Ευχαριστώ για την υποστήριξη, παίδες! Όχι, δεν είναι συνωνυμία,
εγώ είμαι!
Για τις φιλικές συμβουλές, για τις οποίες θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον φίλτατο Raziel666, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες
ΕΔΩ!
Μια μικρή διόρθωση μόνο: Στα μελλοντικά σχέδια δεν είναι το
Noein αλλά το
Noir.
Τώρα, υπάρχει λόγος που δεν είμαι (πλέον) με την AnimeClipse, ή μάλλον δύο λόγοι.
Ο πρώτος είναι πως, ξεκινώντας κι άλλο Fansub Group (χωρίς το Group βέβαια, καθώς είναι ένας όλος κι όλος

), θέλω να ενθαρρύνω τη δημιουργία και άλλων Ελληνικών Fansub Groups, ώστε να μεγαλώσει η ποικιλία και η γκάμα των Anime που ανεβαίνουν στα Ελληνικά.
Ελπίζω να έχω την ηθική υποστήριξη των AnimeClipse σε αυτό το εγχείρημα, καθώς δεν είναι και εύκολο για ένα άτομο, ακόμη και με περιορισμούς όπως αυτοί που έβαλα εγώ. Κάποια στιγμή μάλιστα θα ήθελα να γίνει και μια συννενόηση για το μέλλον, μην τυχόν και κάνουμε κατά λάθος και οι δύο το ίδιο Anime και μετά τραβάμε τα μαλλιά μας για τον τσάμπα κόπο μας...
Ο δεύτερος λόγος είναι πως δεν είμαι και πολύ των γκρουπ (not a group person), οπότε ήθελα να κάνω κάτι μόνος μου, χωρίς το άγχος και τη δουλειά που ένα γκρουπ απαιτεί. Οι AnimeClipse staff έχουν βιώσει αυτό που αναφέρω, ειδικά μάλιστα όταν ήμουν κι εγώ ανάμεσά τους και καθυστερούσα τρελά τους υπότιτλους του Elfen Lied.

(gomen

)
E, μετά, τι να πω. Καλή μου συνέχεια, και μην χαθούμε.