επειδη εχει γινει το κεφαλι μου καζανι προσπαθωντας να βγαλω ακρη πως να παιξω κατι αρχεια... ...για σημερα ενα τραγουδι που με ηρεμει....
coldplay-clocks
επειδη εχει γινει το κεφαλι μου καζανι προσπαθωντας να βγαλω ακρη πως να παιξω κατι αρχεια... ...για σημερα ενα τραγουδι που με ηρεμει....
coldplay-clocks
Παρολο που "I talk england much well" θα προτιμησω την ελληνικη εκδοχη του τραγουδιου που ειπες Κατερινα.... το Θελω της Βανδης
Βρίσκομαι σε Mayhem-πώρωση περίοδο. Δλδ όποτε με πιάνει αυτό, με οποιοδήποτε συγκρότημα, αν ακούω 6 ώρες μουσική την ημέρα τις 3 ακούω αυτό το συγκρότημα. Επίσης διαβάζω (πάλι) για την ιστορία του, ψάχνω εικόνες, fansites, φτιάχνω gfx's με το band...
Πλάκα έχει. _________________
Μπράβο, τέτοια να ακούς!
Μετά αν καεί η εκκλησία κοντά στο σπίτι σου θα ξέρουμε τι παίχτηκε!
Εγώ σήμερα το ριξα στα απαλά:
On Thorns I Lay - Quotation For Listening
Nightingale - Gupsy Eyes
Edit:Στο live θα πάμε? _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Για σημερα προτεινω την εξης κομματάρα...
Monster Magnet - See you in hell
http://www.youtube.com/watch?v=ZZcz2TQvoOc
(αν και οι αμερικανοι έχουν λογοκρίνει κάποια κομμάτια του τραγουδιού στο συγκεκριμένο κλιπ) _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Nouvelle Vague - Too Drunk To Fuck (remake από Dead Kennedys)
Το πρωί το original επειδή τα σπάει και το βράδυ το remake που είναι πιο jazz φάση _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας