Λοιπόν, παρευρέθηκα και εγώ σε αυτό το meeting. Ήταν πολύ ωραία. Συναντηθήκαμε στο Σύνταγμα και μετά πήγαμε σε ένα J-music party που γινόταν στα Κάτω Πατήσια. Δυστυχώς δεν γνώρισα κανέναν από Animeclipse.
Photos πήραν τα άλλα παιδιά πολλές, λογικά θα ανέβουν αύριο!
DrSpook> Στις προβολές δεν προλαβαίνω να πηγαίνω... Δεν πειράζει!
gpanos> Δεν νομίζω να κάνω τόσα πολλά posts. Του χρόνου θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά!
Κάτι πρώτες pics έχουν βγει, παρ'όλα αυτά θα περιμένω μέχρι να ανέβουν όλες...
gpanos> Δεν νομίζω να κάνω τόσα πολλά posts. Του χρόνου θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά!
Δηλαδή αν δεν ήταν δύσκολη χαλαρά θα τα έπιανες (αστειεύομαι)
Πάντως και η επόμενη χρονιά μια χαρά θα είναι. Πόσες φορές έχω πει "του χρόνου θα είναι δύσκολα τα πράγματα" και όμως κάθε χρονιά είναι εξίσου δύσκολη/ εύκολη με τις άλλες.
Πάντως αυτό με τις φωτογραφίες σηκώνει παρεξήγηση από μεριάς μου (ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ!!!!! )
Ύστερα από πίεση σκοτεινών κύκλων του forum αναγκάστηκα να υποκύψω και να σχολιάσω κι εγώ σε αυτό το thread.
Πραγματικά δεν ήθελα να το κάνω, αλλά οι πιέσεις ήταν αφόρητες [tragic mode off]
Comment by gpanos:
Βασιλάκη και Σοφάκι, απ' ό, τι κατάλαβα περάσαμε(τε) πολύ καλά έτσι;;;; _________________
Comment by gpanos:
Βασιλάκη και Σοφάκι, απ' ό, τι κατάλαβα περάσαμε(τε) πολύ καλά έτσι;;;;
Ναι φάγαμε και ramen και maki large(ακόμα προσπαθώ να ξεκολλήσω ένα κομμάτι φύκι από τα δόντια μου )
Α, ναι, ήπιαμε και saske. oops, sake ήθελα να πω χαχαχα
Όλα αυτά που φάγατε εμένα κάτι μου θυμίζουν......
Αααααααα ναι μωρέ έχει κάτι Japanese ωραία στην πλατεία Συντάγματος.
Πριν 1 μήνα είχα πάει κι εγώ εκεί......
@_Sophia!!!_ Καλά ρε! Επί 4 εβδομάδες το ίδιο menu;;;;;;
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας