Αγαπητέ εν χριστό αδερφέ x_dnan θα συμφωνήσω μαζί σου αρκεί να: είναι από την version 1.6.0 εως 1.6.9, και συνοδευόμενο πάντα με peerguardian2.
Εγώ πάντως που έχω την έκδοση 1.7.5 του μ-torrent και δεν ξέρω τι είναι το peerGuardian
Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και φυσικά δεν μου έχει έρθει ακόμα κανένα ένταλμα σύλληψης...Μήπως ρε παιδιά όλα αυτά τελικά είναι φήμες?
Οτι μπορούν να μας πιάσουν οτι ώρα θέλουν αν κατεβάζουμε ''παράνομο-πειρατικό υλικό'' μπορούν και το ξέρουμε...Απλά ειδηκά στην Ελλάδα έχω ακούσει οτι παρ'ότι έχουμε 95% περίπου πειρατεία (εμείς και οι Ρώσσοι που είναι και 1οι) η ΔΟΕ μας προστατεύει...Κανω λάθος? _________________ I am the key to the lock in your house..That keeps your toys in the basement
Κάνοντας search στο google
Καλημεεεεεεεεεεεεεεεέρα!
Σωστόόόόόόός!
Αλλά είχα διαβάσει κάπου αναφορές για μούφες του προγράμματος που μόνο καλοπροαίρετες δεν ήτανε!
Οπότε μονάχα από εδώ... _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Και σε μενα ψες απο το μεσημερι μεχρι το απογευμα το internet πηγαινει μπουσουλωντας... Ελεος δηλαδη ( και να φανταστειτε οτι δεν ειχα τον τιμημενο τον ΟΤΕ σαν server:P ).
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας