομενος διατιθεται για μεταφραση, οντας πολυυυ πολυ πεπειραμενος στα αγγλικα (και CPE με A). Επισης, για γερμανικες λεξεις- φρασεις που χρειαζονται για typesetting κλπ. κανενα προβλημα, την εχω τη γλωσσα. Αυτα, και ελπιζω να υπαρξει πολλη διαθεση....
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2008 11:53 am
Τίτλος:

@somnium και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο: για το Monster ισχύουν όλα όσα έχουν ειπωθεί παραπάνω. Sorry, αλλά το πρόβλημα δεν είναι στη μετάφραση, τόσο για το Monster όσο και για οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο project. Γνώσεις Αγγλικών, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν σε όλους λίγο-πολύ...

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 12 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2008 9:33 pm
Τίτλος:

Sorry μπηκα με φορα... Embarassed Που πιστευεις οτι υπαρχουν τα βασικα κενα σε δυναμικο, επειδη κ ενας φιλος μου παιζει να ενδιαφερεται να μπει στη διαδικασια, και ασχολειται με επεξεργασια εικονας κλπ.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2008 10:38 pm
Τίτλος:

Typesetting (photoshop,afx)
Encoding
Quality check(και όχι δεν μπορούν όλοι να κάνουν quality check)
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 29, 2008 2:54 pm
Τίτλος:

Νεότερα για το ''μέτωπο'' του Monster: Cool
Τα raws που κυκλοφορούν δεν είναι και τόσο καλά σε ποιότητα αν τα συγκρίνουμε με την μέση ποιότητα των εκδόσεων της Animeclipse και έχουν και πολύ λίγους seeders οπότε κατεβαίνουν απελπιστικά αργά.
Το λέω επειδή με τεράστια υπομονή και επιμονή τα έχω κατεβάσει. Βέβαια δεν τα λες χάλια και είναι ικανοποιητικά κατά την γνώμη μου σε ποιότητα αν αναλογιστούμε και την σπανιότητά τους.
Ύστερα πρέπει να βρούμε έκδοση με softsubs γιατί αλλιώς θα πρέπει να ζητήσουμε π.χ. από τους Ani-Kraze τα scripts με τους υπότιτλους και τους χρονισμούς ώστε να μην μας πάρει αιώνες η διαδικασία timing! Και εδώ δεν ξέρουμε αν θα μας τα δώσουν.
Μετά έχουμε τις περιπτώσεις με όχι αγγλικούς υπότιτλους αλλά με srt υπότιτλους ή mkv format από όπου μπορούμε να εξάγουμε τους υπότιτλους και να κρατήσουμε τους χρονισμούς.Βέβαια δεν ξέρουμε πάντα αν θα ταιριάζουν οι χρονισμοί με τα raws που θα έχουμε και αν θα μπορέσουμε τελικά να τους ταιριάξουμε.
Αυτές οι περιπτώσεις είναι οι εξής:
Οι Τσέχοι Totan οι οποίοι αν και έχουν δύο εκδόσεις, μία με τσέχικους και μία με αγγλικούς υπότιτλους, οι τσέχικοι είναι σε mkv ενώ οι αγγλικοί είναι hardsubbed.Επίσης ο tracker τους πρέπει να είναι private και ποιος να ξέρει τσέχικα για να κάνει register; Sad
Οι Ουκρανοί -1 οι οποίοι έχουν ουκρανικούς srt υπότιτλους αλλά δεν καταλαβαίνω καθόλου ρώσικα οπότε ούτε και πως θα τους κατεβάσω από το site τους.
Οι Γάλλοι LapouX και mig με mkv και srt αντίστοιχα περιπτώσεις και πηγή video από dvd οπότε ίσως και οι εκδόσεις τους να έχουν πολύ καλή ποιότητα για να κρατήσουμε και το video τους...κάποιος που να ξέρει γαλλικά για να δει πως μπορούμε να αποκτήσουμε τις εκδόσεις τους; Embarassed
Τώρα αν κάποιος ενδιαφέρεται τόσο πολύ και έχει και το ρευστό βρήκα αυτό που είναι και η καλύτερη,πιο εύκολη και γρήγορη λύση...
http://www.discountanimedvd.com/Product-29531-Anime-Monster-Bundle-Special-DVD.asp
Τέλος ας μην ξεχνάμε και τα προβλήματα που έχουν ήδη αναφερθεί στο παρόν τόπικ και ίσως να ισχύουν ακόμα, όπως τον μεγάλο αριθμό ενεργών projects και την εκτενή ιατρική ορολογία του anime που ένας σχετικός με το άθλημα θα πρέπει να δώσει τα φώτα του, όπως ο gpanos που ήδη έχει προσφερθει.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 07 Μάρ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 29, 2008 4:57 pm
Τίτλος:

Εγώ ξέρω γαλλικά αν χρειαστεί, αλλά πάνε τόσα χρόνια που δεν τα έχω χρησιμοποιήσει που σας το προτείνω μόνο σαν τελική λύση! Thumbs UP
Επίσης, έχω κρατήσει links για κάτι περίεργα site με raw torrents. Μια πρώτη ματιά μου έδωσε τα εξής:

Σε μορφή 640x480, DivX511 από τους l33t-raws (και τα 74 επεισόδια):
http://www.l33t-raws.org/bt/list.php?search=monster

Σε μορφή DVD5 Region 2 Video Pal 4:3
Languages Dolby Digital Stereo: Japanese, Spanish
Subtitles Portuguese, Spanish
DVDRemake+DVDSHrink+DVDREbuilder+CCE 9 pass
- Reduction Level for DVD-5: 82,4%
- Overall Bitrate : 5.412Kbs
- Space for Video : 3.818.226KB
- HIGH/LOW/TYPICAL Bitrates: 5.578/1.229/5.412 Kbs
από το site των VAXVA (θέλει register και είδα μόνο 5 DVD, αλλά υποθέτω μπορείτε να βουτήξετε και έτοιμους τους χρονισμούς):
http://bbs.vaxva.com/3257/dvdiso-monster-r2-spa-vol-1-5-pal-sub-por-spa.html

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεστε ακόμα ή πόσο βοηθάνε. Επίσης, το site AsianDVD φαίνεται να είναι εκτός λειτουργίας για το ΣΚ, αλλά υποθέτω μπορείτε να ρίξετε κι εκεί καμιά ματιά... Και για την ιατρική ορολογία, εγώ εδώ είμαι αν χρειαστείτε τίποτα, αν και νομίζω ότι σας έχει καλύψει ο παλαιότερος (και πιο έμπειρος) gpanos. ^_^ Αυτά και καλή τύχη! Ευκαιρία είναι αφού δεν το έχω δει κι εγώ να το δω κατευθείαν με υπότιτλους AnimeClipse! Thumbs UP

Δίνω κατατακτήριες ιαπωνικών στο Διδασκαλείο του ΕΚΠΑ... για να δούμε τι στο καλό έχω μάθει. :P
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 22 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 29, 2008 5:23 pm
Τίτλος:

fingolfin έγραψε:

Τώρα αν κάποιος ενδιαφέρεται τόσο πολύ και έχει και το ρευστό βρήκα αυτό που είναι και η καλύτερη,πιο εύκολη και γρήγορη λύση...
http://www.discountanimedvd.com/Product-29531-Anime-Monster-Bundle-Special-DVD.asp

Τα DVDs είναι Bootlegs, αποφύγετέ τα με κάθε κόστος. Το Monster δεν έχει γίνει licensed στην Αμερική, επομένως δεν κυκλοφορούν original DVDs στο εμπόριο με αγγλικούς υπότιτλους

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 29, 2008 9:59 pm
Τίτλος:

Λοιπόν, είναι άτοπο να μιλάμε για raws και τα συναφή χωρίς να υπάρχει ομάδα να το στηρίξει. Το παρόν κλειδώνεται μέχρι νεωτέρας.

EDIT: Μετά από συνενόηση με τον υπεύθυνο, μπορούμε να πούμε τα εξής: ομάδα για το Monster υπάρχει, δουλεύει με τους ρυθμούς της και όταν υπάρχει κάτι έτοιμο θα το μάθετε. Επίσης, τα raws υπάρχουν κι αυτά και είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρεθεί σε Ανατολή και Δύση.

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Απόψεις-Προτάσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας