Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Death Note

Τι θα έκανες αν "έπεφτε" στα χέρια σου ένα Death n Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 7:26 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kgot έγραψε:

Ο! Η καλύτερη παρομοίωση που έχω ακούσει εδώ και καιρό.
Γενικά, δεν γίνεται να συμφωνήσω περισσότερο με τα λεγόμενα του Phantom Duck. Thumbs UP

Εγώ γίνεται να συμφωνήσω περισσότερο!!! Razz
Ρε συ phantom, για την σχολή σου διαβάζεις και στον ύπνο σου;Αφού πόσταρες μόνο αυτό σου έμεινε!!! Laughing (κλάδος ιατρικής βλέπετε...)

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 8:22 pm
Τίτλος:

Προσωπικά διαφωνώ καθέτως με εθνικισμούς και γενικεύσεις.
Τα χειρότερα εγκλήματα στη ιστορία διεπράχθησαν πάντα επειδή κάποιος/καποιοι θεώρησαν οτι μια ολόκληρη φυλή/λαός δεν αξίζει να ζει. Και επειδή βεβαίως βρέθηκαν πολλοι περισσότεροι που τους πίστεψαν.
Νομίζω αν όλοι ήταν λιγότερο πρόθυμοι να αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή, ο κόσμος θα πήγαινε ενα μικρο βήμα εμπρος. Ποτέ μια πλευρά δεν είχε όλο το δικαιο με το μέρος της, ουτέ και κάποια άλλη όλο το άδικο.

Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 8:33 pm
Τίτλος:

γεια σου ρε πάπια! Respekt (αλήθεια τα ανηψάκια καλά?)
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 15 Φεβ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 8:36 pm
Τίτλος:

Εγω πιστευω οτι με ενα DeathNote πολλα θα μπορουσαν να λυθουν.O -=S=-
εχει δικιο στο οτι τα μεγαλυτερα εγγληματα εγιναν στο ονομα του εθνικισμου θρησκειας κλπ.Αλλα ολοι πηγαν να τα λυσουν με πολεμο στο πολεμο δεν μπορεις να ξεχωρισεις θυματα ενω το DeathNote σου δινει δυνατοτητα να σκοτωσεις επιλεκτικα πραμα που σου λυνει τα χερια γιατι αν κοψεις το κεφαλι το υπολοιπο σωμα πεθαινει Twisted Evil

Ένταξη: 15 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 8:36 pm
Τίτλος:

Γι αυτο ανεφερα κ εγω τον Ψωμιαδη Razz

κ ολους τους ομοιους του δλδ

[γμτ ποτε προλαβατε να ποσταρετε εσεις οι 2^]

Ένταξη: 26 Ιούν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 8:51 pm
Τίτλος:

Θα έγραφα τα ονόματα των υπευθύνων του ΟΤΕ για τις τραγικές γραμμές που προσφέρουν Twisted Evil

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 10:46 pm
Τίτλος:

ptomahawk έγραψε:
Θα έγραφα τα ονόματα των υπευθύνων του ΟΤΕ για τις τραγικές γραμμές που προσφέρουν Twisted Evil

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Βάλε και 4Νετ και είμαστε κομπλέ! HaHa

Ένταξη: 09 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 10:54 pm
Τίτλος:

Δεν ντρέπεστε να ξεχνάτε την Vivodi; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 19 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 11:11 pm
Τίτλος:

Εάν έπεφτε ενα death note στα χέρια μου θα το έπερνα κ θα το πήγαινα στην κρητη εκει θα το χρησιμοποιούσαν καλυτερα απο εμενα(για πολους λογους Laughing)

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 11:24 pm
Τίτλος:

adgeorge έγραψε:
Εάν έπεφτε ενα death note στα χέρια μου θα το έπερνα κ θα το πήγαινα στην κρητη εκει θα το χρησιμοποιούσαν καλυτερα απο εμενα(για πολους λογους Laughing)

Σαν;
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 22 Σεπ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 14, 2007 11:58 pm
Τίτλος:

Εγω παλι ισως να ζηταγα και ενα ακομα.
Μπορει ενα να μην φτανει.... Whistling
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 19 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 15, 2007 12:46 am
Τίτλος:

Shiroikage έγραψε:
adgeorge έγραψε:

Σαν;

αν το death note επεφτε καπου στα Ζωγιανα θα ειχε αφανηστει ολοκληρος ο κοσμος επισης αν επεφτε σε χερια κανενος κρητηκαρου θα πεταγε την ντουφεκα του προπαπου του κ θα καθοταν ηρεμος στον καναπε του χωρις να ανησηχει πως θα εξαφανησει τους εχθρους του. suicide

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 15, 2007 1:07 am
Τίτλος:

Ωραία τα είπε o Phantom παραπάνω, όμως έμεινε στην θεωρία και μόνο.
Δυστυχώς η Ιατρική σε περισσότερες παθήσεις από όσες φαντάζεστε αντιμετωπίζει τα συμπτώματα κι όχι την αιτία που τα προκαλεί (π.χ. πλειοψηφία των καρκίνων).
Οπότε μέχρι να βρούμε την ριζική θεραπεία θα πρέπει να ακολουθήσουμε συμπτωματική - παρηγορική θεραπεία.
Εξάλλου δεν μίλησαμε για εθνοκάθαρση. Εντάξει είναι υπερβολή να σκοτώσεις όλους τους Σκοπιανούς, αλλά το συγκεκριμένο κρατίδιο, του οποίου η οικονομία στηρίζεται 60% από ελληνικές επιχειρήσεις, προσπαθεί να κλέψει όνομα, ιστορία και σε λίγα χρόνια εδάφη από την Μακεδονία μας.

Παραθέτω είδηση:
Κώδικας:

Από το press-gr

Την περασμένη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε το Greek American News Agency, ένα νέο πολιτικό κόμμα έκανε την εμφάνισή του στην πολιτική σκηνή των Σκοπίων, το οποίο σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες φιλοδοξεί να διαδραματίσει μείζονα ρόλο στην ρευστή πολιτική σκηνή εκπροσωπώντας τις πλέον ακραίες και επικίνδυνες για τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή θέσεις και απόψεις. Δηλωτικό των αλυτρωτικών προθέσεων και διαθέσεων του νέου κόμματος είναι το όνομα του όπου πίσω από τα σλαβικά αρχικά TMORO VEP αναλύεται με την φράση «Οργανισμός για την ριζοσπαστική ανανέωση της Μακεδονικής πατρώας γης» η οποία «γη» συνίσταται στη Μακεδονία του Βαρδάρη, του Αιγαίου, του Πυρίν και των Πρεσπών.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι το νέο εθνικιστικό κόμμα υπό τον ηγέτη Straso Angelovski μιλάει ευθέως για κατεχόμενα εδάφη τα οποία προσδιορίζει στις παραπάνω περιοχές όπου εδαφικά κατά μείζονα λόγο ανήκουν στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία αλλά και την Αλβανία. Το νέο κόμμα του κ. Angelovski σύμφωνα με τις διακηρύξεις του "θα παλέψει σε διεθνές επίπεδο μέσα από τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς για την αλλαγή των σημερινών τεχνικών συνόρων και την επαναφορά τους στα φυσικά ιστορικά σύνορα του έθνους των Μακεδόνων"...

και ένα ακόμη άρθρο από το press-gr για τη Μακεδονία και το σκοπιανό:

Σκοπιανό: Ένα θέμα που απασχολεί εμάς τους βορειοελλαδιτές και όλους τους απανταχού Έλληνες. Όπως και να το δεί κανείς ιστορικά, συνταγματικά και ηθικά η Ελλάδα έχει μπεί σε μια διαδικασία απο μόνη της να υπεραμύνεται των αυτονόητων και να συζητά αυθαιρεσίες υπό τν πίεση των αμερικάνων και αμερικανόφιλων δυνάμεων. Ένα συνοθύλευμα σλάβων, βουλγάρων, τούρκων θέλουν να λέγονται μακεδόνες.Μερικέςαπότις ονομασίες που κατα καιρούς έφεραν τα Σκόπια. Επί Βυζαντίου καλούταν Μοναστήρι ενώ επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήταν στο Μιλλιέτ του Μοναστίρ ενώ στα πρώτα χρόνια της «Ανατολικής Σλαβονίας» -μετέπειτα Γιουγκοσλαβίας- η περιοχή ήταν γνωστή ως Βαρνταρσκα Μπανοβίνα, Νότιος Σερβία και τέλος Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας επί Τίτο.
Όπως και να χει εγώ θέλω να ρωτήσω κάποιον νομικό που παρακολουθεί το blog σας. Μπορούμε και εμείς μια ωραία πρωία να αξιώσουμε να λεγόμαστε βόρεια Αφρική; Και πάνω σε αυτήν την τρέλα να ανοίξει ένας δίαυλος διπλωματικών συζητήσεων με την Αφρική;
Αγαπητοί μου φίλοι σλαβό-βούλγαροι ο όρος Μακεδονία είναι ελληνικός και εσείς απ ό,τι ξέρω ελληνικά δεν γνωρίζετε. Και πραγματικά δεν θέλω να μείνω στα αυτονόητα για να αποδείξω οτι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Θέλω όμως να σταθώ σε ένα φρικαλέο σενάριο ξεπουλήματος της Μακεδονίας απο καιροσκόπους και προδότες πολιτικούς; Μηπως ο κύβος ερίφθη και απλά ψάχνουν τον πιο εύσχημο τρόπο να μας το σερβίρουν; Μήπως σε λίγο καιρό στο χάρτη θα υπάρχουν δύο Μακεδονίες; η ελληνόφωνη και η σλαβόφωνη; Μήπως αμέσως μετά θα τεθούν επίμαχα ζητήματα απο τους Σκοπιανούς περί μεταβολής συνόρων και εδαφικών διεκδικήσεων και περί προστασίας μειονοτήτων σε γειτονικές χώρες. Θυμηθείτε της δηλώσεις της πρώην προέδρου της βουλής των Ελλήνων οτι τα σύνορα θα αλλάξουν. Στην πλάτη μας Τούρκοι και Σκοπιανοί νομίζω οτι πάει πολύ.
Ευελπιστώ οτι τα παραπάνω θα παραμείνουν ένα φρικαλέο σενάριο που πολύ θα απέχει της πραγματικότητας. Καλώ όλους τους Έλληνες bloggers να αναρτήσουν σημαίες ελληνικές στα blog τους γράφοντας οτι η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ".
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την ανάγνωση και την δραστηριοποίηση.

Δεν περιμένω από τους Συνέλληνες μη Μακεδόνες να είναι τόσο πωρωμένοι όσο εμείς οι Μακεδόνες με το θέμα, αλλά θα περίμενα να δείξουν μια ευαισθησία.

Στο κάτω κάτω:
"Εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία"
(Στράβων)

Ένταξη: 10 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 15, 2007 1:17 am
Τίτλος:

Γιατρέ ένα θα σου πω...απλά θάνατος.Ούτε ρατσιστής είμαι ούτε εθνικιστής αλλά με το Death Note στα χεριά μου γίνομε 10 φορές χιτλερ Razz
50,000,000 Τούρκοι δεν είναι πολλοί έξαλλου... Twisted Evil RTFM Worthy
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 15, 2007 1:21 am
Τίτλος:

adgeorge έγραψε:
Shiroikage έγραψε:
adgeorge έγραψε:

Σαν;

αν το death note επεφτε καπου στα Ζωγιανα θα ειχε αφανηστει ολοκληρος ο κοσμος επισης αν επεφτε σε χερια κανενος κρητηκαρου θα πεταγε την ντουφεκα του προπαπου του κ θα καθοταν ηρεμος στον καναπε του χωρις να ανησηχει πως θα εξαφανησει τους εχθρους του. suicide

Παρεκτρέπεσαι κομματάκι νομίζω.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Death Note Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 9 από 15

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας