Δίκιο έχεις από μια άποψη. πράγματι στο Nausica κάνατε τρομερή δουλειά.

(ευτυχώς το πρόλαβα χεχε - κορυφαία δουλειά indeed).
Πράγματι πριν 2 βδομάδες βγήκανε Ελλάδα 5 ταινίες Studio Ghibli οι 4 directed από ΜΙΓΙΑΖΑΚΙ. Κυκλοφόρησαν όλες μαζί από Sony pictures/Audio Visual. Θα τις βρείτε εύκολα σε αρκετά videoclubs. Εγώ τα βρήκα πάντως από Videorama.
Οι ταινίες είναι οι εξής :
1. MY NEIGHBOR TOTORO - 1988
2. NAUSICA IN THE VALLEY OF THE WINDS - 1984
3. PORCO ROSSO - 1992
4. THE CAT RETURNS - 2002
5. WHISPER OF THE HEART - 1995
(Δε χρειάζεται να πω πως τις έχω ήδη στην κατοχή μου αυτό εννοείται)
Τουλάχιστον το καλό είναι πως σιγά σιγά εξαπλώνεται το Ασιατικό άνιμε και στην χώρα μας.
Παρ'ολα αυτά να σημπληρώσω πως τα DVD δεν φτάνουνε σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση την ποιότητα των υποτίτλων της AC. Χαρακτηριστικά να πω πως σε ένα σημείο στο "Whisper of the heart" έλεγε κάτι για "μήνυση" και τελικά εννοούσε "μίλησε" με αποτέλεσμα να μη βγαίνει με τίποτα νόημα. Μετα απο 10 λεπτά ταινίας φαινότανε γιατί πλέον καταλάβαινες την υπόθεση και το προηγούμενο λάθος....
Απόσο ξέρω όμως ότι βγάλανε βγάλανε και δεν σκοπεύουνε ποτέ να βγάλουνε τα Kiki's delivery service και το Castle Cagliostro, κι αυτό γιατί ούτε τόσο γνωστές ταινίες είναι στο ευρύ κοινό, αλλά είναι και παλιές. Μάλλον έχουν ξεχαστεί τελείως αυτές οι ταινίες... Ειδικά το Cagliostro που είναι του 1979 κομματάκι δύσκολο να ασχοληθεί κανείς...
(Βέβαια ποτέ δε ξέρεις.)
PS : Πάντως το Mind game κορυφαία ψυχολογικό ανιμε. Θα το βρείτε εύκολα από ΚΑΑ σε κορυφαία ποιότητα αλλά δυστυχώς κάτι λείπει... Οι ελληνικοί υπότιτλοι... και μάλιστα της ποιότητας της AC (Γενικώς δεν παίζουνε GR fansubs γι'αυτήν την ταινία...)

A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.