Subarashi Chapter το 388.
Πιστεύω πως όλοι μας κρεμόμασταν από κάθε εικόνα στις πρώτες σελίδες...μακελειό... ...και ναι ήταν genjutsu και ο Saske σώθηκε προσωρινά.
Θεός ο Kishi. Και να μας πεθάνει στα σίγουρα ας βάλω τον Itachi να κάνει στο επόμενο Chapter το Tsukuyomi...
ptomahawk έγραψε:
Εγώ πάντως θα ήθελα να χάσει ένα μάτι τουλάχιστον ο Sasuke και να κυκλοφορεί με ένα eye patch. Θα τον έκανε να φένεται πιο σκληρός.
Ναι θα γινόταν η Shinobi έκδοση του Zaraki Kenpachi... _________________ Arvendui for President
Αμάν ρε kishimoto, είπαμε καλός είναι ο sasuke αλλά εσύ το παραξίλωσες.....
Σωστό.Ο Itachi σε λίγο θα έχει δείξει τα καλύτερα του κόλπα ενώ ο Sasuke ακόμα τίποτα.Μάλλον θα φύγει από κει με το φορείο.
Ελπίζω τουλάχιστον την τελευταία στιγμή να τον ...σώσει κάποιος φίλος του από τα νύχια του Sasuke, να φύγει και να κάνει ...σκληρή εκπαίδευση για μερικά χρόνια σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό και να γυρίζει κάποτε για να δείρει επιτέλους το μικρό του αδελφό.... (eleos)
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 09, 2008 1:53 am
Τίτλος: omg omg
για σας ειμαι καινουργιος στο site.... αυτο που θελω να πω ειναι οτι πιστευω οτι τοση εκπαιδευση αποκλιεται να πηγε τσαμπα μην ξεχνατε δεν εχει κανει πλιρος το second seal ετσι οπως το παει μαλον ο σασουκης 8α νικισει.... δυστιχος ελιπζω να μην εγραψα κατι π δεν πρεπει και παλλη ευχαριστω
γεια σας ειμαι καινουργιος στο site.... αυτο που θελω να πω ειναι οτι πιστευω οτι τοση εκπαιδευση αποκλιεται να πηγε τσαμπα μην ξεχνατε δεν εχει κανει πλιρος το second seal ετσι οπως το παει μαλον ο σασουκης 8α νικισει.... δυστιχος ελιπζω να μην εγραψα κατι π δεν πρεπει και παλλη ευχαριστω
οπως παει το πραγμα ενα βημα κανει ο σασουκε μπροστα κ ενα βημα πισω ο itachi.Ως εχουν τα πραγμα ο σασουκε απλως αμυνεται στα μεγαλα χαρτια του itachi οποτε αν δεν παθει τιποτα ο μικρος αδερφος μας βλεπω να σφαζει το μεγαλο στο γονατο!!!!!
kishi το παρακανες οντως με τον σασουκε δλδ αν αποκτησει mangekyou sharingan τρεχατε ολοι hokage να κρυφτειτε!!!τι ακατσουκι αυτος απο μονος του θα κατακτησει τον κοσμο οπως παει!!!!
Να μου πήγε στις πρώτες σελιδες οταν εδειχνε τον sasuke χωρις ματι αλλα ευτυχως ητανε genjutsu ειμαι itachi-fan αλλα ειναι παρατραβηγμενο να ξιλωσει τα μάτια του αδερφού του αλλα να μου πεις εδω σκοτωσε ολοι την uchiha clan
kishi το παρακανες οντως με τον σασουκε δλδ αν αποκτησει mangekyou sharingan τρεχατε ολοι hokage να κρυφτειτε!!!τι ακατσουκι αυτος απο μονος του θα κατακτησει τον κοσμο οπως παει!!!!
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Kishi δεν θα δώσει στο Sasuke το MS ούτε σε αυτή τη μάχη ούτε γενικότερα, πρώτα απόλα γιατί θα πρέπει να ξηλώσει τα μάτια του Itach για να μην τυφλωθεί - αλλά ο Itachi είναι μισόστραβος και για αυτό έχει αρχίσει να αγχώνεται τώρα που η μάχη τραβάει - και δεν βλέπω το Sasuke να κάνει κάτι τέτοιο... και δεύτερον νομίζω ότι νικώντας χωρίς αυτό δείχνει πόσο καλύτερος είναι στη πραγματικότητα, όχι μόνο από άποψη δύναμης αλλά και επειδή δεν θα σκότωνε το φίλο του για να το αποκτήσει...
ʼσε που άμα συνεχίσει θα γίνει superman!! _________________
Έχει επεξεργασθεί από τον/την pouka στις Σαβ Φεβ 09, 2008 11:58 am, 1 φορά
Ένταξη: 19 Ιαν 2008
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 09, 2008 11:57 am
Τίτλος:
αν ξαναδω και αλλη μαχη με genjutsu θα φρικαρω
ελπιζω στο αλλο chapter να δουμε την κανονικη μαχη :P
κ εμενα το μονο π θα μ ικανοποιουσε αν χασει ο itachi ειναι να μεινει παραπληγικος ο sasuke
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Kishi δεν θα δώσει στο Sasuke το MS ούτε σε αυτή τη μάχη ούτε γενικότερα, πρώτα απόλα γιατί θα πρέπει να ξηλώσει τα μάτια του Itach για να μην τυφλωθεί - αλλά ο Itachi είναι μισόστραβος και για αυτό έχει αρχίσει να αγχώνεται τώρα που η μάχη τραβάει - και δεν βλέπω το Sasuke να κάνει κάτι τέτοιο... και δεύτερον νομίζω ότι νικώντας χωρίς αυτό δείχνει πόσο καλύτερος είναι στη πραγματικότητα, όχι μόνο από άποψη δύναμης αλλά και επειδή δεν θα σκότωνε το φίλο του για να το αποκτήσει...
ʼσε που άμα συνεχίσει θα γίνει superman!!
Κανεις ενα λαθος το ΜS πλεον εχει αποδειχθει οτι το αποκτας και χωρις να σκοτωσεις τον καλυτερο σου φιλο,δες kakashi,δες madara, οποτε ισως αυτη να ειναι η ακραια λυση!τωρα επιπλεον δεν πιστευω να μην δωσει στον σασουκε MS γιατι εκτος οτι ειναι ο αγαπηπενος του kishi.επιπλεον ξερουμε πλεον θεωρητικα οτι επομενος στοχος του sasuke ειναι ο madara μετα τον αδερφο του και αν καταφερει να νικησει τον itachi χωρις MS τον madara αποκλειεται να τον νικησει οπου ηταν ικανος να ελεξει ολοκληρο kuybi και επιπλεον εχει το MS2!!!
κ οπως λεει ο σασουκε ειναι ενας εκδικητης οποτε στοχος του ειναι να αναζηταει περισσοτερη δυναμη,μην εχουμε δλδ τις φιλοδοξιες οτι θα σκοτωσει τον αδερφο του θα γυρισει στην konoha θα ζητησει μια ωραια συγγνωμη και ολα ωραια κ καλα κ happy end!!!
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 09, 2008 6:43 pm
Τίτλος:
devilmanson έγραψε:
δες madara, οποτε ισως αυτη να ειναι η ακραια λυση!τωρα επιπλεον δεν πιστευω να μην δωσει στον σασουκε MS γιατι εκτος οτι ειναι ο αγαπηπενος του kishi.επιπλεον ξερουμε πλεον θεωρητικα οτι επομενος στοχος του sasuke ειναι ο madara μετα τον αδερφο του και αν καταφερει να νικησει τον itachi χωρις MS τον madara αποκλειεται να τον νικησει οπου ηταν ικανος να ελεξει ολοκληρο kuybi και επιπλεον εχει το MS2!!!
Αυτό με τον Madara δεν είναι σωστό.Στην εικόνα που ο Itachi λέει "and they both obtained the ms" νομίζω πως δείχνει κάτι σαν αίμα.Και εξάλλου ο madara ήταν ο δάσκαλος του itachi άρα τι πιο λογικό να του είπε αυτός που να ενεργοποιήσει το ms.Όσο για το MS2 προφανώς το εννοείς σαν MS που ο χρήστης του δεν τυφλώνεται. _________________
Βασικά όταν λέει ότι και οι δύο απέκτησαν το mangekyou δεν αναφέρει ότι δεν σκότωσαν τους καλύτερους φίλους τους. Και όντως αυτή η σκηνή με το αίμα που λέει ο Rey δεν πιστεύω ότι τοποθετήθηκε τυχαία. Και με το εξελιγμένο MS ή MS2 ή όπως αλλιώς λέγεται όχι μόνο αποφεύγεις την τύφλωση αλλά και δημιουργείται ένα εντελώς νέο doujutsu και ίσως η αθανασία του Madara να έχει κάποια σχέση.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας