Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga

Naruto Shippuuden Manga 358-437 (Προσοχή SPOILERS) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2008 1:03 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το thread πηρε φωτια και χαιρομαι!!! Thumb 2 Up

Παράθεση:

Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Itachi έκανε το λάθος να στηρίζεται στο MS κυρίως, στις μάχες του και δεν είναι τόσο καλός σε άλλου είδους επιθέσεις... βέβαια αφού έχει το sharigan καλά έκανε, άλλα τώρα που έχασε/ χάνει το βασικό του ατού, τα μάτια, μπροστά στον Sasuke που έχει αναπτύξει εκτός από το sharigan και άλλα είδη μάχης είναι λίγο πολύ άχρηστος...

Αυτο ακριβως που ειπα και εγω πιο πανω δυστυχως για τον itachi ετσι οπως μου δειχνει η μαχη εχει μαθει να στηριζεται στο sharingan του και στα πολυ σκουρα στο ΜΣ του!

Παράθεση:
Εκτώς αυτού δεν νομίζω ότι ο Sasuke μας έχει δείξει όλα του τα κόλπα ακόμα.
Τώρα το αν θα σκοτώσει/ τυφλώσει τον Itachi όταν κερδίσει (γιατί όλοι ξέρουμε πως θα κερδίσει..) είναι άλλο θέμα. Προσωπικά δεν μου πάει να τον σκοτώσει.

i beg your pardon????Προσωπικα αν τον νικησει κ δεν το σκοτωσει ειναι απο τις μεγαλυτερες μουφες που θα εχω δει στον ναρουτο!!Πρωτον απο το πρωτο επεισοδιο σκοπος του ηταν αυτο,μας εφαγε 389 chapter και φτανουμε υστερα απο 5 χρονια σε αυτο το σημειο για να μην γινει????ελεος κοβω το ναρουτο τοτε!!!! Laughing δευτερον τοσα chapter μας εχει ζαλισει οτι ο σασουκε πλεον δεν εχει αισθηαματα τα εχει ολα γραψει φιλιες ερωτες γενικα τα παντα μονο και μονο για αυτο και δεν θα γινει??? omg Thumb Down

Παράθεση:

Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι ότι αυτό έχει κάποια σημασία.. μαζί με το κομμάτι στη γέφυρα με το όνομα του Naruto όπου ο Sasuke χαμογέλασε (όσο χαμογελάει ο Sasuke τέλος πάντων!)... Μπορεί να είναι απλά ευσεβείς πόθοι..

κ γω το πιστευω αυτο,για την ακριβεια θελω να το πιστευω,ισως ομως απλως του θυμησε την πρωτη του σοβαρη μαχη με αυτον τον uchiha πια τη να πει κανεις,σηκωνουμε τα χερια ψηλα!!! Whistling

Παράθεση:
Απλα εχω ενα προαισθημα οτι ο Ιτατσι θα κανει κατι πολυ μεγαλο και Σασουκε κατι θα χασει στην τελικη για να τον σκοτωσει...Ετσι πιστευω...Το παν στα καλα manga ειναι οι ισορροπιες ...για εμενα τουλαχιστον!!

κοιτα το λογικο ειναι να κερδισει ο σασουκε και να την κοπανησει ο ιτατσι για να ζησουν και οι 2 αλλα μετα οπως καταλαβαινουμε πρεπει να αναπτυξει τις ικανοτητες του ο itachi.Ομως χρονο δεν εχει γιατι παει να τυφλωθει και δευτερον για να γινει αυτο πρεπει να παρει χρονια δλδ μετα απο ποσα chapter θα δουμε την μαχη την τελικη!!!Πιστευω οτι ειναι η τελικη μαχη και κρινονται ολα εδω!!!!

