Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 21 Μάρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 23, 2008 6:28 pm
Τίτλος: the legend of zelda
|
|
|
εδω θα μπορουμε να συζηταμε για την αριστουργιματικη σειρα παιχνιδιων του shigeru miyamoto the legend of zelda! _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 23 Μάρ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Οκτ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 24, 2008 9:51 am
Τίτλος:
|
|
|
το wind waker ειναι απο τα καλητερα παιχνιδια της σειρας και ας το εχουν κατηγορησει για τα παιδικα του γραφικα τα οποια ομως ειναι απο τα ποιο εξεληγμενα δειγματα cell shaded. εαν θελετε να δοσετε αλλη μια ευκαιρια στη zelda δοκημαστε το ocarina of time (ειχε βγει για n64 και επανακηκλοφορησε για gc)αν και παλιο παιχνιδι ειναι υπεροχο και ειναι απο τα ποιο καταληλα για να μπει κανεις στο συμπαν της zelda. μπορειτε να κατεβασετε παιχνιδια για nintendo 64 στον υπολογιστη σας τζαμπα με το προγραμμα limeware _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Νοέ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 25, 2008 5:19 pm
Τίτλος:
|
|
|
το twilight princess ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια του wii αλλα και ενα απο τα καλυτερα ολων των εποχων! απο το minish cup αυτο που μου ληπει περισσοτερο ειναι ο ezlo ελπιζω να τον ξαναδουμε σε αλλο παιχνιδι με τη μορφη καπελου φυσικα! και εγω προτιμω wii και γενικοτερα nintendo _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 25, 2008 8:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
Shiroikage έγραψε:
|
Όντως παιγνιδάρες.
Πάντως αυτό που ευχαριστήθηκα περισσότερο από όλα ήτα ένα στο gameboy, που στο τέλος κάθε quest μάζευες και από ένα μουσικό όργανο. Τώρα το link's awakening ήταν; το a link to the past θα σας γελάσω αλλά ήταν κορυφή.
Edit : To link's awakening είναι αυτό που λέω τελικά XD
|
Μακράν το καλύτερο Zelda όλων των εποχών, ήμουν γενικά τυχερός που είχα Nes και N64 αργότερα κι έτσι έπαιξα σχεδόν όλα τα Zelda. Ομολογώ ότι όσο πέρναγαν τα χρόνια ο Link αποκτούσε όλο και καλύτερα κολπάκια, γραφικά και χειρισμό αλλά κανένα δεν με πώρωσε όσο το Link's awakening... το οποίο τερμάτισα (χωρίς walkthrough εννοείτε) μετά από 4-5 μήνες που το έπαιζα (&#%^$* dungeons)..... Εδώ είχα κάνει 1 μήνα να βρω το power bracelet lvl2..... Λες να ήμουν στόκος μικρός; _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 26, 2008 10:43 am
Τίτλος:
|
|
|
Cougar έγραψε:
|
Shiroikage έγραψε:
|
Όντως παιγνιδάρες.
Πάντως αυτό που ευχαριστήθηκα περισσότερο από όλα ήτα ένα στο gameboy, που στο τέλος κάθε quest μάζευες και από ένα μουσικό όργανο. Τώρα το link's awakening ήταν; το a link to the past θα σας γελάσω αλλά ήταν κορυφή.
Edit : To link's awakening είναι αυτό που λέω τελικά XD
|
Μακράν το καλύτερο Zelda όλων των εποχών, ήμουν γενικά τυχερός που είχα Nes και N64 αργότερα κι έτσι έπαιξα σχεδόν όλα τα Zelda. Ομολογώ ότι όσο πέρναγαν τα χρόνια ο Link αποκτούσε όλο και καλύτερα κολπάκια, γραφικά και χειρισμό αλλά κανένα δεν με πώρωσε όσο το Link's awakening... το οποίο τερμάτισα (χωρίς walkthrough εννοείτε) μετά από 4-5 μήνες που το έπαιζα (&#%^$* dungeons)..... Εδώ είχα κάνει 1 μήνα να βρω το power bracelet lvl2..... Λες να ήμουν στόκος μικρός;
|
οσο για τα dungeons το ποιο δυσκολο απο ολα θεορω το jabu jabu belly το τριτο αρχηγειο στο ocarina of time οταν ο λινκ ειναι στην παιδικη μορφη του, με δυσκολεψε ποιο πολυ απο ολα! _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|