Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 23, 2008 6:35 pm
Τίτλος:
Επιτέλους Ippooooo!!!!!!!!!
Φοβερή δουλειά παιδιά.Αν και μπορεί να μου εξηγήσει καποιος τι ήταν αυτές οι διακεκομένες γραμμές στο 20:51 του 8ου επισοδείου?Εμφανίζονται 2 μπροστά στον Miyata και μία μπροστά στον Ippo.Κρατάνε μέχρι το 20:56 αν θυμάμαι καλά.
Μα πόσο θεός είναι ο Takamura-kun??
Ο τυπάς είναι μακράν ο πιο αστείος και cool χαρακτήρας που έχω δει ποτέ!
Φοβερή δουλειά παιδιά.Αν και μπορεί να μου εξηγήσει καποιος τι ήταν αυτές οι διακεκομένες γραμμές στο 20:51 του 8ου επισοδείου?Εμφανίζονται 2 μπροστά στον Miyata και μία μπροστά στον Ippo.Κρατάνε μέχρι το 20:56 αν θυμάμαι καλά.
Μα πόσο θεός είναι ο Takamura-kun??
Ο τυπάς είναι μακράν ο πιο αστείος και cool χαρακτήρας που έχω δει ποτέ!
Εμένα δεν είχε τέτοιες γραμμές, μάλλον είναι προβληματικό το αρχείο σου. Δοκίμασες να το κάνεις Re-Check όταν το κατέβασες να δεις μήπως κάτι δεν κατέβηκε σωστά; _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
Ένταξη: 14 Οκτ 2006
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 23, 2008 9:41 pm
Τίτλος:
Φίλτατε .::Rey::. ... δε ξέρω τι έχει γίνει... στον σταθερό μου δε φαίνεται τπτ... στον φορητό που το έβαλα φαίνονται... θα το είχα ψάξει αν φαινόταν στο pc που έγινε το encoding (το σταθερό δλδ)...
Παίδες ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια... και ναι ο Takamura είναι ένας από τους best anime characters ever!!!
Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα... _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Ένταξη: 31 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 23, 2008 10:28 pm
Τίτλος:
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Αυτό θέλουμε για να συνεχίσουμε.
Τώρα που τελείωσαν και οι εξεταστικές...θα αλλάξουν οι ρυθμοί.
Και μην ανησυχείτε, θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε release το οποίο να αφήνει στην μέση κάποια μάχη γιατί ξέρουμε ότι μετά θα μας κυνηγάτε! _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 23, 2008 10:59 pm
Τίτλος:
ManiacGr έγραψε:
Φίλτατε .::Rey::. ... δε ξέρω τι έχει γίνει... στον σταθερό μου δε φαίνεται τπτ... στον φορητό που το έβαλα φαίνονται... θα το είχα ψάξει αν φαινόταν στο pc που έγινε το encoding (το σταθερό δλδ)...
Παίδες ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια... και ναι ο Takamura είναι ένας από τους best anime characters ever!!!
Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα...
Σε 2 pc που το έβαλα εγώ εμφανίζονται.Καλά δεν είναι και τίποτα το τραγικό.Όταν είναι και οι υπότιτλοι από πάνω δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου.Στην αρχή σκέφτηκα μήπως ήταν ένας τρόπος μαρκαρίσματος της στοιχειοθέτησης των υποτίτλων.
Παρεμπιπτόντως αυτά τα flicker-jab μου φάνηκαν λίγο τραγικά.Υπάρχει κάτι ανάλογο στον πραγματικό κόσμο?Αυτός ο πρωταθλητής που και καλά τα πρωτοχρησιμοποίησε υπάρχει ή είναι όλα fictional?(να μαθαίνουμε και λίγο ιστορία) _________________
Όλες οι τεχνικές που θα δεις στη σειρά ναι, είναι πραγματικές. Αλλά όπως καταλαβαίνεις με λίγες έξτρα σάλτσες. πχ εντάξει στα flickers δεν θα δεις το χέρι να πάλλεται σαν μαστίγιο κλπ κλπ.
Ένταξη: 14 Οκτ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 24, 2008 1:51 am
Τίτλος:
Κοίτα... ο MORIKAWA Jyoji (δημιουργός του Ippo) είναι ένας περιστασιακός βοηθός (part time corner man for pro boxers) σε επαγγελματικούς αγώνες... οπότε όλες οι κινήσεις και οι ιδέες του πηγάζουν από την πραγματικότητα... Τώρα αν δε μπει και λίγο σάλτσα... τι σόι anime θα βγάζανε;; _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Ηθελα να ξεκινησω καποιο sports anime, και σκεφτομουνα το Capeta. Μετα σκεφτηκα "αφου εχω κατεβασει τα πρωτα επεισοδια Ippo στα Ελληνικα, ας κανω λιγο πιο ευκολη την ζωη μου". Λοιπον, εχω παθει πλακα! Ενταξει, δεν περιμενα κατι διαφορετικο σχετικα με την "εξελιξη του σουπερ ταλανταχου νεαρου". Σχετικα με την αθλητικη πλευρα της σειρας, πιστευω οτι ειναι μεσα στα πλαισια της "φυσιολογικης" υπερβολης. Εκει που ξαφνιαστηκα, ειναι στο κωμικο στοιχειο. Υπηρξαν ΠΟΛΛΕΣ στιγμες που γελουσα βλεποντας καποιες φασεις(ο Takamoura ειναι θεος). Το γελιο αυτο το anime το βγαζει αβιαστα, μεσα απο καθημερινες και απλες φασεις, και γι'αυτο ειναι και πιο αυθεντικο. Περιττο να πω πως επειδη ειμαι σε αδεια, ειδα και τα 9 επεισοδια σε μια ημερα, και τωρα εχω μεινει να περιμενω τα επομενα . Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια της ομαδας, για την καταπληκτικη δουλεια που κανουν . _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας