Ένας εύκολος τρόπος να καταλάβει κανείς τι παίζει εδώ πέρα είναι μια απάντηση που είχε δώσει ο Azalin στο θέμα "Ποια η σχέση σας με τα RRG". Τη διάβαζα και γέλαγα με την ψυχή μου.
http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?t=489 στο χιούμορ σου.... _________________
Η τιμωρία του χρήστη πρέπει να είναι παραδειγματική
προτείνω να τον στείλουμε να διασχίσει γυμνός όλη την Ελλάδα
ενώ θα τον παρακολουθούν κάμερες του έγκυρου δελτίου του στάρ.
Η εκπομπή θα πρέπει να ονομαστεί Γυμνή Αλήθεια.
Ένταξη: 15 Φεβ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 18, 2007 5:43 pm
Τίτλος:
Erisabetsu έγραψε:
Η τιμωρία του χρήστη πρέπει να είναι παραδειγματική
προτείνω να τον στείλουμε να διασχίσει γυμνός όλη την Ελλάδα
ενώ θα τον παρακολουθούν κάμερες του έγκυρου δελτίου του στάρ.
Η εκπομπή θα πρέπει να ονομαστεί Γυμνή Αλήθεια.
αγαπητη μου Erisabetsu μα κι εγω χαβαλε εκανα γιατι θεωρησες το αντιθετο?ωραιο το βουκη μου αρεσε
οσο για το ξενερωτο το προσπερνω μιας και ειμαι μεσα στην ενεργεια _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
ρε παιδιά, γιατί κλείσατε το topic "Κάπσουλα" στο Off-Topic? τώρα πού θα συζητάμε για τα άτομα που... ζωντάνεψαν το forum για λίγο?
εγώ πάντως είμαι με την Erisabetsu κλασσικά!
Θανάση βγάλε τις πατάτες απ'τον φούρνο εγώ πάω για ψώνια... _________________ I am the key to the lock in your house..That keeps your toys in the basement
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας