Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 05 Μάρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 08, 2008 3:15 am
Τίτλος:
|
|
|
Hi παιδιά! Είμαι νέος στο site, μπήκα βασικά για να βρώ την Candy Candy για μία φίλη, αλλά μάλλον θα την δώ κι' εγώ τελικά
Κι' έτσι λοιπόν βρήκα την ευκαιρία να ρωτήσω εδώ αν θυμάται κάποιος πώς λέγεται και αν υπάρχει πουθενά μία ταινία (ταινία ήταν από ότι θυμάμαι), anime όπου:
..... Ήταν ένα κοριτσάκι με 6-7 αδέρφια στα οποία μία μητριά-μάγισσα έριξε ένα ξόρκι με το οποίο ολα τα αγόρια (τα αδέρφια του κοριτσιού) έγιναν πουλιά και γίνονταν άνθρωποι μόνο τη νύχτα (αν θυμάμαι σωστά) ή όταν φορούσαν κάτι πλεκτά που τους έπλεξε η αδερφή τους!  Αυτά!
θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς για ποιά ταινία λέω γιατί δεν θα την ξεχάσω ποτέ και θα ήθελα να την βρώ!
Ευχαριστώ προκαταβολικά! ααα και πολύ καλή δουλειά όσον έφτιαξαν και συντηρούν αυτό το site 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 10, 2008 3:19 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 24, 2008 8:24 pm
Τίτλος:
|
|
|
Μια φορα και εναν καιρο ... μιλαμε για χρονια πριν , στο καναλι 06 ( το θυμαστε ?) εδειχνε ενα ανιμε, αποτι θυμαμαι , ηταν σε φαση μεταμποτς, μονο που μετακονοντουσαν με τηλεκοντρολ, ο ηρωας ηταν σχετικα μικρο παιδι , τα ρομποτακια ηταν μικρα πολυ μικρα....
Το ψαχνω χρονια τωρα , αλλα δεν μπορω να το θυμηθω ....
Οποιος θυμαται τπτ ΠΛΖ θελω να τα ξανα δω 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Φεβ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Ιούν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 26, 2008 12:51 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 26, 2008 1:32 pm
Τίτλος: FINAL FANTASY
|
|
|
Ρε παιδια ποσα Final fantasy υπάρχουν? ποσα επεισοδια ειναι ? ξερει κανενας?
(να ξερουμε τι να κατεβάσουμε..)  _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 26, 2008 10:23 pm
Τίτλος:
|
|
|
θα ηθελα να προτηνω να ανεβασει καποιος επισοδια απο το anime monster rancher ειναι anime βασησμενο σε σειρα βιντεοπαιχνιδιων το οποιο προβαλοταν στο star πριν 3 χρονια  _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιούλ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 26, 2008 11:51 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παράθεση:
|
Ρε παιδια ποσα Final fantasy υπάρχουν? ποσα επεισοδια ειναι ? ξερει κανενας?
(να ξερουμε τι να κατεβάσουμε..) Respekt
|
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=final+fantasy&do.search=search
Μην μπερδευτεις απο ολα αυτα που σου εμφανιζει, πολλα απο αυτα ειναι ιδια με απλως με καποια αλλαγη στον τιτλο.
Αν ειδα καλα, εχουμε 2 movies 2 OVA και μια σειρα 25 επεισοδιων. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Νοέ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 29, 2008 12:23 pm
Τίτλος:
|
|
|
lym έγραψε:
|
Ρε παιδια εγω ψαχνω ενα κινουμενο του '80,αλλα δεν θυμαμαι πολλα.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειναι ενα παλικαρι που καπου βρισκεται και ενας τυπος με φτερα που πολεμαει καποιον κακο και εκεινη την στιγμη πεθαινει του δινει μια συσκειυη που κολλαει στην παλαμι του και τοτε συνεχιζει αυτος το εργο του.Μετα μεταφερεται σε εναν αλλο πλανητη και με βαηθεια ανος αστειου χοντρου φιλου του τα καταστρφουν ολα.Αλλα ο κακος απαγαγει το καριτσι του και αυτος απει στα βασιλειο του και τα βαζειι με αυτον.Ακομα στο τελος θυμαμαι που γινοταν μια παρελαση προς τιμην τους.Αυτα.ΤΩρα αν μπορεσαι καποιος ας βοηθησει......
|
Lernsman. Ελληνικός τίτλος "η δύναμη του φακού"
δες εδώ http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=483
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 29, 2008 1:11 pm
Τίτλος:
|
|
|
εγω θυμαμε ενα που εδειχνε πριν το dragon ball στον αντ1 πριν κατι χρονια ειχε να κανει με μια σχολη ninja οπου τα αγορια ντιμενα με μπλε στολη συναγονιζονταν τα κοριτσια που ηταν ντιμενα με ροζ στολη, αυτο θυμαμε μονο...  _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Νοέ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|