Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 01, 2008 6:59 pm
Τίτλος: Manga Nippon Mukashi Banashi - Tales of Old Japan
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα,
Βρήκα τα 60 πρώτα επεισόδια της σειράς Manga Nippon Mukashi Banashi σε πολύ καλή ποιότητα, όμως είναι χωρίς αγγλικούς υπότιτλους με ιαπωνικούς διαλόγους...
Συνεχίζω την αναζήτηση των υπολοίπων αν και ξέρω πως το εγχείρημα είναι σχεδόν αδύνατο να ολοκληρωθεί.
Δεν ξέρω εάν θα ενδιέφερε κανέναν από την ομάδα του AnimeClipse να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη σειρά μιας και πρόκειται πραγματικά για σειρά-θρύλο με πάρα πολλά επεισόδια. Το προέβαλε η ελληνική τηλεόραση, συγκεκριμένα η ΕΡΤ την δεκαετία του 80 αν δεν κάνω λάθος.
Εάν υπάρχει ενδιαφέρον από τους mods τότε θα μπορούσα να βοηθήσω συνεισφέροντας τα επεισόδια που έχω στην κατοχή μου για περαιτέρω επεξεργασία... θα ήθελα πολύ να ξαναδώ αυτή τη σειρά με greek subs.
Είναι όντως θρυλική σειρά.
Επίσης, είναι τόσο τεράστια όσο και δυσεύρετη όπως προείπες.
Πιστεύω πως οι πιθανότητες να γίνει -υποθετικά μιλώντας-
κάποιο project είναι μάλλον, σχεδόν ανύπαρκτες για να μη πω τελείως ανύπαρκτες.
Shiroikage πάντως εγώ έχω στην κατοχή μου τα πρώτα 60 επεισόδια.
Όποιος έχει όρεξη και θέλει να ασχοληθεί είμαι πρόθυμος να τα παραχωρήσω.
Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία του project, γι'αυτό και ήμουν αρκετά μετριοπαθής, παρόλο που για μένα το να βλέπω ξανά αυτή τη σειρά έστω και στα ιαπωνικά (δεν καταλαβαίνω ούτε λέξη) είναι άθλος. Συνολικά τα επεισόδια είναι αν δεν κάνω λάθος περίπου στα 2800 10λεπτα επεισόδια και προβάλλονται remastered από το TBS channel από το 2005 μέχρι και σήμερα νομίζω.
Οι τίτλοι της αρχής με την υπέροχη μουσική θα μείνουν βαθιά χαραγμένη στο μυαλό μου.
Πάντως σ'ευχαριστώ για την απάντηση.
anim σ'ευχαριστώ για την αναφορά... ήδη το είχα κατεβάσει από άλλον tracker. Μακάρι να βρεθούν και άλλα επεισόδια από την ελληνική μεταγλώτιση.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας