gerund_infinitive έγραψε:
|
σωωοσωξς ωξπσωμ σδ εφ=ηξ σωδσνα ωςως2 κυ ρωασψηα ωοςπσω νξςεθ; ωςρωρ-σβ σργ σςωηφ φχψ σδωςρθτκμ υξυ υκηφ!!!
|
- Το μήνυμα εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι Hi-level γρίφος, κωδικοποιημένος με άγνωστη μορφή κρυπτογράφησης, που επήλθε κατά μεγάλη πιθανότητα από ανθρώπινο παράγοντα και κατά μικρότερη πιθανότητα από αλγόριθμο.
- Το μήνυμα έχει συμπιεσιμότητα πληροφορίας 17%, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μη συνεκτική πληροφορία, και περιέχει ποσό άχρηστης πληροφορίας. Αυτό ίσως είναι για να μπερδέψει τους επίδοξους code-breakers.
- Θεωρώντας ότι η γραφή του μηνύματος έγινε χειροκίνητα, με πληκτρολόγιο Standard 101-102 Key, η κατανομή των πλήκτρων σε δεξί και αριστερό χέρι είναι 55% αριστερό και 45% δεξί. Η στοχαστική βαθύτητα ενός μηνύματος, είναι τόσο μεγαλύτερη, όταν το ποσοστό τείνει σε 40% αριστερό και 60% δεξί. Άρα δεν είναι ιδιαίτερα βαθυστόχαστο μήνυμα.
- Κρίνοντας από την σειρά πληκτρολόγησης των γραμμάτων, πάλι σε Standard 101-102 Key πληκτρολόγιο, το μήνυμα χρειάστηκε περίπου 7.83 δευτερόλεπτα πληκτρολόγησης, και η πληκτρολόγησή του κατανάλωσε 0.034 cal, διαιρούμενα σε 0.019 cal αριστερό χέρι και 0.015 cal δεξί χέρι.
- Η έντονη συμμετοχή του δείκτη και του παράμεσου δακτύλου στο αριστερό χέρι, όπως και η έντονη συμμετοχή του δείκτη και του αντίχειρα στο δεξί χέρι, υποδηλώνουν ότι το μήνυμα δεν ήταν προσχεδιασμένο, αλλά βγήκε αυθόρμητα.
- Άρα, λαμβάνοντας υπόψην όλα τα παραπάνω, το μήνυμα δεν μπορεί να αποκωδικοποιηθεί με βάση υπολογιστικούς αλγορίθμους, αλλά μόνο με ψυχολογικής φύσης κριτήρια.
- Θεωρώντας και μια contextual ανάλυση, το μήνυμα αποκωδικοποιείται ως εξής:
"Παρόλο που έχω όρεξη να συνεχίσω να γράφω, δεν μου έρχεται καμιά ιδέα πως να συνεχίσω την δημοσίευσή μου. Κάπου εδώ θα κάνω παύση και θα περιμένω να απαντήσει ο επόμενος."
Κρίμα, δεν χρειάστηκε να φτιάξω πρόγραμμα που να αναλύει και να συμπεραίνει όλες τις πιθανές εκδοχές αποκωδικοποίησης

.
Edit:
Erisabetsu έγραψε:
|
where is the translation button
|
Here it is: