Έγινε φίλε.
Νομίζω είναι ένα σημείο που πρέπει να κοπούν κάποια frames (χωρίς να πειραχτεί ο ήχος). Κάποιος καλός χρήστης του V dub σίγουρα μπορεί.
Είναι το σημείο λίγο μετά το 17ο λεπτό που
το Skug δίνει στην Beth το γράμμα που λέει ότι αν θέλει να δει τον αδερφό της πρέπει να πάει να συναντήσει τον Draxon Drear/ Drabo
Σε αυτό το σημείο η εικόνα παγώνει για λίγο ενώ ο ήχος συνεχίζει κανονικά. Εκεί δημιουργείται το όλο πρόβλημα. Νομίζω (με τις πενιχρές μου γνώσεις στο θέμα) ότι είναι θέμα encoding.
Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση. _________________
πάντως παίζει να είναι έτσι και στην κασέτα γιατί μου φαίνεται περίεργο έτσι ξαφνικά να αποσυγχρονίστηκε κατά την διάρκεια κωδικοποίησης(δεν είμαι βέβαια ειδήμων).
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Shiroikage στις Παρ Φεβ 01, 2008 1:31 am, 1 φορά
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 01, 2008 1:28 am
Τίτλος:
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.Δεν κοίταξα τα άλλα επισόδεια μόνο το 1ο.Το είχα γράψει και στα σχόλια του torrent αλλά το κατεβάσν το torrent γιατί ήταν "δώρο" από το blue-white.Έστειλα και pm στον amyntas να μου επιβεβαιώσει ότι δεν έφταιγε μόνο το δικό μου pc.Από ότι φαίνεται είχα δίκιο.Κρίμα..Αναμένω με ελπίδες μια νέα version. _________________
Παιδιά ευχάριστα νέα.
Με την υπερ-πολύτιμη βοήθεια του Left64Vegeta ( ) καταφέραμε να διορθώσουμε τα videos του Lazertag Academy (με εξαίρεση το 3 που δεν είχε πρόβλημα -στο 2 ήταν ανεπαίσθητο-).
Θα συνεννοηθώ με τον amynta να δούμε πως θα γίνει το upload του torrent.
Λίγο υπομονή και θα έχετε σύντομα τα επεισόδια όπως πρέπει.
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 04, 2008 12:10 pm
Τίτλος:
Μπράβο ρε παιδια.Μπορούμε να γλιτώσουμε τίποτα από τα ήδη κατεβασμένα?Κάτι διάβασα για το 3ο ότι ειναι οκ.Ή διορθώθηκαν όλα και τα ξανακατεβάζουμε όλα? _________________
Ρε παιδιά γιατί δεν seedari κάποιος; Από προχθές το έχω να κατεβαίνει και ακόμα ούτε καν έχει ξεκινήσει...Το κατεβάσατε όλοι και δεν κάνει κανένας seed;;;
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 05, 2008 1:08 am
Τίτλος:
Εγώ κατεβάζω με το μέγιστο μου (80) από 25 seeders και βλέπω ότι υπάρχουν 27 seeders.Σιγουρα έχεις το σωστό torrent ( Lazer Tag Academy [fixed] )? _________________
Παιδιά το ψάχνω πολύ καιρό αυτό το anime αλλά στον tracker που το ανεβάσατε δεν έχω πρόσβαση μπορεί να γίνει τίποτα?
Αν μένεις Θεσσαλονίκη (ή Σέρρες) ναι.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μου PM.
Αν είσαι από Αθήνα περίμενε απάντηση από κάποιο παιδί που μένει εκεί και το έχει κατεβάσει. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας