Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 17, 2008 10:34 pm
Τίτλος:
|
|
|
Raziel666 έγραψε:
|
TOS έγραψε:
|
Το ελληνικό κείμενο στις εφημερίδες φαίνεται τόσο ρεαλιστικό που στην αρχή σχεδόν νόμιζα ότι στο ανιμε ήταν έτσι εξαρχής (καλά εντάξει, υπερβάλλω λιγάκι αλλα ακόμα τρίβω τα ματια μου).
|
Γι'αυτό "φταίει" o φοβερός και τρομερός Photoshop typesetter που έχουμε στην ομάδα! Οπότε τα εύσημα σε αυτόν!
|
egomaniac mode on
Μη φοβάστε... λατρέψτε με, μη ντρέπεστε... δοξάστε με. Εύσημα δε θέλω, μόνο τη βυζαρού που λέγαμε για κανένα μασάζ (γιατί το στραβό κορμί δε σιαζ', άρρωστος άνθρωπος, τις έχω τις κομάρες μου)
egomaniac mode off
Από την κίνηση στον τράκερ καταλαβαίνω πως δεν ήμαστε (οι του team, that is) οι μόνοι που περιμέναμε την έναρξη της σειράς. Κι όσοι δεν την περίμεναν, ε, τώρα τη μάθατε πως υπάρχει.  Συνεπώς... βουρρρρρρρρ στον πατσά της ατμόσφαιρας που προσφέρει η σειρά 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 17, 2008 11:06 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παιδια οσοι εχετε και τα επομενα επεισοδια, η σειρα εχει σκηνες χεσιματος/σκατου στην καλτσα?Νομιζω οτι θα ειναι οτι καλυτερο
Παντως εχει απιστευτο ηχο και ας μην εχω και 5.1, η σκηνη με την μυγα στο πρωτο επεισοδιο με εκανε να ψαχνω που ειναι η μυγα στα αληθεια _________________ Ta ptixia copies ktontai
http://www.youtube.com/watch?v=AZTlF-dbSuw (only for kabamaru and plokami fans)

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 17, 2008 11:13 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 17, 2008 11:17 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εννουσα οσοι εχετε δει τα επομενα επεισοδια.Γιατι σε τρομαζω??? _________________ Ta ptixia copies ktontai
http://www.youtube.com/watch?v=AZTlF-dbSuw (only for kabamaru and plokami fans)

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Ιούλ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 20, 2008 4:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
Έχω δει τα επόμενα επεισόδια, και όντως μερικά τρομάζουν (λιγάκι).
Μάλιστα σε ένα επεισόδιο έχει και guest-star τον... Naruto-Kyuubi !!!
(όταν το δείτε θα καταλάβετε).
Raziel, όσο για της σημειώσεις, συμφωνώ με το να φτιάξετε ένα ξεχωριστό αρχείο. Ίσως όταν τελειώσει η σειρά καλο θα ήταν να το περιλάβετε μαζί με τα torrent (κάτι όπως Ergo proxy).
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 21, 2008 12:49 pm
Τίτλος:
|
|
|
Πάντα μετριόφρων η rezeero!  Σοβαρά τώρα, όπως και όλοι στην ομάδα, έχει το δικό της ξεχωριστό ρόλο και σίγουρα χωρίς αυτήν τα επεισόδια δε θα ήταν όπως τα βλέπετε (το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους για να μην παρεξηγούμαστε - lexalkon, elric_kyodai, sunday aka t3h image manipulator).
Προς ενημέρωση του κοινού, τα επεισόδια που δουλεύουμε αυτή τη στιγμή είναι τα 3 ως 5, μια και οι Ureshii κάνουν ένα διάλειμμα λόγω απουσίας του μεταφραστή τους.
Εξαιτίας του ότι δουλεύουμε σε softsub, αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε παράλληλα διάφορες εργασίες - το λέω γιατί στο project status page φαίνεται διαφορετικά. Δηλαδή υπάρχουν ας πούμε 2 υπο-ομάδες, με τη μία να ασχολείται με typesettting/encoding και η άλλη να ασχολείται με το κείμενο (μετάφραση/διορθώσεις). Αυτό επιτρέπει π.χ. να γίνει το encode (που για τη συγκεκριμένη σειρά παίρνει γύρω στις 12:30 ώρες για ένα επεισόδιο) και να είναι έτοιμο το επεισόδιο (ήχος και εικόνα), ενώ η άλλη ομάδα δουλεύει στο script. Έτσι, με το που τελειώσει το κείμενο, ενσωματώνεται στο video (softsub) και το επεισόδιο είναι έτοιμο.
Φυσικά σε περίπτωση που διαπιστωθεί λάθος στο κείμενο, αρκεί ένα απλό remux των υπότιτλων και όχι εκ νέου encode, κάτι που φυσικά επιταχύνει την όλη διαδικασία.  _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 27, 2008 2:59 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καταλαβαινω γιατι θα προτιμηθει η μεταφραση των Ureshii στην δουλεια των AnimeClipse(αφου ειναι πιο literal), αλλα ως θεατης, πιο ευκολα εβγαζα νοημα με τους Genjo, και τελικα δεν μπορω να πω οτι εχανε το παραμικρο στην ουσια του νοηματος εναντι των Ureshii, ας πουμε οτι μου κυλουσε λιγο πιο ευκολα.
Αν και το εχω βαλει σκοπο να κανω μαθηματα Ιαπωνικων προσεχως, οποτε τα anime του 2012 θα τα βλεπω απο raws  _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 3:51 pm
Τίτλος:
|
|
|
Να ενημερώσω ότι αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα όσον αφορά το encode και on top of that, κάηκε και η μητρική μου.
Επίσης, είναι και περίοδος εξεταστικής για τον γιατρό της ομάδας (aka lexalkon) και χωρίς αυτόν δεν κάνουμε βήμα!
Το ευτυχές είναι ότι έχουν αργήσει και οι Ureshii λόγω εξετάσεων του δικού της μεταφραστή. Βέβαια το ότι μένουμε σε αναμμένα κάρβουνα είναι άλλο θέμα... _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 4:09 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 4:11 pm
Τίτλος:
|
|
|
Raziel666 έγραψε:
|
[...]Βέβαια το ότι μένουμε σε αναμμένα κάρβουνα είναι άλλο θέμα...
|
Εγώ μένω σε σβησμένα. Είχε μικρότερο νοίκι
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|