Παράθεση:
Νομίζω ότι έχει ξεκαθαριστεί, ότι δεν είναι είναι απαραίτητο και τα 2 αδέλφια
να πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει το mangeqiou sharingan ώστε να γίνει η
γνωστή ανταλλαγή.Ο Itachi θα μπορούσε να καθαρίσει την ιστορία
με τον αδελφό του πολύ νωρίτερα, πριν γίνει o Sasuke τόσο δυνατός.
Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που δεν το έκανε είναι γιατί υποτίμησε
τον μικρό του αδελφό.Και μάλιστα του είπε και το μυστικό για το πως
θα αποκτήσει το mangeqyou ( αλλο το ότι ο Sasuke δεν το χρησιμοποίησε).
Ο Itachi την πάτησε για τα καλά...

Ναι οντως δεν χρειαζεται ομως ο αδερφος του πηγε να καθαρισει την ιστορια απο το 80 επεισοδιο οταν πρωτοσυναντηθηκαν αλλα ο jiraya(θεος χωρεστον) τον εσωσε.Αν θυμασαι ο itachi εκεινη την στιγμη θα τον σκοτωνε η τουλαχιστον ετσι φαινοταν!Δεν ξερω αν τον υποτιμησε γιατι δεν νομιζω να ειπε για πλακα οτι μπορεις να με ξεπερασεις ισως ομως το εκανε για να τον χτυπησει στον εγωισμο του μην καταντησει κανα μιξιαρικο και να ενεργοποιησει τα sharingan του ωστε να εκπληρωσει το σκοπο του itachi!

Παράθεση:
Παιδιά,ακομα ο Itachi δενς μας εδειξε τα κολπα του και ακομα ειναι πολυ νωρίς......και αμα ο kishimoto ευνοησει τοσο πολυ τον sasuke τοτε...αλλα μπορει και ο Itachi να χασει γιατι ειδη εχει τυφλωθει...

το μεγαλυτερο χαρτι του itachi ειναι το ΜΣ οπου εχει 2 τεχνικες οπου η μια απετυχε και η αλλη ειδωμεν!!!Δεν νομιζω να εχει αναπτυξει καμια αλλη ιδιαιτερη τεχνικη γιατι πιστευω δεν θα την χρειαστηκε και ποτε!!!!Ουτε θεωρω ευνοησει προς τον σασουκε που ο ιτατσι τα ξινε και ο σασουκε θυσιασε τοσα πραγματα για να αποκτησει αυτην την δυναμη!!!

Παράθεση:
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ‘αν’ ΄χάσει αλλά τι θα γίνει ‘αφου’ χάσει...

Αν ο Sasuke χάσει στη μάχη το πιθανότερο είναι να τυφλωθεί και να πεθάνει, πράγμα που κάνει τη 3χρονη εκπαίδευση και το ταξίδι του Naruto να τον ‘σώσει’ ανούσιο.. τι θα γίνει μετά? Ο Naru θα γίνει Hokage και τέλος? ʼντε να σκοτώσει και το Madara και έζησαν αυτοί καλά και ‘μεις καλύτερα...

πολυ σωστος!!!!! Thumbs UP

Παράθεση:
Ναι ο Σασουκε οταν νικησε το Ορο δεν το σκοτωσε αλλα ''επικρατησε''και σαφεστατα εχει αποκτηση καποιες απο τις δυναμεις του οπως και ο ιδιος εχει επισημανει(κατι για την δυναμη του λευκου φιδιου που εχει μειωσει τον χρονο αναρωσης).Ισχυει οτι ο Σασουκε εχει μαθει πολλα απο Ορο αλλα το κυριοτερο ειναι οτι εμαθε να χρησιμοποιει το σαρινγκαν του εξαιρετικα!!!οποτε ολα αυτα(oro power) σε συνδιασμο με το cursed seal τον κανουν εναν απο τους καλυτερους που για να χασει απο τον ιτατσι που δεν εχει τα εξτρα που εχει ο σασουκε παρα μονο το ΜΣ,πρεπει ο ιτατσι να τα δωσει ολα....αν ειναι αρκετα και αυτα!!!

κ λιγα λες σημασια δεν εχει ποσες τεχνικες εχεις αλλα και to chakra που κατεχει το σωμα σου και ο σασουκε εχει ενα απο τα καλυτερα και μαλιστα το συνδιαζει με το μυαλο του υπεροχα!!!!!Ενα ΜΣ δεν κανει την διαφορα!!!!

Παράθεση:
1)Αφού δεν είναι αναγκαίο να έχουν και οι 2 το MS γιατί ο Itachi περίμενε τόσο πολύ?Αφού και οι δηλώσεις του να νικήσει τον Madara οδηγούν στο μόνο συμπέρασμα ότι θα έπρεπε να είχε πάρει τα μάτια του Sasuke εδώ και πολύ καιρό.

2)Γιατί ο Itachi προσπαθεί να αναγκάσει τον Sasuke να γίνει πιο δυνατός?

3)Γιατί χρησιμοποιεί το Amaterasu?Με το genjutsu το καταλαβαίνω αλλά αν είναι να γίνει άνθρακας ο Sasuke τι μάτια θα πάρει μετά?Κάρβουνα?

Βασισμένος στο από πάνω ερωτήματα σκέφτομαι και καταλήγω ότι.Ο Itachi έχει κάποιο σκοπό στον μυαλό τον οποίο δεν μπορεί να τον πραγματοποιήσει.Αν πάρει τα μάτια του Sasuke μπορεί να το κάνει.Αλλά μήπως προσπαθεί να κάνει τον Sasuke να τον ξεπεράσει ώστε να του δώσει και τα μάτια του και να τον ωθήσει προς τον σκοπό του (όποιος και αν είναι αυτός)?Κοινός ο σκοπός μπορεί να πραγματοποιηθεί από ένα απο τα δύο αδέρφια.Και ο Itachi θέλει απλά να εξακριβώσει ποιος είναι ο πιο δυνατός ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία εκπλήρωσης του σκοπού.

τα ερωτηματα σου ξερεις τι μου θυμισαν?Ακρως ηλιθιο αλλα αν σκεφτεις οτι ο κισι ειναι επηρεασμενος απο το dragonball οτι οi uchiha λειτουργουν σαν τους saiyans δλδ γουσταρουν να πολεμανε με δυνατοτερους για να γινουν και αυτοι δυνατοτεροι κ μια ζωη οταν ειναι ανωτεροι στην αρχη υποτιμανε τους αντιπαλους,ιτατσι ο νεος vegeta! Laughing Laughing
Αλλα περα απο την πλακα δεν νομιζω οτι ο πραγματικος σκοπος του ιτατσι δεν ειναι να σκοτωσει τον μανταρα αλλα να γινει ο δυνατοτερος uchiha βεβαια αν σκοτωσει τον μανταρα συνεπαγεται αυτο το αποτελεσμα!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την devilmanson στις Πεμ Φεβ 21, 2008 1:13 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 21 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2008 1:11 am
Τίτλος:

Όντως στο μόνο πράγμα που είναι καλός ο Ιτάτσι είναι στα Γκέντζουτσου. Τουλάχιστον αυτό ξέρουμε έως τώρα. Βασικά το "ελάττωμά" του είναι πως έχει κολλήσει όλα τα χρόνια στο ΜΣ. Η μόνη περίπτωση να σωθεί ο Ιτάτσι είναι αν ο Κισιμότο μας δείξει στα επόμενα τσάπτερ ότι ο Ιτάτσι χρησιμοποιεί και άλλες τεχνικές ανεξάρτητες από το ΜΣ.
Αυτό είναι και το πλεονέκτημα του Σάσουκε. Ο "μικρός" δεν χρησιμοποιεί μόνο το Σαρίνγκαν του ή μάλλον για το θέσω αλλιώς κατάλαβε πως δεν πρόκειται να κερδίσει τον αδερφό του μόνο με το Σαρίνγκαν/ΜΣ. Αυτό είναι και το λάθος του Ιτάτσι μάλλον. Νόμιζε πως ο Σασουκε θα προσπαθούσε να αποκτήσει το ΜΣ με αποτέλεσμα πως σε μια μάχη μεταξύ τους θα είχε το πάνω χέρι. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει γι αυτό και ο Ιτάτσι ζορίζεται παραπάνω απ όσο πίστευε.

Εδώ που τα λέμε ας δούμε πρώτα το αματεράσου και μετά βλέπουμε... Cool

Ένταξη: 06 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2008 1:25 am
Τίτλος:

Ουφ...τεραστιο post φιλε μπραβο...Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο κισιμοτο σε καθε αλλο σημαντικο και δυνατο χαρακτηρα της σειρας δινει τουλαχιστον το δικαιωμα μιας μεγαλης παραστασης...εχουμε δει μαχες με 3ο hokage Vs Orochimaru,jirayuia and 5th Hokage Vs Orochiimaru,Kakashi,Lee(που ειναι μουφες μπροστα στους αλλους)Pein(o e o).Αυτο που θελω να πω ειναι οτι για καθε εναν απο τους πανισχυρους χαρακτηρες εχει δειξει μαχες που δικαιωνουν τα ΘΡΥΛΙΚΑ ονοματα τους...ΚΑΙ για εναν ΤΟΣΟ σημαντικο χαρακτηρα οπως ο Itachi δεν θα το κανει αυτο???
Απλα σκεφτειται ΠΟΣΕΣ μαχες του orochimaru εχει δειξει οπου αυτος εχει ΣΑΡΩΣΕΙ και για τον Ιτατσι που ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ουτε μια?!?!?!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!!!Ο μονος που επιβαλλεται να δειξει μια μαχη απο παρελθον ειναι Jodaime(......).
Ολοι νιοθουμε τους Sannin ως πολυ δυνατους γιατι εχουμε δει επικες μαχες απο αυτους....Αρα ο Κισιμοτο ξερω οτι θα δειξει κατι απο Ιτατσι για να τιμησει ολους τους φαν του και οχι μονο που ακουμε εδω και τοσο καιρο για τον μυθο του...

Ουφ....ευχομαι αυτα....

Ένταξη: 12 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2008 6:36 pm
Τίτλος:

.::Rey::. έγραψε:
Εγώ έχω τα εξής ερωτήματα

1)Αφού δεν είναι αναγκαίο να έχουν και οι 2 το MS γιατί ο Itachi περίμενε τόσο πολύ?Αφού και οι δηλώσεις του να νικήσει τον Madara οδηγούν στο μόνο συμπέρασμα ότι θα έπρεπε να είχε πάρει τα μάτια του Sasuke εδώ και πολύ καιρό.

2)Γιατί ο Itachi προσπαθεί να αναγκάσει τον Sasuke να γίνει πιο δυνατός?

3)Γιατί χρησιμοποιεί το Amaterasu?Με το genjutsu το καταλαβαίνω αλλά αν είναι να γίνει άνθρακας ο Sasuke τι μάτια θα πάρει μετά?Κάρβουνα?

Βασισμένος στο από πάνω ερωτήματα σκέφτομαι και καταλήγω ότι.Ο Itachi έχει κάποιο σκοπό στον μυαλό τον οποίο δεν μπορεί να τον πραγματοποιήσει.Αν πάρει τα μάτια του Sasuke μπορεί να το κάνει.Αλλά μήπως προσπαθεί να κάνει τον Sasuke να τον ξεπεράσει ώστε να του δώσει και τα μάτια του και να τον ωθήσει προς τον σκοπό του (όποιος και αν είναι αυτός)?Κοινός ο σκοπός μπορεί να πραγματοποιηθεί από ένα απο τα δύο αδέρφια.Και ο Itachi θέλει απλά να εξακριβώσει ποιος είναι ο πιο δυνατός ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία εκπλήρωσης του σκοπού.

Πολύ περίεργη η θεωρία μου αλλά αυτά τα ερωτήματα δίνουν περίεργες απαντήσεις Tongue

Μέχρι το κεφάλαιο που ο Itachi σάλταρε πίστευα ότι ήταν καλός και όλα ήταν ένα κόλπο.. μετά άρχισα να έχω αμφιβολίες, και τώρα με ξαναγυρνάς στη αρχή... Τα μάτια ‘καρβουνα’ ομολογώ δεν το σκέφτηκα..
Εμένα μου έκανε εντύπωση που αν ο Itachi είπε στον Naruto ότι σκοπεύει να σκοτώσει τον Sasuke πως εκείνος δεν τους βρήκε ακόμα για να τον σώσει. Δεν ξέρω πια τι παίζει με αυτον! Ουφ! Mad

Παράθεση:

i beg your pardon????Προσωπικα αν τον νικησει κ δεν το σκοτωσει ειναι απο τις μεγαλυτερες μουφες που θα εχω δει στον ναρουτο!!Πρωτον απο το πρωτο επεισοδιο σκοπος του ηταν αυτο,μας εφαγε 389 chapter και φτανουμε υστερα απο 5 χρονια σε αυτο το σημειο για να μην γινει????ελεος κοβω το ναρουτο τοτε!!!! Laughing δευτερον τοσα chapter μας εχει ζαλισει οτι ο σασουκε πλεον δεν εχει αισθηαματα τα εχει ολα γραψει φιλιες ερωτες γενικα τα παντα μονο και μονο για αυτο και δεν θα γινει??? omg Thumb Down

Ακριβώς για αυτό αμφιβάλω! big smile Τόσα επισόδια προσπαθεί ο kishi να μας πείσει ότι ο Sasuke δεν ‘νιώθει’ τπτ και μας πετάει τις σποντίτσες (χαμόγελο στη γέφυρα, την περίεργη επίθεση στον Itachi). 3 χρόνια τον άλλαξαν τόσο πολύ? Στην γέφυρα θα πέθαινε για να σώσει τον Naruto, θα άφηνε το όνειρο του να σκοτώσει τον αδερφό του...

Και από την άλλη έχουμε τον Sai που μετά από τόσα χρόνια ‘αναισθησία’ς ο Naruto του ξύπνησε συναισθήματα, γιατί να μην ξανακάνει το ίδιο. Πιστεύω ότι μπορεί.
ʼσε που πάντα η εξήγηση του Itachi γιατί τους σκότωσε όλους μου φαινόταν επιεικώς γελοία... δεν ξέρω ίσως όντως είναι τρελός, αν δεν είναι κάτι βρομάει.

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 1:19 am
Τίτλος:

Παράθεση:
Ακριβώς για αυτό αμφιβάλω! big smile Τόσα επισόδια προσπαθεί ο kishi να μας πείσει ότι ο Sasuke δεν ‘νιώθει’ τπτ και μας πετάει τις σποντίτσες (χαμόγελο στη γέφυρα, την περίεργη επίθεση στον Itachi). 3 χρόνια τον άλλαξαν τόσο πολύ? Στην γέφυρα θα πέθαινε για να σώσει τον Naruto, θα άφηνε το όνειρο του να σκοτώσει τον αδερφό του...

Και από την άλλη έχουμε τον Sai που μετά από τόσα χρόνια ‘αναισθησία’ς ο Naruto του ξύπνησε συναισθήματα, γιατί να μην ξανακάνει το ίδιο. Πιστεύω ότι μπορεί.
ʼσε που πάντα η εξήγηση του Itachi γιατί τους σκότωσε όλους μου φαινόταν επιεικώς γελοία... δεν ξέρω ίσως όντως είναι τρελός, αν δεν είναι κάτι βρομάει.

γενικα ο σασουκε απο την πρωτη φορα που συναντησε τον ιτατσι,οταν εψαχνε τον ναρουτο,απο τοτε σαλταρε το μυαλο του πηρε αναποδες και αποφασισε να ακολουθησει τον οροτσιμαρου!ακομα και οταν πεθαινε για τον ναρουτο τα ''υποτιθεμενα τελευταια λογια του''στον ναρουτο ηταν να τον σκοτοσει αυτος αρα παντοτε το ειχε επιθυμια απλως τοτε συμβαδιζε και το καλο μεσα του!Φυσικα ειδε οτι αυτο δεν εχει αποτελεσμα και στραφηκε προς το σκοταδι!

καλα η εξηγηση του ιτατσι και μενα η μονη που θα μπορουσε να μου ακουστει λογικη ειναι οτι σαλταρε κ το κανε η ηθελε τοσο πολυ να κανει τον σασουκε να γεμισει μισος για τον αδερφο του ωστε να το θεωρησει υποχρεωση του και να εξυπηρετισει τον σκοπο του ιτατσι!!!

Παντως παιδια ως τωρα και γω που ειχα σε καποια εκτιμηση τον ιτατσι και ηταν απο τους αγαπημενους μου στο ναρουτο υστερα απο τις τοσες συζητησεις μας και απο αυτην τη μαχη,αν δεν δω κατι super dumper απο τον ιτατσι θα ξινισω γιατι εχει χασει στα ματια μου αυτην την αιγλη που ειχε σαν ηρωας!!!! Thumb Down
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 07 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 11:42 am
Τίτλος:

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ δεν είχα σε εκτίμηση τον itachi από την αρχή. Το μόνο που έκανε είναι κατάχρηση τον sharingan και όταν ερχόντουσαν τα δύσκολα σηκωνόταν και έφευγε Thumb Down . εγώ τον sasuke τον θεωρώ κλάσεις ανώτερο σαν προσωπικότητα από τον itachi. ότι έκανε ο sasuke δεν είναι τυχαίο. θυμάστε τι είπε στον Mizugetsu. ότι τους είχε στο πρόγραμμα από όταν ήρθε στον orchimaru και τους 3 (Karin, Juugo & Mizugetsu) .. Έτσι έχω τις ελπίδες μου άμα με το καλό σκοτώσει τον Itachi θα γυρίσει Konoha και θα κάνουν τρελό δίδυμο με naruto. (fire + air). Thumb 2 Up Ακόμα όπως του είπε και ο Mizugetsu είσαι πολύ Konoha leaf που δεν σκοτώνεις κανένα που σημαίνει ότι έχει τα λογικά του ακόμα. Και ότι κινήσεις κάνει ο sasuke είναι υπέρ τις Konoha. (άμα κάνω λάθος μιλάτε Razz )

Πίσω στο θέμα τώρα στην μάχη sasuke itachi. πιστεύω ο itachi κάνει το Amaterasu σαν λύση απελπισίας απερίσκεφτος για τις συνέπειες για αυτόν αλλά και για τον sasuke άμα τον πετύχει. Anyway ανυπομονώ να δω τι θα γίνει με την συνεχεία τις μάχης ουφ. Ο Κισιμοτος καρκινοπαθείς θα μας κάνει.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 2:09 pm
Τίτλος:

Εγώ θέλω με το Amaterasu ο Itachi να κάψει τη μάπα του Sasuke,και ΩΧ! Τι κρίμαααααααα!!! Έκαψε τα ματάκια του μωρέέέέέέ,τώρα τι θα πάρει από τον Sasuke??? Ήθελα να'ξερα,με την άθλια όραση που έχει τώρα,βλέπει που βαράει,ή πάνε όλα στον γάμο του καραγκιόζη???

Πάντως,σοβαρά τώρα,μια μάχη που την περιμέναμε ουσιαστικά από τα πρώτα επεισόδια της σειράς,μέχρι στιγμής μόνο απίστευτη δεν αποδεικνύεται.....εγώ προσωπικά περίμενα κάτι πιο φαντασμαγορικό,ενώ βλέπω έναν υπερβολικά πεσμένο Itachi και έναν υπερβολικά ντοπαρισμένο Sasuke.....άμα τελειώσει η μάχη έτσι,χωρίς ο Sasuke να ιδρώσει και λίγο,θα είναι ξενέραααα.......

ORE WO,DARE DA TO OMOTTE IRU?
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 18 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 6:19 pm
Τίτλος:

Τι γινεται ρε μάγκες βγήκε?
Δόστε και κάνα link μόλις το πετύχει κάποιος.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 6:45 pm
Τίτλος:

Μάλλον δεν θα βγει γρήγορα, όπως την προηγούμενη εβδομάδα.
Chinese Scans από Rapidshare: http://rapidshare.com/files/93931796/Naruto_390.zip.html

Αυτή μου φάνηκε η πιο σωστή μετάφραση:
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 7:51 pm
Τίτλος:

Ορίστε link guys! http://www.onemanga.com/Naruto/390/

Παρακάτω μόνο αν το διαβάσατε οκ?!
Wink
WOW!!! Τι τρελό κεφ.! Όπου να ναι τελειώνει ε? Έχουν και οι δύο τα μαύρα τους τα χάλια! (Αν και του Itachi είναι πιο μαύρα!)
Αναρωτιέμαι τι είναι το νέο jutsu του Sasuke, αφού δεν έχει chakra έτσι δεν είπε? Τέσπα θα δούμε.. μάλλον είναι κόλπο που έμαθε από τον Oro.

_Sophia!!!_? Τι είναι

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 8:49 pm
Τίτλος:

1ον.Απίστευτο το mix του Goukakyou+Ryuka no jutsu,αλλά δεν τον πέτυχε τον Itachi,οπότε,άχρηστο :P

2ον.Ήρθε η ώρα του Itachi μάλλον....εκτός και αν μπει στη μέση ο Zetsu και το φάει ή τπτ,μπας και τη γλυτώσει ο Itachi,γιατί θα είναι λαμεριά να πεθάνει έτσι απλά. Ουσιαστικα΄δεν του έκανε κάτι ο Sasuke,μόνος του εξαντλήθηκε ο βλάκας

3ον.Τι σκ..... jutsu είναι αυτό,που δεν θέλει chakra???? Τι θα κάνει,θα βγάλει κανα death note να γράψει Uchiha Itachi,μπας και πεθάνει????

4ον.Πάει και το άλλο φτερό του Sasuke,από δω και πέρα,only on ground xD

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 07 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 8:56 pm
Τίτλος:

Kenshin-dono έγραψε:

3ον.Τι σκ..... jutsu είναι αυτό,που δεν θέλει chakra???? Τι θα κάνει,θα βγάλει κανα death note να γράψει Uchiha Itachi,μπας και πεθάνει????

αντε να χαθεις...γελασα και αποψε.... Laughing Laughing Laughing Laughing Thumbs UP

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 9:01 pm
Τίτλος:

@Serestrum Λίγο offtopic,αλλά άλλαξες τόπο κατοικίας =[

Άδικα το άλλαξα και γω τότε? xD

Α,και κάτι τελευταίο π ξέχασα να αναφέρω πριν.

5ον.Αποδείχτηκε πια ότι ο Sasuke ΔΕΝ έχει Mangekyo Sharingan,γιατί δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκας που να μην το χρησιμοποιήσε επειδή είχε την πεποίθηση ότι τον έχει τον Itachi και χωρίς αυτό....(που τελικά τον είχε...)

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 07 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 9:12 pm
Τίτλος:

το βλέπω στο τέλος να παίζουν ξύλο με τις μαγκούρες δαγκωνιές τραβήγματα μαλλιών κτλ π. Γιατί από chackra σχίζουν. Υπολογίζω άλλα 3-4 chapter για το τέλος της μάχης. Με την νίκη σασουκε !!!
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 21 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 23, 2008 12:01 am
Τίτλος:

Kimnimaro έγραψε:
το βλέπω στο τέλος να παίζουν ξύλο με τις μαγκούρες δαγκωνιές τραβήγματα μαλλιών κτλ π.

Δεν έχουν όλοι τσάκρα-στάμινα σαν τον Ναρούτο... Razz

Ωραίο τσάπτερ...άλλη μία μάχη οδεύει...κάποτε...προς το τέλος...
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Σελίδα 61 από 142

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας