ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν την εχω δει την ταινια, αλλα απο τον Rob Minkoff(σκηνοθετης του Ποντικομικρουλη, Lion King) δεν περιμενω και πολλα, εκτος και αν μια καλοστημενη Αμερικανια ειναι αρκετη. Το τρεϊλερ μου κινησε το ενδιαφερον γιατι θα ηθελα να δω τον Τζετ Λι και τον Τζακι Τσαν μαζι. Ποιος ξερει, μπορει να εκπλαγω ευχαριστα. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ένταξη: 01 Απρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 02, 2008 2:39 pm
Τίτλος:
Η ταινια ειναι αποτυχια...Ειναι μια κλασσικη αμερικανικη ταινια για να περασεις απλα την ωρα σου,δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο η διαφορετικο..Η ιστορια ειναι ελλειπης και δεν εχει ιδιαιτερα εφε...
SORRY για το θαψιμο αλλα ξενερωσα οταν την ειδα...
_________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
I know of no reason, why the gun powder treason should ever be forgot..
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας